2009 Kasm Anneleri

dun benim arkadas Naz'i uyutmustu, deliksiz 3 saat uyudu. bugun gelip gidip agzina emzik tikiyom uyusun diye. arkadasin hergun gelmesi lazim.akannehir
nazımız emzik aldımıydı gızbilmiyorumkismile
hay maşallah kızımıza uysun yavrum
kıs ne biçin annesin bi uyutamıyodun nazı:mymeka:
bunlar arkideşinea.s.opuyorumnanaktan
anam ben kendi kendime gidip okyanus suyu aldıydım bebişe burnu tıkanınca sıkıyoz bazen
adı da hypomer
yanlış mı ettik bi şimcii
ama üstünde bebekler için yazii
bizede hastanedeyken ilk bunu verdiydiler
sonraki kontrolümüzde torimeri verdi
ikiside serum fiz.deniz suyu yani
kullan cnm bir zararı yok

bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile

ariftende bu beklenirkaydirigubbakcemile3
istikrarlı adam:hooray:

dert etme o zaman. kangurusu olupda kocasi takmayanlar dusunsun.kaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

benimki elastik bantlı yinede kaçırıyii :sinifsinif:

şimdii biz elti mi olıyiikk olumunekankayizsmile

baby star denedim bi de ben iğrenççççç sakın almayın hayvan kadar daha çiş değmeden o kadar kalınki akannehir
prima incecik hiç deelse çiş yapınca kabariy öbürü ne öle :umursamaz:
huggies kullanan var mı ? niyeti bozcam bi de ondan denicem gaba bilmiyorumkismile

benim kız uyuduu acaba ben bu fırsatı nasıl değerlendirsem?
a.ütü yaparak
b.yemek yaparak
c.evi temizleyerek
d.hiçbiri

cevapp veriyorum d.hiçbirikaydirigubbakcemile3

ben uyumaya gidiyorumm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
abuu yok en azından benimki aşıda kendi giriyo sen bakma dii
nan acaba hemşireler mi yazıyo bu herüf kaydirigubbakcemile3

ahanda kızları da aynı zatiii şapka taksam kafayı koparcak nerdeyse sallamaktan kaydirigubbakcemile3

huggiesten bazıları çok memnun ama bazılarıda çok kalın diyoo anlamadım walla
kız bi canbebe kullan hacıı ben memnun kaldıydım walla bu prima bitince ya molffıx alcam yada canbebe

ıyi günler arkadaşlar! Yardımınıza ihtiyacım var. mafoldumben bebeğim normalde sabah akşam kakasını yapıyodu ama şimdi yapamıyor ve kaka saati geldiğinde ıkınıp ağlıyo öyle bi ağlıyo ki dayanılacak gibi değil masaj yapıyorum zeytinyağ sürüyorum hatta içiriyorum beline havlu sarıyorum ama yok fayda etmiyo bu gün bu saate kadar zor zapdettim sonunda dayanamadım yarım fitil verdim fitili verir vermez sanki ucunda gibi hemen yapıyo ve rahatlıyo ama iki gündür sabah akşam fitil veriyorum biliyorum tembellik yapıyo ama ne yapıcam bilmiyorum öyle bi ağlayıp ıkınıyo ki dayanılacak gibi değil. Dün sağlık ocağındaki doktorda göbeğinde fıtık oluşmuş dedi bant yapıştır geçer dedi. Sanırım ıkınmaktan oluyor ne yapıcamı şaşırdım yardım lütfen.. He bu arada sab ve zinco damla karışık veriyodum çok güzel gaz çıkarıyodu 3-4 gündür gazda çıkaramıyo ne olur bi akıl verin arkadaşlar ne yapıcam?

ben denedim huggies bence güzel
ben çift bez kullanıyodum ya hiç taşırma problemi olmuyodu ne güzel yeniden çift bez mi bağlasamki kaydirigubbakcemile3
a.ütü yaparak
b.yemek yaparak
c.evi temizleyerek
d.hiçbiri

ben uyumaya gidiyorumm

ooh ne güzeel
ya benim de temizlik yapmam lazım yarın misafir geliii bilmiyorumkismile ama uyuyasım var

ya evet canbebe yi pek bi duydum ama niyeyse o bana uyduruk geli kıs kaydirigubbakcemile3

