2009 Kasm Anneleri

itek fazlası bile var. sen beni tanımıyon ama ben seni tanıyom kız. bütün yaz sizi okudum çünküü
tanıyorum dadlum bizi gizliden takip etmişsin hepimizi tanıyorsun :1ninca:
sen bide bana sor kız siftahı bilem yapmadık:kedi:
ensar doğduğu günden beri üzmüyor teyzesi inş.hep böyle olur:Saruboceq:
valla ablam simdiden hergun soyleyip duruyor yazin londradasiniz diye. yanina cagiriyo ama bebeyle nasil olur bilmem. yazliga bile nasil gidicem bu sene diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

kız biriside beni çağırsa hemen atlarım valla çok sıkılıyorum bazen

biri beni durdursundelikafadulden dün annemde öküz kibin yedim yiyemediklerimide paket yaptırdıydım :kedi: az önce iki tabak makarna salatası yedim şimdide kocca bi tabak meyveli pasta bitmek üzere delikafadulden işin kötüsü bundan sonra ne yesem diye şimdiden düşünmeye başladım delikafadulden

valla hacı ssk dan annamaz ben kro ben anca 657 yi bilir ve de tek geçerun :lepi:
12 gün yıllık izin sora 20 gun rapor sora 8 gun yıllık izin sora 20 gun rapor sora 10 gün mazeret izni sora 1 ay heyet raporu sonrada ne kadar hakkım kaldıysa ücretsiz izin :lepi:

Naz'in tek gozu acik oldumu yardimci olup kapativeriyorum ben.:roflol:

gidilir gız niye gidilmesin
hatta süper olur yavrularımızla ilk tatil
ben hep onun hayalini kurum gıı:kedi:

ah ah ilk bebegin oldugu nerden belli. tatilde bebeyle rahat edicem saniyo zavalli.:roflol:

canım biziimde sürekli burnu tıkalıı mafoldumben
dr soğuk buhar makinesi diilde havlu ıslat radyatörun ustune koy o daha faydalı olur dedi helede evinde rutubet varsa sakın buhar makinesi kullanma mutlaka böle yap didi daha yapmadım aşam bende koyam bare :sinifsinif:
kaynanamlara kalsa şapka takmıyom o yuzden kafası uşuyo ondan geçmio ay napam istemio kız şapka falan derin uykuda olsun tak çıldırıyo helede azcık alnına doru gelsin abuuuuuuuu olacaklardan sorumlu deelim falla akannehir

yuhhh, bosanda semerini ye.:mymeka:

sabahta nutellali sigara boregi yiyodun, midem kalkti kiz.

hee ben de öle yapacüüünn araya da anam gelir 15 20 gün o aralarda çalışacam baya bi olur demi öle gıı ii ii rahatladım eccük

ulaa mememin ucu uyuştuydu artıkın :bbo: sonra usulca bıraktı kurtuldum derken 2 dk sonra gözleri faltaşı gibi açıldı şimdi kucaamda baa bakıyii:1ninca:
sen bide bana sor kız siftahı bilem yapmadık:kedi:

hadi canım buna kim inanır tabikii kadir inanır :roflol: ne iğrenç espiriiiiiiiiiii laelaelaelaelae kendimden utanıyorum :1ninca:

iyiymis bu. benim 3 martta bitiyo, sevki o gunmu alip yazdircam. yani 3 mart tarihli olucak di mi? birde sadece bu kadar mi yazicak? uzatilmasi uygundur falan demiycek mi?

canım benim 28 aralıkta bitiyodu 29 aralıkta göreve başlamam gerekiyodu gittim 28 aralıkta sevk aldım iznin bitti gün alcan ertesi gun alsan kabul olmuyomuş
he tabi canım uygundur yazıversin bi zahmet kaydirigubbakcemile3
bunu söleyen arkadaş dediki bak doktorlar bilmio ben yazdırana kadar göbem çatladı dedi pek inanmadıydım ama hakkat öle onlar alışmış hep basma kalıp rapor yazmaya kafamçokkarıştı bak gene aklıma geldi yedi karu benim 20 günümü yaaaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kız benim beyzada şapka koydurmuyoo kafasınaa:umursamaz: bizim bebelerde aynı pok desene :roflol:
yuhhh, bosanda semerini ye.:mymeka:

sabahta nutellali sigara boregi yiyodun, midem kalkti kiz.
işin ilginç tarafı benim midem hala bulanmıyiii kafamçokkarıştı

çüşşşşşşş demek istiyorum müsadenizle nan tuba ayucan tuba yuh tuba ay desem daha dumur oldummmmmmm ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bu gidişle o beğenmedin arif seni boşicak habarın yok :roflol:

kıs emiyor emiyor hepsini depolayıp uyuyor dün gece uyumadan önce 3 kez emdi 00.30 uyudu 5.40 da emmek için uyandı geri uyudu
iyiymis bu. benim 3 martta bitiyo, sevki o gunmu alip yazdircam. yani 3 mart tarihli olucak di mi? birde sadece bu kadar mi yazicak? uzatilmasi uygundur falan demiycek mi?

yuh biz daha hic siftah yapmadik kadin ikincinin derdinde.:mymeka:
bizde wnnamvereliniortak
yuhhhh nannnn ben bunları 1 haftada ancak yerim
aslında yerimde yemek istemiyorum:roflol::roflol:

kenyacım biz kullanıyoz
başlarda bizdede çok tıkanıklık olduydu malum ekstradan elektrikli ısıtıcı kullanıyoduk
doğal olarak hava iyice kurumuş oluydu
serum fizyolojikle birlikte buhar mak. çalıştırdık şuan hiç bir sorun kalmadı
ama sürekli açık tutma bu sefer ciğerleri su toplarmış
biz 10 dk çalıştırıyoz

çüşşşşşşş demek istiyorum müsadenizle nan tuba ayucan tuba yuh tuba ay desem daha dumur oldummmmmmm ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bu gidişle o beğenmedin arif seni boşicak habarın yok :roflol:

durum onu gösteriyii wallaohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…