bende oto koltuğunu evde kullanıyom. ama bi defasında mutfağa bi gittim geldim. kaymış. nerdeyse düşecekmiş. ufff. nasıl korktum ağladım:gitme: allahım korudu çok şükür
bende beli ağrımasın diye yastık koyup öyle yatırıyom üstüne. yatak gibi oluyo ozaman
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
durakta oturup otobüs beklerkenki hali ne masumdu demii bayanssulusmile
evet ya, ana kucaginda falan goturmek zor oluyo. biz ana kucagina koyuyoruz ardindanda alisveris merkezinde alisveris arabasinin icine koyup oyle geziyoruz ama tek basima ciksam zor oluyo.
bende bi defa evde koymuştum oto koltuğuna.. eşimle ben mutfağa geçmiştik.. kız içerde bi sesler çıkarınca bi geldikki poposu ve sırtı yere kadar kaymış yavrum..... ağlamıyoda zavallım ses çıkarıp bize sesleniyo... bi daha da yatrmadım
benimkide geçen ay 1.500 kilo almıştı ama bu ay öle olmucak gibi. kendim tartıyomda evde 20 günde 600 gr almış:sinifsinif: :sinifsinif:
niye böyle oldukii.
abooooowwww benimki ortalığı yıkar walla 1 saat anneme bırakyorum ardından tlfnum çalıyor:roflolburum devamlı emmek istiyor
maş.canım bizimkide geçen ay 5800gr.dı şimdi oda 6 kiloyu geçmiştir heralde
pakettekilerede bak hacıı bi arkadaş almış hep kırık çıkmış falan de ama sakın ordan alma hem pahalı hemide dandikk :sinifsinif:
hoşbulduk tatlım nasılsın durumuz nasılll
kızlar selam
biri puset mi dediii
benm de almam lazım bugün portbebesinde zor götürdüm sağlık ocağınaaa
iyice ağırlaştı kereta artık sığmıyor zatii portbebesine
wannacım bak kenya sana ne diykaydirigubbakcemile3
ayyhh wanna harikasın ya :lepi: birden naz'ı duşundum anakucanda market arabasının içinde kaydirigubbakcemile3
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey bugün tam 2 aylık oldu kızımhihoyyyt
kim tutar benii
pisssss gazlarda son
uykulu geceler beni bekliyaklinialirimsmile
yuppi yuppi yuppppppppppppi
evwt yaaa ağırlaşınca çok zor oluyor ben oto koltuğunu hem arabada hem evde kullanıyorum bizim bıdık koltuğunda uyumaya bayılıyor kucağımızda asla durmuyor
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey bugün tam 2 aylık oldu kızımhihoyyyt
kim tutar benii
pisssss gazlarda son
uykulu geceler beni bekliyaklinialirimsmile
yuppi yuppi yuppppppppppppi
Slm kızlar yaa bu tİckerı nasıl eklİcem lİlypİe kabul etmİyo benmİ beceremİyorum bİlgİsİ olan varmııı
ohh bee. 20 gün daha rapor kopardım doktorumdan zemuszemus 20 gün daha beraberim bebikimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?