benim iznim 3 martta bitiyo. 20+20 rapor bende alicam. ardindan yillik izinlerimi kullanicam. bizim bolum mayis sonu kapaniyo zaten. eylule kadarda bi zahmet idare ediversinler.:lepi:
saol cnm beim hepimize inşallahopuyorumnanaktanoohh gözün aydın canım.. doya doya koklaşın kuzucuunlaopuyorumnanaktan
maşallah canım daha nice 2 aylara 2 yıllara inşallaha.s.
canım bizimkide daha dönemediği için tam nasıl olur bilmiyom ama 3.5 aylık olunca çoğu bebek dönmeye başlamış. acaba sırtüstü yatarken yüzükoyuna dönecek öle bişimiki bilmiyorumkismile
tecrübeli teyzeler 4. ayında bitmesi fln lazım diyo. bide benimki küçük doğdu.biraz gecikebilir bu gelişimleri demişti doktor :sinifsinif:
aynen oyle canim, sirt ustu yatarken aniden yuz ustu donuyolar.
he nan biz nerde yanlış yaptık
hastanede bi kucağıma verdiler
veriş o veriş daha da inmedi kucağımdanbilmiyorumkismile
2.bebede doğar doğmaz verecem emzik bide yanıma getircem ana kucağını yatırcam küvez niyetine .al deycem
senin yanından ayırmayacağın iki şey.kaydirigubbakcemile3
bide kayınvaldem demezmi kucağa alıştırdın diyekötükedihüso
nan sen değilmiydin hastane de karnı aç emzir diyip sürekli kucağıma verenklava:
10 kasım sabah doğdu ya o günde sayılır bikerem
bi de 31 çekiy:kedi:
eder 60 gün benim için saat bilem önemli gı
ay günler heç geçmik bilmiy
bu olay böyla aniden bi günde mi oluyo. allahım bizimki ne zaman dönmeye başlicak ya:Saruboceq:
kız cerin ben sana bunu sorduydum ama cevap yazmadıydın... ben ücretsiz izne başvrdum 14 ünde başlıycak bakalım... sen yinede anlat bakalım neymiş bu izin uzatma olayı
aboooowwww eski günlerimize dönüyoruz herkes buradaaaa:lepi:
bende ust uste rapor almim o zaman kiz, araya yillik izim sokayim. ben alabilirsem heyet raporuda almayi dusunuyorum. bakalim olur insallah.
gazı bitsin tam olarak uzun uzun da uyumalara başlaydıktan sonra geçmesin günler donsunda zevkini yaşayakkaydirigubbakcemile2bi kac sene sonra bu kiz ne zaman buyudu diye aglarsin ama.:çok üzgünüm:
walla çok rahat oluyor htta bütün resimleri o koltukta:roflol::roflol:
ayyyy bizde dün 2.ayımızı doldurduk ne çabuk geçiyor günler:gitme:
bak büyüdü işte ipek böcüğünbayanssulusmile
heyttttttttt be kim tutar seni
yazında alır oğlunu kızını gidersin tatil yapmaya
gerçi seni buralar kesmez gene yurtdışı paklar sizikaydirigubbakcemile3
ben deee :hulya:zerencim maşallah bebişine
benimkide haftaya olacak
uyuyo şimdi yarınki misafirlere tramisu yaptım
başka ne yapayım hatunlar
benim kuzucuk daha 5200 gıı ohaoldumsmilene bilem kız ben herşeyi yiyom yaaa onlar kıza da yarıyo herhaldee.. bide pek oburuz ayıptır sölemesiicokacimcoook:kedi: benim kızım şişko mu olcak yoksaabilmiyorumkismile
dr da dedi çok iyi kilo almış ama fazla almış demedii... beroşun kilosu kaç olduu
delikafadulden delikafaduldenlaann seviniz mi dalga mı geçiiniz belli deel haaaaaa alsanaalsanasmile
ben heep masumum bi kereeemm hele de o sarı gömleemlen aklinialirimsmile
itek fazlası bile var. sen beni tanımıyon ama ben seni tanıyom kız. bütün yaz sizi okudum çünküü
off benim kız mememe yapıştı bırakmıyoo hemide acıyan mememe mafoldumben
görünürde uyuyıı ama hem uyuyoo hem emiyiii bilmiyorumkismile
yavaşça çeker gibi yapıyom bu seferde iyice çekiyoo canım daha çok acıyooo:sinifsinif:
görmemişim canım kusura bakma
benim haberim yoktu bizim komisyondaki arkadaş söylediydi
doğumdan sonra 8 hafta iznimiz varya normal doğum sonrası izni hani işte onun son günü gidip sevk alıyosun bacım doktoruna gidiyosunn ve doktor aynen şu cümleyi yazıyııı
Doğum sonrası izninin 20 gün uzatılması -- böyle aldığın zaman bu rapor yerine geçmiyomuş ve de bunun sonrasında 20 + 20 gün daha rapor alma hakkın oluyooo kaydirigubbakcemile5
ama birebir böle yazılcakk doktorlar bilmiy ya benim gerizekalı doktora anlatana kadar canım çıktı böyle yazcan dedim gitmiş gerzek gene 20 gün istirahati uygundur yazmış kafamçokkarıştı o da normal rapora girio yani pislik doktor yedi benim 20 günümüü alsanaalsanasmile
gazı bitsin tam olarak uzun uzun da uyumalara başlaydıktan sonra geçmesin günler donsunda zevkini yaşayakkaydirigubbakcemile2
kız kocişin varlığını unuttum
daha 2. şiftahı yapmadık :kedi:
nan delü karu bende tüm gün memede tutsam benim kızda uslu uslu durur:mymeka:kız bizimkide emzik hiç almıyor beni kullanıyor emzik niyetine sonra hepsini toptan çıkarıyor bütün sütümü ziyan ediyor bazen diyorum onu bulamayanlar var israf etme diyeee:roflol::roflol::roflol:
bütün kıslar toplandıkaboww ne kaa kalabalık burasıı zemuszemus
valla ablam simdiden hergun soyleyip duruyor yazin londradasiniz diye. yanina cagiriyo ama bebeyle nasil olur bilmem. yazliga bile nasil gidicem bu sene diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile
ay hiç özgenin bele huyları yok ha zor şer iki fırt çekiy sora çıkarıy ağzından üstüne yatiy memenin kaydirigubbakcemile3 yastık yapiy kafasının altınaaa kafasından buyuk yastıkkkkkkk :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?