sağol canım.. kız hepimiz aynıyız vallaa.. ama benim son 4 günüm kaldı gezmeyeekaydirigubbakcemile2
bacım önceden haberliyse kısır+kek+börek yapıyom
acil gelenlere buzlukta ne varsa çıkarıyom genelde kek+börek oluyo
ama tiramisunun yanına ne yapılır bilmem. hiç yemedim deee, yapmadım daa:kedi:
hııımmm. hadi hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde giysin özgecik..... sanırım ben pazar günü kızı babasına bırakıp gidip alcam
zeren06 nereye gidiyon gezmeye canım
Bacım kaç gündür Adana'ya gidiyom diye yırtıyom kendimi ama duymuyonuz beniii:umursamaz:
tüm ailem orada canım aslında martta gitcektik ama bazı sorunlardan dolayı çok strese girdim ve erken gitmeye karar verdim... çok iyi gelecek bu tatil bana ve yavruma inş.
ya akşam misafirinede çok ikram yapınca israf oluyo insanlar yemek yiyiyp geliyo ama yinede yapıyoruz
slm millettttttttt
iyi gelir mutlaka hem aileni göreceksin hemde ailenin yardımıyla biraz rahatlıcaksın
ahhh bende gitmek istiyorum ama bizim oralar çok soğuk korkuyorum oğlumu hasta etmekten
Bacım kaç gündür Adana'ya gidiyom diye yırtıyom kendimi ama duymuyonuz beniii:umursamaz:
tüm ailem orada canım aslında martta gitcektik ama bazı sorunlardan dolayı çok strese girdim ve erken gitmeye karar verdim... çok iyi gelecek bu tatil bana ve yavruma inş.
ben kelebekli yaptım çok ucuz oldu walla
100 tane şekeri 40tlye malettim zemuszemus tülü kelebeği mıknatısı falan
ama o kahvecinin sokağından girdiğinde soldaki ilk diükkan warya ordan alma ordakiler çok dandik 50 tanesini ordan aldım rezil oldum bide malzemeleri teker teker seç kaydirigubbakcemile5
yıldırım aşkı hee :roflol:
benim kizin karsisina gecim dansoz gibi oyniyim pek hosuna gidiyo. alemci olucak bu kiz.:roflol:
yazık bize ya kaydirigubbakcemile3
eşime sıkıldım çok monoton diyorum benimde aynı git işe gel eve diyokaydirigubbakcemile3
aynı şeymi o en azından insan yüzü görüyo gelde anlat işte
evet öyle olacak vallaaa.. ohhhh yan gelip yatcam...Adana'da havalar ne kadar soğursa soğusun Ankara'nın baharı gibi olur ancak o yüzden rahat gidebiliyorum ben..
sizin soğuk memleket neresi ...
doğru ya adanaya gidiyodun dimi. uff sıcaktır şimdi dimi orası. negzl gezersin de bebişinleopuyorumnanaktan
valla ben her hafta sonu dışardayım Duru ile birlikte herkes bana cıkarma cocuğu bu kadar dışarı diyo ama ben kimseyi dinlemiyorum hatta şuan Duru ananesi ile sitenin bahçesinde dolaşıyo havalar güzelken bol bol temiz hava alsın bebeğim.kaydirigubbakcemile3 zaten Duruda anası gibi gezenti oldu çıktı :roflol: :roflol:
[
ankaradan azcık aşağı in cnm çankırı
annem doğuma geldi 1 ay kalıp gitti ama çok özledim anamı bbamı
oğlum doğalı daha bir özlüyorum onları eskiden bu kadar değildi galiba:gitme:
ooooh yarasın Duru ablamıza iyi yapıyosun canım alışmaları lazım aslında dışarının havasına da....
ooo soğuktur tabi oralar.... bacım ben ailemi görmeyeli 1 yılı geçti gıııııı ama az kaldı vuslata. o nedenle çok heyecanlıyımdelikafadulden
ay canım ya bende ordan almayı düşünüyodum başka nerde var malzeme satan dükkan eminönünde bana bi söyleyiver bide varsa yaptıklarından resim göstersene zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hemde çooookkk hatta abartiim angarada buluştuumuzda seni durakta ilk gördüüm andan beri seviim nann
oy maşallahh kızz nasıl besledin onu ööleee bilmiyorumkismileselam kızlar.. biz bugün aşılarımızı olduk,tartıldık geldik... anam üç aşı yapıldı gıııı.. ammma en sonuncusunda çok ağladı kuzum morardı resmen haaaabilmiyorumkismile
teyzeleeriii yavruşum 6.400 kg olmuş..
kizi kanguruya koydum azcik hava alip gelelim dedim. durmadi zilli, firina zor gidip geldim.akannehir acil puset almam lazim.
sakın alma ordan
walla şiimdi sana aldığım yeri tarif edemem ama ordan biraz ilerle sonraa sola dön o sokakta yine malzeme satan bi sürü yer var hemde fiyatları daha uygun ama sen yinede malzewmelerini mutlaka seçerek al teker teker bak öle al
resim wardı du bakem bulursam koyam
slm millettttttttt
pakettekilerede bak hacıı bi arkadaş almış hep kırık çıkmış falan de ama sakın ordan alma hem pahalı hemide dandikk :sinifsinif:ay kıs gerçektenmi bende orası ucuzdur diye ordan alacadımmmm :1shok:
dur bende senın dediğin yerlere bakım canımya cok sağol.
paket halinde ise malzeme yine acıp bakımmi paketin içine. zemuszemus
hoşbulduk canııııımmmmhaklısın vallaaa... işin yoksa kalanları otur sen yee sonra da kilo alkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin küçük annee
ohhh ne güsel gez walla biz ankara nın sınırları dışına çıkamıyoruz yazdan beri:gitme:heeeeee sizin yerinize de gezerim artıkınhihoyyyt öyle bi sevindirik oldum ki sormayınsırnaşık şey
hoşbulduk tatlım nasılsın durumuz nasılllay kıs gerçektenmi bende orası ucuzdur diye ordan alacadımmmm :1shok:
dur bende senın dediğin yerlere bakım canımya cok sağol.
paket halinde ise malzeme yine acıp bakımmi paketin içine. zemuszemus
canımmm hoşgeldin nasılsın küçük annemmmm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?