2009 Kasm Anneleri

mirageeeeeeeeeeee ben,m öyle sorunum olmadı benimki hep ishal ama saf zeytin yağı sütüne katta ver birde kuru naneyi suda demle iki dakika falan kaynasın onu içir o barsakları çalıştırır annemler öyle yaparlarmış hem gazıda alır

anaaaaa bak işte kaçırdık biz bunubilmiyorumkismile benim akıllı doktor doğum izninden sonra ancak 1 hafta rapor yazarım başka bişe yapamam dediydi.. demekki o da bilmiyooo.. neyse bi dahaki sefere bu hakkımızı kullanırız artıkın... sağol canım bilgilendirdiğin için:1hug:

benim kuzucuk daha 5200 gıı ohaoldumsmile

anaaaa kız benim cadı obezz olcak sanırsammdelikafadulden

akannehir ooyyyy ben patlarım bunları yesem....bi tabak salata da bana göndereydin gııı pek severim deecokacimcoook

ooooohh sefan olsun cerincim kullan kullanabildiğin kadar bacım.... biz yeni memuruz yaa yıllık izin falan yoktu... bi dahaki bebeye iznin belini kırcam ama kesinaklinialirimsmile

canım havlu koymak mikrop yayıyomuş.. öle dedilerdi.. bi kapla radyatörün üzerine su koysan daha iyi olur bence

aboww benim kız bi zıçtıı belinden çıktı yaaww:sinifsinif: bu prima güya en iyisi nan var mı başka böle sorun yaşıyanCADIARZU

ya biz de primnın 2 numarası küüçük geliyo dedik 3 numaraya geçtik ama bu da kakasını emmiyo ve emmediği için hem kenarlarından sızıyo hem de beline kadar çıkıyo.. fındığım bu gece azcık kaka yapmış sabaha kakası kurumuş bez de popişine yapışmıştı yaaa:umursamaz:..

canım bize sağlık ocağında serum fizyolojik al demişti dr. dediğin fiyata aldık kullandım ve rahatlatıyo biraz... bi tane çocuk doktoru o dediğin gibi bi fısfıs önerdiydi dediydi ama ben almadım... ben burnunu kontrol ediyom eğer grünürde bişe varsa ya pompayla yada tel tokanın arkasıyla temizliyom burnunua.s

oooy canım benim kıyamam yavrucağaaa... canım ben zeytinyağı iirmiştim bi defa yapmıştı bide popişine pamuklu çöp ile koyulabiliyo ... ben bunu da denedşm ama pek faydası olmadı yada ben beceremedim

iyiyim bacm sen nasılsın
tam kk yı açıyom benimki ağlıyo acıkıyo falan öyle kalıyom
kız bu arada ben huggeis denedim iğreeeeenç çok kalıon ve sert hiç beğenmedim
primadan şaşmayın anacım

kocamın hatırına deyip sustukça bu kaynanamla görümcem beni salak sanıyo galiba patlamam yakındırkötükedihüso

yüz verme canım
ayrıca susma alttan alttan tatlı dile söyle söyleyeceğini
patlarsan daha kötü olur

tatlısı acısı kalmadı ya sabır taşı çatlamak üzere onlara kinlendikçe acısı zavallı kocamdan çıkıyo
ayyyy neyse içim şişti yine iyiki varsınız yasenağlama

selam kızlar
bugun ew baktık
3 saat gezdık
bebemde pusette benımle gezdı
uyudu
arabada bı kez emzırdım
hala bakıyoz ewe
bugunde sansımızdan hawa superdı
ılıktı ama carptı basımagrıdı
sız nasılsınız

kocamın hatırına deyip sustukça bu kaynanamla görümcem beni salak sanıyo galiba patlamam yakındırkötükedihüso
yüz verdikce tepene cıkarlar hiç esirgeme lafını hersey bi yere kadar
bende hatır için susuyorum soylesemde anlamıyolar yaa ne care
kenyacım kızına talibim bilesinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan vereliniortak
benden izin cıkarda babayı ikna etmek zor gibi görünüyo kaydirigubbakcemile3

bende oğluşuma yeni ciciler aldım tabi koştura koştura:)
ne güzel ya inş banada ev bakacağım günler gösterir Mevlam
hayırlısı ile bulursunuz inş

aynen söylesemde anlamıyolar anlayana
kenyacım valla ben gurbetlikten çok çekiyorum isterimki çocuklarım aynı memleketten evlensinkaydirigubbakcemile3kocacını ikna ediver bi zahmetopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız anam bugün bebek heç uyumadı niye acep gündüzleri hep uyuyan çocuk bugün hiç uyumadı allah allah ya gecede uyumazsa ne etcem zati gece uyumidi

selam kızlar nasılsınız anam bugün bebek heç uyumadı niye acep gündüzleri hep uyuyan çocuk bugün hiç uyumadı allah allah ya gecede uyumazsa ne etcem zati gece uyumidi

uyur cnm gece benimkide gündüzleri uyumuyo hatta şimdi 6da babsı gelince kalkacak taaaa gece 12 yada 1de uyucak el kadar bebe 6 saat uyumadan duruyo ya normal mi

uyur cnm gece benimkide gündüzleri uyumuyo hatta şimdi 6da babsı gelince kalkacak taaaa gece 12 yada 1de uyucak el kadar bebe 6 saat uyumadan duruyo ya normal mi

ay inşallah uyur yaaa
sabah 10 da kalktı 12 de bi yarım saat uyudu tamam o saat bu saat uyanık kerata emerken 10,ar dakka kestiriyon sonra hemen ayılıyo belim koptu yaaa omuzlarım çürüdü
normalde bu zamana kadar gündüz hep uyurdu gece sbaha kadar uyumak yok neyyn böle bi anda değişti:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…