2009 Kasm Anneleri

benim iznim 3 martta bitiyo. 20+20 rapor bende alicam. ardindan yillik izinlerimi kullanicam. bizim bolum mayis sonu kapaniyo zaten. eylule kadarda bi zahmet idare ediversinler.:lepi:

heyttttttttt be kim tutar seni
yazında alır oğlunu kızını gidersin tatil yapmaya
gerçi seni buralar kesmez gene yurtdışı paklar sizikaydirigubbakcemile3
oohh gözün aydın canım.. doya doya koklaşın kuzucuunlaopuyorumnanaktan

maşallah canım daha nice 2 aylara 2 yıllara inşallaha.s.
saol cnm beim hepimize inşallahopuyorumnanaktan

aynen oyle canim, sirt ustu yatarken aniden yuz ustu donuyolar.

o işte zor beeemafoldumben
benim kız karnımdaykende dönmemiştiakannehir
dönme işlerini pek beceremiy benim kızım nedensekaydirigubbakcemile3

kız bizimkide emzik hiç almıyor beni kullanıyor emzik niyetine sonra hepsini toptan çıkarıyor bütün sütümü ziyan ediyor bazen diyorum onu bulamayanlar var israf etme diyeee:roflol::roflol::roflol:

kız cerin ben sana bunu sorduydum ama cevap yazmadıydın... ben ücretsiz izne başvrdum 14 ünde başlıycak bakalım... sen yinede anlat bakalım neymiş bu izin uzatma olayı

görmemişim canım kusura bakma
benim haberim yoktu bizim komisyondaki arkadaş söylediydi
doğumdan sonra 8 hafta iznimiz varya normal doğum sonrası izni hani işte onun son günü gidip sevk alıyosun bacım doktoruna gidiyosunn ve doktor aynen şu cümleyi yazıyııı
Doğum sonrası izninin 20 gün uzatılması -- böyle aldığın zaman bu rapor yerine geçmiyomuş ve de bunun sonrasında 20 + 20 gün daha rapor alma hakkın oluyooo kaydirigubbakcemile5
ama birebir böle yazılcakk doktorlar bilmiy ya benim gerizekalı doktora anlatana kadar canım çıktı böyle yazcan dedim gitmiş gerzek gene 20 gün istirahati uygundur yazmış kafamçokkarıştı o da normal rapora girio yani pislik doktor yedi benim 20 günümüü alsanaalsanasmile

bende ust uste rapor almim o zaman kiz, araya yillik izim sokayim. ben alabilirsem heyet raporuda almayi dusunuyorum. bakalim olur insallah.

evet vannacım dikkatli olmak lazım ben bilmiodum hamileliğin ilk zamanı çok kötü geçiodu üst üste rapor aldıydım allahtan benim amirim iyiydi de işlem yapmadı bida olmasın dikkatli ol didi sadece eyvahedigeldismile

bi kac sene sonra bu kiz ne zaman buyudu diye aglarsin ama.:çok üzgünüm:
gazı bitsin tam olarak uzun uzun da uyumalara başlaydıktan sonra geçmesin günler donsunda zevkini yaşayakkaydirigubbakcemile2
kız kocişin varlığını unuttum
daha 2. şiftahı yapmadık :kedi:
walla çok rahat oluyor htta bütün resimleri o koltukta:roflol::roflol:

ayyyy bizde dün 2.ayımızı doldurduk ne çabuk geçiyor günler:gitme:

bak büyüdü işte ipek böcüğünbayanssulusmile

hayırlı olsun sana da cnm
gerçi ensarımız hiç üzmüymiş seni ohaoldumsmile

heyttttttttt be kim tutar seni
yazında alır oğlunu kızını gidersin tatil yapmaya
gerçi seni buralar kesmez gene yurtdışı paklar sizikaydirigubbakcemile3

valla ablam simdiden hergun soyleyip duruyor yazin londradasiniz diye. yanina cagiriyo ama bebeyle nasil olur bilmem. yazliga bile nasil gidicem bu sene diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

