canım biziimde sürekli burnu tıkalıı mafoldumben
dr soğuk buhar makinesi diilde havlu ıslat radyatörun ustune koy o daha faydalı olur dedi helede evinde rutubet varsa sakın buhar makinesi kullanma mutlaka böle yap didi daha yapmadım aşam bende koyam bare :sinifsinif:
kaynanamlara kalsa şapka takmıyom o yuzden kafası uşuyo ondan geçmio ay napam istemio kız şapka falan derin uykuda olsun tak çıldırıyo helede azcık alnına doru gelsin abuuuuuuuu olacaklardan sorumlu deelim falla akannehir
arada anneye güzellikler yapar o..dinlendirir seni sonra yine maratona devam az kaldı az...bizim aylara gelincede ek gıda sorunu başlıyorrrrr.
beyzanında burnu tıkalıydıya doktor TONİMER BABY SPRAY diye bi fısfıs verdi onu kullanıyom içinde şu warmış:100ml steril izotonik deniz suyu çözeltisiayy kızlarrr bişe sorcam biz sağlık ocana gittiydik ilk aşısı için burun tıkanıklığına doktor SEFİYOL deyu bi fıs fıs verdi ben aldım güzel güzel kullandım işte 2.ay doktora gittim serum fizyolojik kullan dedi işte dün eczaneye gittim ben bi sefiyol alcam dedim bebek 2 aylık dedim kadın bu kadar kuçuk bebeğe bu olmaz dedi bu serum fizyolojik deil ilaç katkısı var dedi bana böle değişik tüp içinde saydam bi sıvı verdi 17 tl ye serum fizyolojik bu dedi aklım karıştı ya acaba pahalı olanı kakalamak amaçlı mı yaptı kiii
buyrun benim :lepi:pok boğaz seni:mymeka: kim tutar seni heyttttttttttttttcokacimcoook
nbr kızlar
sorunlar hiç bitermi demieyvahedigeldismile
ama hiç bir döneminde bu kadar sorun yaşamayız herhalde
şu gaz olayı tam bir facia
onun acı çektiğini görmek bitiriyo beni akannehir
ek gıdada acıkınca bir şekilde yer diye düşünüyombilmiyorumkismile
arada anneye güzellikler yapar o..dinlendirir seni sonra yine maratona devam az kaldı az...bizim aylara gelincede ek gıda sorunu başlıyorrrrr.
kociş aradı hava çok güsel dedi kızı çıkar dışarı gezsin diye
anacım ipeke güvenilip çıkılırmı dışarı
hem öle diy hemide anahtarı alıp gitmiş
yarın iyi olursa hava bi şansımı deneycem bakam
kenyacım kullan ben faydasını gördüm
şuan kullanmıyorum bile
çok nadir kullanıyom
odasınıda günde 2 kere havalandırıyom yetiyo
anam iki gündür bizimki de çıkii yaaaboww benim kız bi zıçtıı belinden çıktı yaaww:sinifsinif: bu prima güya en iyisi nan var mı başka böle sorun yaşıyanCADIARZU
bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile
alllam arifnen benimki kardeş sanırsaam akannehir
kangurudan bildim hacı kafamçokkarıştı
seninkide mi takmiyo kanguruyu?kaydirigubbakcemile3
sağol canımkociş aradı hava çok güsel dedi kızı çıkar dışarı gezsin diye
anacım ipeke güvenilip çıkılırmı dışarı
hem öle diy hemide anahtarı alıp gitmiş
yarın iyi olursa hava bi şansımı deneycem bakam
kenyacım kullan ben faydasını gördüm
şuan kullanmıyorum bile
çok nadir kullanıyom
odasınıda günde 2 kere havalandırıyom yetiyo
daha hamilyken takmam diyodu zaten :mymeka:
kangurumuz da yok zati
görmemişim canım kusura bakma
benim haberim yoktu bizim komisyondaki arkadaş söylediydi
doğumdan sonra 8 hafta iznimiz varya normal doğum sonrası izni hani işte onun son günü gidip sevk alıyosun bacım doktoruna gidiyosunn ve doktor aynen şu cümleyi yazıyııı
Doğum sonrası izninin 20 gün uzatılması -- böyle aldığın zaman bu rapor yerine geçmiyomuş ve de bunun sonrasında 20 + 20 gün daha rapor alma hakkın oluyooo kaydirigubbakcemile5
ama birebir böle yazılcakk doktorlar bilmiy ya benim gerizekalı doktora anlatana kadar canım çıktı böyle yazcan dedim gitmiş gerzek gene 20 gün istirahati uygundur yazmış kafamçokkarıştı o da normal rapora girio yani pislik doktor yedi benim 20 günümüü alsanaalsanasmile
anam iki gündür bizimki de çıkii yaa
cerenimom dediydi primanın iki çeşid var deyu sanırım bu sefer kociş kötü çeşidinden almış
öbürleri güzel kokidi şimdiki kötü koki bi de yaa
anam iki gündür bizimki de çıkii yaa
cerenimom dediydi primanın iki çeşid var deyu sanırım bu sefer kociş kötü çeşidinden almış
öbürleri güzel kokidi şimdiki kötü koki bi de yaa
üst üste rapor derken açıklarmısıınız yani bi gün çalıştıktan sonra ertesi gün sevk alıp rapor almaz mıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?