kız benim beyzada şapka koydurmuyoo kafasınaa:umursamaz: bizim bebelerde aynı pok desene :roflol:
oğluma kız bakıyom da maşallah burası kız kaynıyor...yakışıklı oğluma talip olan varmı kızzlar.
http://img695.imageshack.us/img695/8274/resim072.jpg
işin ilginç tarafı benim midem hala bulanmıyiii kafamçokkarıştı
edoş gibin buda kızı atcak kummlara kendi şezlonga çıkcakkk :roflol::roflol::roflol:
maş.canım çok tatlıymış ama bende de 2 oğlan varoğluma kız bakıyom da maşallah burası kız kaynıyor...yakışıklı oğluma talip olan varmı kızzlar.
ister inan ister inanma tık yok kuzum:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ulaa mememin ucu uyuştuydu artıkın :bbo: sonra usulca bıraktı kurtuldum derken 2 dk sonra gözleri faltaşı gibi açıldı şimdi kucaamda baa bakıyii:1ninca:
hadi canım buna kim inanır tabikii kadir inanır :roflol: ne iğrenç espiriiiiiiiiiii laelaelaelaelae kendimden utanıyorum :1ninca:
onuda mı biliyin gııı :1ninca:
ayy kızlarrr bişe sorcam biz sağlık ocana gittiydik ilk aşısı için burun tıkanıklığına doktor SEFİYOL deyu bi fıs fıs verdi ben aldım güzel güzel kullandım işte 2.ay doktora gittim serum fizyolojik kullan dedi işte dün eczaneye gittim ben bi sefiyol alcam dedim bebek 2 aylık dedim kadın bu kadar kuçuk bebeğe bu olmaz dedi bu serum fizyolojik deil ilaç katkısı var dedi bana böle değişik tüp içinde saydam bi sıvı verdi 17 tl ye serum fizyolojik bu dedi aklım karıştı ya acaba pahalı olanı kakalamak amaçlı mı yaptı kiii
opuyorumnanaktanahanda bu sefer yakaladım senniiiii
pok boğaz seni:mymeka: kim tutar seni heyttttttttttttttbiri beni durdursundelikafadulden dün annemde öküz kibin yedim yiyemediklerimide paket yaptırdıydım :kedi: az önce iki tabak makarna salatası yedim şimdide kocca bi tabak meyveli pasta bitmek üzere delikafadulden işin kötüsü bundan sonra ne yesem diye şimdiden düşünmeye başladım delikafadulden
senağlamasenağlamasenağlama hayallerimi yıkma gız:mymeka:Naz'in tek gozu acik oldumu yardimci olup kapativeriyorum ben.:roflol:
ah ah ilk bebegin oldugu nerden belli. tatilde bebeyle rahat edicem saniyo zavalli.:roflol:
teyzesi yer onu yerrrroğluma kız bakıyom da maşallah burası kız kaynıyor...yakışıklı oğluma talip olan varmı kızzlar.
ayy kızlarrr bişe sorcam biz sağlık ocana gittiydik ilk aşısı için burun tıkanıklığına doktor SEFİYOL deyu bi fıs fıs verdi ben aldım güzel güzel kullandım işte 2.ay doktora gittim serum fizyolojik kullan dedi işte dün eczaneye gittim ben bi sefiyol alcam dedim bebek 2 aylık dedim kadın bu kadar kuçuk bebeğe bu olmaz dedi bu serum fizyolojik deil ilaç katkısı var dedi bana böle değişik tüp içinde saydam bi sıvı verdi 17 tl ye serum fizyolojik bu dedi aklım karıştı ya acaba pahalı olanı kakalamak amaçlı mı yaptı kiii
aboww benim kız bi zıçtıı belinden çıktı yaaww:sinifsinif: bu prima güya en iyisi nan var mı başka böle sorun yaşıyanCADIARZU
sanmiyorum ama serum fizyolojik olarak mavi bir sise veriyolar genelde. uzerinde yunus resimleri var. adini unuttum.
senağlamasenağlamasenağlama hayallerimi yıkma gız:mymeka:
cerenimo burun fısfısları kalpte ritim bozukluğu yapabiliyormş ben tonimer adlı serum fizyolıjik kullanıyorum fiyatı 15 lira
gülüm ya ipek çıldırdı yinemafoldumben
gazı geldi offff yaaaaaaaaaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?