biri sesime gelsin yaaa ne oluuurrrrrr :1no2:
keske yardımcı olabilseydim canım cok gecmiş olsun
görmemişim canım kusura bakma
benim haberim yoktu bizim komisyondaki arkadaş söylediydi
doğumdan sonra 8 hafta iznimiz varya normal doğum sonrası izni hani işte onun son günü gidip sevk alıyosun bacım doktoruna gidiyosunn ve doktor aynen şu cümleyi yazıyııı
Doğum sonrası izninin 20 gün uzatılması -- böyle aldığın zaman bu rapor yerine geçmiyomuş ve de bunun sonrasında 20 + 20 gün daha rapor alma hakkın oluyooo kaydirigubbakcemile5
ama birebir böle yazılcakk doktorlar bilmiy ya benim gerizekalı doktora anlatana kadar canım çıktı böyle yazcan dedim gitmiş gerzek gene 20 gün istirahati uygundur yazmış kafamçokkarıştı o da normal rapora girio yani pislik doktor yedi benim 20 günümüü alsanaalsanasmile
benim kuzucuk daha 5200 gıı ohaoldumsmile
biri beni durdursundelikafadulden dün annemde öküz kibin yedim yiyemediklerimide paket yaptırdıydım :kedi: az önce iki tabak makarna salatası yedim şimdide kocca bi tabak meyveli pasta bitmek üzere delikafadulden işin kötüsü bundan sonra ne yesem diye şimdiden düşünmeye başladım delikafadulden
valla hacı ssk dan annamaz ben kro ben anca 657 yi bilir ve de tek geçerun :lepi:
12 gün yıllık izin sora 20 gun rapor sora 8 gun yıllık izin sora 20 gun rapor sora 10 gün mazeret izni sora 1 ay heyet raporu sonrada ne kadar hakkım kaldıysa ücretsiz izin :lepi:
canım biziimde sürekli burnu tıkalıı mafoldumben
dr soğuk buhar makinesi diilde havlu ıslat radyatörun ustune koy o daha faydalı olur dedi helede evinde rutubet varsa sakın buhar makinesi kullanma mutlaka böle yap didi daha yapmadım aşam bende koyam bare :sinifsinif:
kaynanamlara kalsa şapka takmıyom o yuzden kafası uşuyo ondan geçmio ay napam istemio kız şapka falan derin uykuda olsun tak çıldırıyo helede azcık alnına doru gelsin abuuuuuuuu olacaklardan sorumlu deelim falla akannehir
aboww benim kız bi zıçtıı belinden çıktı yaaww:sinifsinif: bu prima güya en iyisi nan var mı başka böle sorun yaşıyanCADIARZU
ayy kızlarrr bişe sorcam biz sağlık ocana gittiydik ilk aşısı için burun tıkanıklığına doktor SEFİYOL deyu bi fıs fıs verdi ben aldım güzel güzel kullandım işte 2.ay doktora gittim serum fizyolojik kullan dedi işte dün eczaneye gittim ben bi sefiyol alcam dedim bebek 2 aylık dedim kadın bu kadar kuçuk bebeğe bu olmaz dedi bu serum fizyolojik deil ilaç katkısı var dedi bana böle değişik tüp içinde saydam bi sıvı verdi 17 tl ye serum fizyolojik bu dedi aklım karıştı ya acaba pahalı olanı kakalamak amaçlı mı yaptı kiii
İyi günler arkadaşlar! Yardımınıza ihtiyacım var. mafoldumben bebeğim normalde sabah akşam kakasını yapıyodu ama şimdi yapamıyor ve kaka saati geldiğinde ıkınıp ağlıyo öyle bi ağlıyo ki dayanılacak gibi değil masaj yapıyorum zeytinyağ sürüyorum hatta içiriyorum beline havlu sarıyorum ama yok fayda etmiyo bu gün bu saate kadar zor zapdettim sonunda dayanamadım yarım fitil verdim fitili verir vermez sanki ucunda gibi hemen yapıyo ve rahatlıyo ama iki gündür sabah akşam fitil veriyorum biliyorum tembellik yapıyo ama ne yapıcam bilmiyorum öyle bi ağlayıp ıkınıyo ki dayanılacak gibi değil. Dün sağlık ocağındaki doktorda göbeğinde fıtık oluşmuş dedi bant yapıştır geçer dedi. Sanırım ıkınmaktan oluyor ne yapıcamı şaşırdım yardım lütfen.. He bu arada sab ve zinco damla karışık veriyodum çok güzel gaz çıkarıyodu 3-4 gündür gazda çıkaramıyo ne olur bi akıl verin arkadaşlar ne yapıcam?
kenya kızın çok tatlu
beyzanında burnu tıkalıydıya doktor TONİMER BABY SPRAY diye bi fısfıs verdi onu kullanıyom içinde şu warmış:100ml steril izotonik deniz suyu çözeltisi
buyrun benim :lepi:
kız bende tam seni soraacadımopuyorumnanaktan
aşaadan bakıyii bu kız niye yazmıyii diyeeCADIARZU
ne edisin diloşum iyi misin oğluşun düzeldi mi gıı azcık
sağol teyzesiiopuyorumnanaktan
kocamın hatırına deyip sustukça bu kaynanamla görümcem beni salak sanıyo galiba patlamam yakındırkötükedihüso
yüz verme canım
ayrıca susma alttan alttan tatlı dile söyle söyleyeceğini
patlarsan daha kötü olur
yüz verdikce tepene cıkarlar hiç esirgeme lafını hersey bi yere kadarkocamın hatırına deyip sustukça bu kaynanamla görümcem beni salak sanıyo galiba patlamam yakındırkötükedihüso
kenyacım kızına talibim bilesinopuyorumnanaktan
selam kızlar
bugun ew baktık
3 saat gezdık
bebemde pusette benımle gezdı
uyudu
arabada bı kez emzırdım
hala bakıyoz ewe
bugunde sansımızdan hawa superdı
ılıktı ama carptı basımagrıdı
sız nasılsınız
yüz verdikce tepene cıkarlar hiç esirgeme lafını hersey bi yere kadar
bende hatır için susuyorum soylesemde anlamıyolar yaa ne care
opuyorumnanaktan vereliniortak
benden izin cıkarda babayı ikna etmek zor gibi görünüyo kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız anam bugün bebek heç uyumadı niye acep gündüzleri hep uyuyan çocuk bugün hiç uyumadı allah allah ya gecede uyumazsa ne etcem zati gece uyumidi
uyur cnm gece benimkide gündüzleri uyumuyo hatta şimdi 6da babsı gelince kalkacak taaaa gece 12 yada 1de uyucak el kadar bebe 6 saat uyumadan duruyo ya normal mi
bu arada edoşdn haber varmı çıktımı hastaneden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?