2009 Kasm Anneleri

ay ben hep yatarken takıyorum sapka onla alakalı değil yaa
radyatörde su kaplarından var işe yaramadı o havluyuda denedim oda işe yaramadı bide buhar makinası deniyim dedim evimde rutubet var ama kullanmadıgım odada var öbür odalarda bişi yok :uhm:

arada anneye güzellikler yapar o..dinlendirir seni sonra yine maratona devam az kaldı az...bizim aylara gelincede ek gıda sorunu başlıyorrrrr.

sorunlar hiç bitermi demieyvahedigeldismile
ama hiç bir döneminde bu kadar sorun yaşamayız herhalde
şu gaz olayı tam bir facia
onun acı çektiğini görmek bitiriyo beni akannehir
ek gıdada acıkınca bir şekilde yer diye düşünüyombilmiyorumkismile

beyzanında burnu tıkalıydıya doktor TONİMER BABY SPRAY diye bi fısfıs verdi onu kullanıyom içinde şu warmış:100ml steril izotonik deniz suyu çözeltisi
pok boğaz seni:mymeka: kim tutar seni heyttttttttttttttcokacimcoook
buyrun benim :lepi:

kız bende tam seni soraacadımopuyorumnanaktan
aşaadan bakıyii bu kız niye yazmıyii diyeeCADIARZU
ne edisin diloşum iyi misin oğluşun düzeldi mi gıı azcık

katiliyorum dostum vereliniortak

kociş aradı hava çok güsel dedi kızı çıkar dışarı gezsin diye
anacım ipeke güvenilip çıkılırmı dışarı
hem öle diy hemide anahtarı alıp gitmiş
yarın iyi olursa hava bi şansımı deneycem bakam

kenyacım kullan ben faydasını gördüm
şuan kullanmıyorum bile
çok nadir kullanıyom
odasınıda günde 2 kere havalandırıyom yetiyo

dun benim arkadas Naz'i uyutmustu, deliksiz 3 saat uyudu. bugun gelip gidip agzina emzik tikiyom uyusun diye. arkadasin hergun gelmesi lazim.akannehir

anam ben kendi kendime gidip okyanus suyu aldıydım bebişe burnu tıkanınca sıkıyoz bazen
adı da hypomer
yanlış mı ettik bi şimcii
ama üstünde bebekler için yazii

bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile

aboww benim kız bi zıçtıı belinden çıktı yaaww:sinifsinif: bu prima güya en iyisi nan var mı başka böle sorun yaşıyanCADIARZU
anam iki gündür bizimki de çıkii yaa
cerenimom dediydi primanın iki çeşid var deyu sanırım bu sefer kociş kötü çeşidinden almış
öbürleri güzel kokidi şimdiki kötü koki bi de yaa
bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile

alllam arifnen benimki kardeş sanırsaam akannehir
kangurudan bildim hacı kafamçokkarıştı

sağol canım

üst üste rapor derken açıklarmısıınız yani bi gün çalıştıktan sonra ertesi gün sevk alıp rapor almaz mıyız..

ıyyyy o kokarca olan çok gıcıhh koruyucu kremli yazanlardan kaçın mis kokulu ve koruyucu kremli olandan alın koku problemi kalmıyy bide bantları elastik olanda sorun yaşamıyodum bunda elastik çıkmadı kazık gibi bişi annamadım bende üretim tarihi falan mı farklı yoksa çakma prima falan mı var piyasada yauw kafamçokkarıştı

hee bu aradaaaaa biz hep eltiyik o zamann benim herifte sizinkilerden kangurunun yanına bile yanaşmıyy zati arıza kızı binmiy o ayrı mevzuda kaydirigubbakcemile3
aşıya falan gidince bebeşi kucama atıp dışarı kaçıy beni karı kızın içinde tutma çekemem deyip kaçıyı işim bitince arıyom gelio kaydirigubbakcemile3

ben doğduğundan beri canbebeyi molfixi primayı denedim hacı açıkçası en memnun kalmadığım prima oldu

bizde cerinlen şüpheleniyidik acaba onunkiylen benimki kardeş mi diyee kaydirigubbakcemile3 sende gel katıl aramızaa bacıım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…