2009 Kasm Anneleri

oğluma kız bakıyom da maşallah burası kız kaynıyor...yakışıklı oğluma talip olan varmı kızzlar.
http://img695.imageshack.us/img695/8274/resim072.jpg

oyyy minik japon bu. masallah cok seker.

işin ilginç tarafı benim midem hala bulanmıyiii kafamçokkarıştı

ne mideymis be.kafamçokkarıştı

edoş gibin buda kızı atcak kummlara kendi şezlonga çıkcakkk :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

aboww benim kız bi zıçtıı belinden çıktı yaaww:sinifsinif: bu prima güya en iyisi nan var mı başka böle sorun yaşıyanCADIARZU

oğluma kız bakıyom da maşallah burası kız kaynıyor...yakışıklı oğluma talip olan varmı kızzlar.
maş.canım çok tatlıymış ama bende de 2 oğlan var
ister inan ister inanma tık yok kuzum:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
onuda mı biliyin gııı :1ninca:

arif enişteyi kim bilmiyi gııııı bi benim kociş bilmiyiiii
onada söylemem benim kıymetimi bil der onun için:roflol::roflol::roflol:

ayy kızlarrr bişe sorcam biz sağlık ocana gittiydik ilk aşısı için burun tıkanıklığına doktor SEFıYOL deyu bi fıs fıs verdi ben aldım güzel güzel kullandım işte 2.ay doktora gittim serum fizyolojik kullan dedi işte dün eczaneye gittim ben bi sefiyol alcam dedim bebek 2 aylık dedim kadın bu kadar kuçuk bebeğe bu olmaz dedi bu serum fizyolojik deil ilaç katkısı var dedi bana böle değişik tüp içinde saydam bi sıvı verdi 17 tl ye serum fizyolojik bu dedi aklım karıştı ya acaba pahalı olanı kakalamak amaçlı mı yaptı kiii

benim yemek yapmam lazim. kiyma cikarmistim cozulurse yaparim, cozulmezse napalim artik yemek yok.kaydirigubbakcemile3

cerenimo burun fısfısları kalpte ritim bozukluğu yapabiliyormş ben tonimer adlı serum fizyolıjik kullanıyorum fiyatı 15 lira

ahanda bu sefer yakaladım senniiiii
opuyorumnanaktan
pok boğaz seni:mymeka: kim tutar seni heyttttttttttttttcokacimcoook
Naz'in tek gozu acik oldumu yardimci olup kapativeriyorum ben.:roflol:

ah ah ilk bebegin oldugu nerden belli. tatilde bebeyle rahat edicem saniyo zavalli.:roflol:
senağlamasenağlamasenağlama hayallerimi yıkma gız:mymeka:
teyzesi yer onu yerrrr
ona ben kız bulacam nan :mymeka:

sanmiyorum ama serum fizyolojik olarak mavi bir sise veriyolar genelde. uzerinde yunus resimleri var. adini unuttum.

benim bebe ağlıyo ev göçüyo yemek yok. şimdilik gidyom. beni bekleyin anacııımopuyorumnanaktan

cerenimo burun fısfısları kalpte ritim bozukluğu yapabiliyormş ben tonimer adlı serum fizyolıjik kullanıyorum fiyatı 15 lira

physiologica Gifrer deyu bi serum fizyolojik tüp tüp şeklinde damlatcam fıslamıyo bu sanırım tonimer dedinin farklı bi markası doğru olan bu yane CADIARZU
o zaman o gerzek sağlık ocaa doktorunu napam ben haa el kadar yavruya fıs fıs verdi şerefsizzzzzzzzzz kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…