yaw bizim bugün 42. günümüz ama biz hala kırklanamadık
bu kırklanma nası oluyoo hele bi anlatın bana
yarın annem gelicek yıkııcak bizi ama onunda pek bişeyden haberi yok
siz nası yaptınız diyin hele

ooh ne güzeel
ya benim de temizlik yapmam lazım yarın misafir geliii bilmiyorumkismile ama uyuyasım var
çok poktan bi durum :sinifsinif:
ya evet canbebe yi pek bi duydum ama niyeyse o bana uyduruk geli kıs kaydirigubbakcemile3

nan daha dün çıkan baby starı bile denemişsinde yılların canbebesini mi uyduruk buluyon :mymeka:
sen bi dene hacıı ben saa heç kötü bişey önerir miyim olumunekankayizsmile

huggiesi ben denedim çok kalın
incelmiş diydi reklamlarında ama prima gibi değil bence
primadan şaşma ben çok memnunum kötü kokuda yok
bakacam üzerine ne yazıy acaba
a.ütü yaparak
b.yemek yaparak
c.evi temizleyerek
d.hiçbiri

ben uyumaya gidiyorumm

delü karu o kadar yedin daha da yemekmi yapacaydın:mymeka:
yat zıbar bencedelaelaelaelaelae

suyu kovaya doldururken içine alyansını atıyosun anlamı ne bilmiyorum ama sonra parmagını su akarken bi saga bi sola 40 defa sayıyosun o suyla bebegini yıkıyosun kendinde yıkanırken oyle yapıyosun canım su artarsa tuvalete falan dokmuyosun :) öle diyolar gece yıkanırsan suyu sabah dokuyosun :) işte bole

bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile

alm hatunlar anaaaaaaaaaaaa demek benimle aynı kaderi paylaşan var benimkide bırakmadı hava güzel dedim çıkayım diye yok diyi ayaz var yav var ya neyse halbuki dışarı çokta güzel erkekler kendi bildiklerini okurlar kanguru meselesi bizdede oldu evde tamıştım şimdi diyi bunu dışarımı takacan sen takacan dedim kızı sen taşıyacan yok ya diyor adama bak ya

nazımız emzik aldımıydı gızbilmiyorumkismile
hay maşallah kızımıza uysun yavrum
kıs ne biçin annesin bi uyutamıyodun nazı:mymeka:
bunlar arkideşinea.s.opuyorumnanaktan

aman iste istahla almiyo. 100 kere atiyo agzindan bende 100 kere gidip gelip tikiyorum.kaydirigubbakcemile3

bişey mi diyon nan:mymeka:
omzunda taşır genede takmaz benimkide
koluna saat bilem takmaz kaydirigubbakcemile3

anaaa ne kadar kazak kocalariniz var kizim. benimkide kazak gecinir ama 9 sene once oglusu bile tasiyodu kanguruda.

huggiesten bazıları çok memnun ama bazılarıda çok kalın diyoo anlamadım walla
kız bi canbebe kullan hacıı ben memnun kaldıydım walla bu prima bitince ya molffıx alcam yada canbebe

molfix simdi kullaniyorum ben. annem almis ben yokken, bitsin diye bekliyorum. hic begenmedim.:umursamaz: ondan sonra da huggies var stoklarimda. onlarda bitince bakicam tekrar primami huggies mi.

tubişim
bir leğene 40 kaşıkla su koy
koyarkende okunurmuş yada 40 taş toplayıp taşları okurlarmış işte
bizde taşlarda okundu batıl inanç bence bunlar
kenyamın dediği gibi alyansını at bide iğne at (yine batıl)
sonra suyu çoğalt kendin içinde o okunmuş sudan ayır bir ovaya
önce bebişin yıkanıyo ama sen daha kırklanmadığın için annen tek yıkasın
sona sende ayırdığın suyu çoğalt en son durulanırken hertarafına dök
1 tas suyu da evin her yerine serpiştir
yıkandığınız o suyuda bahöeye biyere dökün
bence bunların hepsi gelenek bizde yaptık işte mecburen

biz hugiss kulanıyoz sızdırmıyor ama biraz kalın en iyisi prima pahallı ama ya tek maaaşlan yetiştirmek biraz zor ya gerçi hugiss de aşağı kalır yanı yok

kız ne yapcan onlara benimde misafirim var yarın çok şükür temizlik yaptım bu gün şimdide ne yapayım diye düşünüyom tabi sultanımız izin vberirse

biri sesime gelsin yaaa ne oluuurrrrrr :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…