wannamm ya ben bilmiim ne kaa emzirsemm napeemm gııı 6 ay iimi ondan sonada isterse emziriimmii kesiimmii?tabiki cocugun talebinede bakmak lazim.
eltimin kizi 1.5 yasinda ve hala emiyo. gecen geldilerdi. kizi uyutmak icin emzirdi. ama koca kiz hic yakismiyo kucaga oyle. birde annesinin kazagini kendi siyirmis emmek icin tutuyo.kaydirigubbakcemile3
ne bilim, oglumda da 6 ay diyodum, 4. ayda kendi birakti. hic dert etmedim. zaten iyi gelisiyordu. bakalim kiz ne yapacak.:icecream:
günaydın gıııgünaydınnn
günaydın delüü duubaa nan ösledim seni beaaa bi denk gelemiyok haaaula napaysunuz laelaelaelaelae
wannamm ya ben bilmiim ne kaa emzirsemm napeemm gııı 6 ay iimi ondan sonada isterse emziriimmii kesiimmii?
ula napaysunuz laelaelaelaelae
kızlaarrr
bana kızmayın ama çok canım sıkkın yaa bu kiloları ne edecemm ben yaaaa resmen diyet yapıyom emme heç farketmiii eskisi gibi şık şık eteklerimi ince topuklularımı dar badylerimi giymek istiyom yaaaa
oooofff offffff herkes de ayrı telden çalii yok çok kilo almışınn ayy nası vercennn bu kiloya çocuk da küçük doğmuşmuş daa oysa hamileliğimde hiç cnm bişi istemedi yemeğe vermedim kendimi sabah akşam yürüdümm yalnız olduğum için her içimi kendim gördümmm nie böle yaaa
kızlaarrr
bana kızmayın ama çok canım sıkkın yaa bu kiloları ne edecemm ben yaaaa resmen diyet yapıyom emme heç farketmiii eskisi gibi şık şık eteklerimi ince topuklularımı dar badylerimi giymek istiyom yaaaa
oooofff offffff herkes de ayrı telden çalii yok çok kilo almışınn ayy nası vercennn bu kiloya çocuk da küçük doğmuşmuş daa oysa hamileliğimde hiç cnm bişi istemedi yemeğe vermedim kendimi sabah akşam yürüdümm yalnız olduğum için her içimi kendim gördümmm nie böle yaaa
olurun de mi nannnn eccük daa sıkiim kendimi inşallah veririmmebişim yaaaaaaaa birincisi sıkma canınıııııııııı yalnız deelsin bak bende muzdaribim tipim kaydı göbek bi yandan döt bi yandan mafoldumben
bi kere o laf söleyenler mok yesin taa mı dostum alsanaalsanasmile
kendini kasma yavaş yavaş verilicek bu kilolarr birden mucize bekleme bebeeemm bak o 9 ay bize sabırlı olmayı öğretmedimi yine sabır sen bu azimle dal gibi olcan ben inanıyommmm Şeniz
efett çok bozuyolar moralimiiimafoldumbenamannnn takma bu kadar tatlim ya. bazisi hizli bazisi yavas veriyo kilolari. sabirla ve azimle hepsi gider. kendini bilmezlerede kulak asma. elalem sirf moral bozmak icin konusuyo.:teselli:
cnm benim 20 kg vermem lazım senin fazlan 3-5 kilodur gıı verirsinnn benim 5 fazlam olsa heçç oralı olmam haahayır sende hiç deelse gayret var icraat var ben abur cubur yiye yiye çokokrem hüplete hüplete nası kilo vermeyi hayal ediosam akannehir
cnm benim 20 kg vermem lazım senin fazlan 3-5 kilodur gıı verirsinnn benim 5 fazlam olsa heçç oralı olmam haa
bağa deli mi dedin nan düdük benim heç öle bi halim war mı bi baksana laelaelaelaelaegünaydın delüü duubaa nan ösledim seni beaaa bi denk gelemiyok haaa
offf bende aynen dün ölee bi karar aldım:sinifsinif: arif diyoduda pek ciddiye almıyodum ama dün şöle aynanın karşısında kendime bi alıcı gözüylen baktım:1shok: sonuç ohaoldumsmilekızlaarrr
cerenimom dadlumm opuyorumnanaktanvaaaaaaaaayyyyyyy dubam gelmişşşşşşşşşş aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
gittin mi gııı yoldulaaa mı seniii hacıııııııııı bayanssulusmile
ulaa senin her yerin döt göbek olsa nolur nan :mymeka: fındık kadar karısın zaten :mymeka:ebişim yaaaaaaaa birincisi sıkma canınıııııııııı yalnız deelsin bak bende muzdaribim tipim kaydı göbek bi yandan döt bi yandan mafoldumben
bi kere o laf söleyenler mok yesin taa mı dostum alsanaalsanasmile
kendini kasma yavaş yavaş verilicek bu kilolarr birden mucize bekleme bebeeemm bak o 9 ay bize sabırlı olmayı öğretmedimi yine sabır sen bu azimle dal gibi olcan ben inanıyommmm Şeniz
hayır sende hiç deelse gayret var icraat var ben abur cubur yiye yiye çokokrem hüplete hüplete nası kilo vermeyi hayal ediosam akannehir
kızlar hepinize günaydın
cerenimom dadlumm opuyorumnanaktan
gittim hacı dün kuaföre :lepi: saçıma röfle yaptırdım bide kestirdim bayanssulusmile tabii benim ayuu arifin tepkisini tahmin edersin kaydirigubbakcemile3
yolunma işlemini geçen gün yaptırdıydım zatii :1ninca:
ulaa senin her yerin döt göbek olsa nolur nan :mymeka: fındık kadar karısın zaten :mymeka:
walla bende zayıflıcam derken falan bile şu anda sigara böreğinin üstüne nutella sürüp yiyom heee :1ninca:kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
bide bu yaş cetvelini nasıl koydunuz bende yapmak istiyorum.doğum için yapmıştım ama nereden yaptığımı unuttum.
hahah ulen arif ne antika adamsın yauwwwww kaydirigubbakcemile3
kızııııııımmm benimde kendi çapımda kilolarım var basen ve de selülüüşümmm mafoldumben
ayy bu arada irençsinnnnnnnnn sigara böreeene nutella mıııııııııı ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?