off benim kız mememe yapıştı bırakmıyoo hemide acıyan mememe mafoldumben
görünürde uyuyıı ama hem uyuyoo hem emiyiii bilmiyorumkismile
yavaşça çeker gibi yapıyom bu seferde iyice çekiyoo canım daha çok acıyooo:sinifsinif:

allam özge zornan uyudu tek gözü açık tabe kaydirigubbakcemile3
ama inadına ses çıkartıyo şaşkın annesiii alsanaalsanasmile
kumanda yere düşer toka çat diye kırılır vs.. yavrum bana rağmen uyumaya çalişiyyy kaydirigubbakcemile3

zerencim maşallah bebişine
benimkide haftaya olacak
uyuyo şimdi yarınki misafirlere tramisu yaptım
başka ne yapayım hatunlar
ben deee :hulya:
benim kuzucuk daha 5200 gıı ohaoldumsmile
laann seviniz mi dalga mı geçiiniz belli deel haaaaaa alsanaalsanasmile
ben heep masumum bi kereeemm hele de o sarı gömleemlen aklinialirimsmile
delikafadulden delikafadulden

anam acep o 20 gn uzatılma olayı bizde de oliimiki yaaa
ssklılarda
şimcik öle alır giderun bu seferde rapordan saymazlar delikafadulden
benim iznim 5 şubatta bitii 20 gün bi rapor patlatmam lazım sonra anam gelip 15 gün kalacak o ara çalışcam mafoldumben
sonra bi daa rapor alsam
20+20 alıp bi de heyet raporu ayrı alabiliyoz muuu

kızlar soguk buhar makinası kullanıyomusunuz
dün esim almıs bizimki sabah kalkınca sürekli burnu tıkalı oluyo
kaloriferli evlerde bu kuruma sorunu oluyormus herhalde kullanan oldumu faydasını gordunuzmu
sürekli acık mı tutuyorsunuz

ay hiç özgenin bele huyları yok ha zor şer iki fırt çekiy sora çıkarıy ağzından üstüne yatiy memenin kaydirigubbakcemile3 yastık yapiy kafasının altınaaa kafasından buyuk yastıkkkkkkk :roflol::roflol:

iyiymis bu. benim 3 martta bitiyo, sevki o gunmu alip yazdircam. yani 3 mart tarihli olucak di mi? birde sadece bu kadar mi yazicak? uzatilmasi uygundur falan demiycek mi?

gazı bitsin tam olarak uzun uzun da uyumalara başlaydıktan sonra geçmesin günler donsunda zevkini yaşayakkaydirigubbakcemile2
kız kocişin varlığını unuttum
daha 2. şiftahı yapmadık :kedi:

yuh biz daha hic siftah yapmadik kadin ikincinin derdinde.:mymeka:

kız bizimkide emzik hiç almıyor beni kullanıyor emzik niyetine sonra hepsini toptan çıkarıyor bütün sütümü ziyan ediyor bazen diyorum onu bulamayanlar var israf etme diyeee:roflol::roflol::roflol:
nan delü karu bende tüm gün memede tutsam benim kızda uslu uslu durur:mymeka:
demek o yüzden benimki kusmuy 2.5 saate bir emiyo şuan

aboww ne kaa kalabalık burasıı zemuszemus
bütün kıslar toplandık
toplandık toplandıkkaydirigubbakcemile3
demek herkesde sorunlar azalmaya başladı
zaman ayırabiliyoz artıkın:lepi:
valla ablam simdiden hergun soyleyip duruyor yazin londradasiniz diye. yanina cagiriyo ama bebeyle nasil olur bilmem. yazliga bile nasil gidicem bu sene diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

gidilir gız niye gidilmesin
hatta süper olur yavrularımızla ilk tatil
ben hep onun hayalini kurum gıı:kedi:

benimkide cıkarıyo memeyi yaslanıyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…