2009 Kasm Anneleri

kızlar selam
biri puset mi dediii
benm de almam lazım bugün portbebesinde zor götürdüm sağlık ocağınaaa
iyice ağırlaştı kereta artık sığmıyor zatii portbebesine

çok açmışın arayı bacım be nasıl dayandın

sorma canım... gittim geldim. spnra işe başladım araya hamişlikte girince gitmeye cesaret edemedim.. çok zor oldu canım ama şimdi çok büyük heyecan var hem uzun zaman oldu hemi de kuzucuğum ailemle tanışacaka.s

oy maşallahh kızz nasıl besledin onu ööleee bilmiyorumkismile

ne bilem kız ben herşeyi yiyom yaaa onlar kıza da yarıyo herhaldee.. bide pek oburuz ayıptır sölemesiicokacimcoook:kedi: benim kızım şişko mu olcak yoksaabilmiyorumkismile
dr da dedi çok iyi kilo almış ama fazla almış demedii... beroşun kilosu kaç olduu

kızlar selam
biri puset mi dediii

evwt yaaa ağırlaşınca çok zor oluyor ben oto koltuğunu hem arabada hem evde kullanıyorum bizim bıdık koltuğunda uyumaya bayılıyor kucağımızda asla durmuyor

kızlar selam
biri puset mi dediii

evet ya, ana kucaginda falan goturmek zor oluyo. biz ana kucagina koyuyoruz ardindanda alisveris merkezinde alisveris arabasinin icine koyup oyle geziyoruz ama tek basima ciksam zor oluyo.

zerenim kaç kilo oldu senin bıdık:uhm:

tuba nnan sayfa noldi
yanlışlıkla oldu bacım bilmiyorumkismile
kızlar selam
biri puset mi dediii
bende istiyom yaa mafoldumben ama ben dışarısı için değil evde içine koymak için istiyom
dışarısı için kanguru kullanıyom çok rahat olıyii:lepi:

düzelttik yaa :mymeka:

bende puset bakıyorum. en sonunda bastona karar verdim. zaten şimdi kış yatar posisyonu kullanamicam diye. hem ötekiler çok ağır ve kullanması zor oluyomuş

hoşbulduk canııııımmmm

ohhh ne güsel gez walla biz ankara nın sınırları dışına çıkamıyoruz yazdan beri:gitme:

gel beraber gidek kız ayıp ettin.. bebeleri anneme bırakır Adana'nın altını üstüne getiririk:içelim:

kızlar selam
biri puset mi dediii

ben de bugün koymadım çünkü çok sıkılıyo içinde.. küçük geliyo artık... battaniyesine sardım kucaamda götürdüm... belim ağrıdıkafamçokkarıştı

amanın kullanışlı bişey al bare bizim gibi iki kez alma
yav ne aldınız sizzzz
evet ya, ana kucaginda falan goturmek zor oluyo. biz ana kucagina koyuyoruz ardindanda alisveris merkezinde alisveris arabasinin icine koyup oyle geziyoruz ama tek basima ciksam zor oluyo.
ya ben tek başıma oluyorum ya ağır geliyor araba en mantıklısı burda alışveriş merkezine gidemem yok :)
evwt yaaa ağırlaşınca çok zor oluyor ben oto koltuğunu hem arabada hem evde kullanıyorum bizim bıdık koltuğunda uyumaya bayılıyor kucağımızda asla durmuyor
ayy benmki çok ağiır deil ama ben nefes nefese kalıyorum daha 4850 gr cık

yav ne alcaz fikri olan varmıı

bende oto koltuğunu evde kullanıyom. ama bi defasında mutfağa bi gittim geldim. kaymış. nerdeyse düşecekmiş. ufff. nasıl korktum ağladım:gitme: allahım korudu çok şükür

ben oto koltuğunu kullanmıyorum ilk zamanlar koymuştum beli ağrır gibime geldi ama artık bayaa büyüdü dimi koyabilirim herhaldee

ne almıştında kullanamadın canım.. sölede bizde ona göre alalım.. baston düşünüyoz biz

6400 olmuş canım 1ay dolmadı ama 1500 almış oburumkaydirigubbakcemile2

benimkide geçen ay 1.500 kilo almıştı ama bu ay öle olmucak gibi. kendim tartıyomda evde 20 günde 600 gr almış:sinifsinif: :sinifsinif:

niye böyle oldukii.

abooooowwww benimki ortalığı yıkar walla 1 saat anneme bırakyorum ardından tlfnum çalıyor:roflolburum devamlı emmek istiyor
ne guzel iste, herkesin aksama kadar kucakta gezdircem diye cani cikiyo.akannehir
walla wannam allah kolaylık veriyor gece uykusuda çok iyi maş.annesini pek üzmüyor
ne almıştında kullanamadın canım.. sölede bizde ona göre alalım.. baston düşünüyoz biz

6400 olmuş canım 1ay dolmadı ama 1500 almış oburumkaydirigubbakcemile2
maş.canım bizimkide geçen ay 5800gr.dı şimdi oda 6 kiloyu geçmiştir heralde
bende oto koltuğunu evde kullanıyom. ama bi defasında mutfağa bi gittim geldim. kaymış. nerdeyse düşecekmiş. ufff. nasıl korktum ağladım:gitme: allahım korudu çok şükür

allah korumuş bende koltuğun üzerine koymaya korkuyorum enes çekerde düşürür diye

Slm kızlar yaa bu tıckerı nasıl eklıcem lılypıe kabul etmıyo benmı beceremıyorum bılgısı olan varmııı

dalgamı geçiyon nan
ben aldımda noldu:umursamaz:
siftah yaptırmadı zilli
koyar oymaz ağlıyoakannehir
hemide oto koltuğu olandı benimkide ama boşuna
şu gaz olayı 3.ayda biterse zorluycam :kedi:
[/URL]
[/IMG]

bak karakızım bu benim şikerim
ama içinde lavanta var
pok boğazlılar açıp şekerlerini yimesinler diye lavanta koyduk
nan benim şekerlerin aynısı:sm_cool:
lavanta bencede iyi fikir
mıknaatıslı demi gız
karakızım bunları hazır orda satınca tanesini 1 ytl diyler alma sakın
kendin yap mlz.alıp
bizimki 20 krş ne geldiydi tanesi
benim aldığım yerede bak istersen çeşit çok ordada
caminin arkasında caddede kotçular falanda var ya orda
o sırada adam dışarı biraz koymuş geri kalan hemen alttında psajda çok da ilgili cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…