2009 Kasm Anneleri

bende oto koltuğunu evde kullanıyom. ama bi defasında mutfağa bi gittim geldim. kaymış. nerdeyse düşecekmiş. ufff. nasıl korktum ağladım:gitme: allahım korudu çok şükür

bende bi defa evde koymuştum oto koltuğuna.. eşimle ben mutfağa geçmiştik.. kız içerde bi sesler çıkarınca bi geldikki poposu ve sırtı yere kadar kaymış yavrum..... ağlamıyoda zavallım ses çıkarıp bize sesleniyo... bi daha da yatrmadım

ohh bee. 20 gün daha rapor kopardım doktorumdan zemuszemus 20 gün daha beraberim bebikimle

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
durakta oturup otobüs beklerkenki hali ne masumdu demii bayanssulusmile

laann seviniz mi dalga mı geçiiniz belli deel haaaaaa alsanaalsanasmile
ben heep masumum bi kereeemm hele de o sarı gömleemlen aklinialirimsmile

evet ya, ana kucaginda falan goturmek zor oluyo. biz ana kucagina koyuyoruz ardindanda alisveris merkezinde alisveris arabasinin icine koyup oyle geziyoruz ama tek basima ciksam zor oluyo.

ayyhh wanna harikasın ya :lepi: birden naz'ı duşundum anakucanda market arabasının içinde kaydirigubbakcemile3

bende yatırmicam artık. zaten iyice hareketlendi. allahım korusun hesini. çok korkarım bişe olcak diye eyvahedigeldismile

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey bugün tam 2 aylık oldu kızımhihoyyyt
kim tutar benii
pisssss gazlarda son
uykulu geceler beni bekliyaklinialirimsmile
yuppi yuppi yuppppppppppppi

darseaa çok sevindim cnmm hadi, gözünaydınn
valla ben eşim he dese seneye de çalışmıcam bebeğimn her anını her gelişmesini göremedikten sonra milyarder olsam neeeee

benimkide geçen ay 1.500 kilo almıştı ama bu ay öle olmucak gibi. kendim tartıyomda evde 20 günde 600 gr almış:sinifsinif: :sinifsinif:

niye böyle oldukii.

20 günde 600 iyi canım daha 10 gün var 1 aya...

abooooowwww benimki ortalığı yıkar walla 1 saat anneme bırakyorum ardından tlfnum çalıyor:roflolburum devamlı emmek istiyor

maş.canım bizimkide geçen ay 5800gr.dı şimdi oda 6 kiloyu geçmiştir heralde

vay maaşallaaaaahh.. senin ki tosuncuk olmuş kız 7 ye yaklaşmıştır kesin.. kilosundan belli devamlı emdiği bacım nazar değmesin tosunaopuyorumnanaktan

[/URL]
[/IMG]

bak karakızım bu benim şikerim
ama içinde lavanta var
pok boğazlılar açıp şekerlerini yimesinler diye lavanta koyduk

kıs çok güzelmiş bendemi lavanta alsamki acep kaydirigubbakcemile3

pakettekilerede bak hacıı bi arkadaş almış hep kırık çıkmış falan de ama sakın ordan alma hem pahalı hemide dandikk :sinifsinif:

aaa bakmammı sen söyledinya artıkın tek tek incelerim aldığım şeyleri ben olumunekankayizsmile

hoşbulduk tatlım nasılsın durumuz nasılll

Duru büyüyo teyzesi ben bileinaamıyorum onun bu kadar büyüdüğüne :kedi:

kızlar selam
biri puset mi dediii
benm de almam lazım bugün portbebesinde zor götürdüm sağlık ocağınaaa
iyice ağırlaştı kereta artık sığmıyor zatii portbebesine

biz bebek arabası almıştık hani şu ikili setler varya bebek puseti aile birlikte ilerde araba koltuğu olarak kulalnabılırız şuandada zaten sürekli onla dolaşıyo zemuszemus

ahaaa amma kalabalığız heee beni işten çağırdılar gidip bi kağıt alcakmışımmm ama banyo yapmam lazımdı ya çok terliyom benn

kim tutar benii
pisssss gazlarda son

zeytinim gazın ayla ilgisi yk. nezaman ki kendi kendine dönebir kendi gazını çkarabilirse ozaman biter gaz. benimki nerdeyse 3 ay bitecek ama dönemediği için halaa çok gazı var ve hep ağlayarak uyanıyo

ben daha alışverşe cesaret edemedim
benim kız yaygarayı basar elim ayağıma dolanır sonraakannehir
portbebeye koyum kucağıma alıyom onu bile kabul etmiy cadoloz kızım
kışında onsuz biryere çıkamamki
tulu bile çok zor giydirmek
yaza anca çıkarırım böle gidersekaydirigubbakcemile3

kim tutar benii
pisssss gazlarda son

10 kasim degil mi kizim dogum gunu. 2 gun daha bekleycen.:roflol:

Slm kızlar yaa bu tİckerı nasıl eklİcem lİlypİe kabul etmİyo benmİ beceremİyorum bİlgİsİ olan varmııı

canim, uzun linkler olmuyo. kisa bi link var o oluyo sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…