2009 Kasm Anneleri

kim aliskin ki? dun kizin asi kartina baktim, en son 10 gun once cikmisim evden.akannehir

yazık bize ya kaydirigubbakcemile3
eşime sıkıldım çok monoton diyorum benimde aynı git işe gel eve diyokaydirigubbakcemile3
aynı şeymi o en azından insan yüzü görüyo gelde anlat işte

bak monolog yaparsin ona gore. burda herkes pek seviy kaynanasini ve kimsenin fazlasi yok.naniknanik

yazık bize ya kaydirigubbakcemile3
eşime sıkıldım çok monoton diyorum benimde aynı git işe gel eve diyokaydirigubbakcemile3
aynı şeymi o en azından insan yüzü görüyo gelde anlat işte

ay bu erkekler herseyden pay cikarmasa olmaz. oturup onlar baksin madem.bayanssulusmile

ayy ne fırını bacım bizimki daha evden bile çıkmıyo onlan akannehir

benimkide mizirdadi ama belki susar diye bi umit ciktim evden.kaydirigubbakcemile3

bideemilföyün içine doldur peyniri maydonozu. üstüne yumurta sür bide örek otu. 10 dk da börekte hazııır. ben hep milföy bulundururm evde

maaşallaa büyümüş yaramassss
zerencim hep evdeym ya alışkın diilimmm birasda ondan stresimm sanırımm

sağol canım.. kız hepimiz aynıyız vallaa.. ama benim son 4 günüm kaldı gezmeyeekaydirigubbakcemile2

zerencim maşallah bebişine
benimkide haftaya olacak
uyuyo şimdi yarınki misafirlere tramisu yaptım
başka ne yapayım hatunlar

bacım önceden haberliyse kısır+kek+börek yapıyom
acil gelenlere buzlukta ne varsa çıkarıyom genelde kek+börek oluyo
ama tiramisunun yanına ne yapılır bilmem. hiç yemedim deee, yapmadım daa:kedi:

zeren bugun sipariş verdim bakalım ne zaman gelicuk

hııımmm. hadi hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde giysin özgecik..... sanırım ben pazar günü kızı babasına bırakıp gidip alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…