nazımız emzik aldımıydı gızbilmiyorumkismiledun benim arkadas Naz'i uyutmustu, deliksiz 3 saat uyudu. bugun gelip gidip agzina emzik tikiyom uyusun diye. arkadasin hergun gelmesi lazim.akannehir
bizede hastanedeyken ilk bunu verdiydileranam ben kendi kendime gidip okyanus suyu aldıydım bebişe burnu tıkanınca sıkıyoz bazen
adı da hypomer
yanlış mı ettik bi şimcii
ama üstünde bebekler için yazii
bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:dert etme o zaman. kangurusu olupda kocasi takmayanlar dusunsun.kaydirigubbakcemile3
ıyyyy o kokarca olan çok gıcıhh koruyucu kremli yazanlardan kaçın mis kokulu ve koruyucu kremli olandan alın koku problemi kalmıyy bide bantları elastik olanda sorun yaşamıyodum bunda elastik çıkmadı kazık gibi bişi annamadım bende üretim tarihi falan mı farklı yoksa çakma prima falan mı var piyasada yauw kafamçokkarıştı
hee bu aradaaaaa biz hep eltiyik o zamann benim herifte sizinkilerden kangurunun yanına bile yanaşmıyy zati arıza kızı binmiy o ayrı mevzuda kaydirigubbakcemile3
aşıya falan gidince bebeşi kucama atıp dışarı kaçıy beni karı kızın içinde tutma çekemem deyip kaçıyı işim bitince arıyom gelio kaydirigubbakcemile3
dert etme o zaman. kangurusu olupda kocasi takmayanlar dusunsun.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ıyyyy o kokarca olan çok gıcıhh koruyucu kremli yazanlardan kaçın mis kokulu ve koruyucu kremli olandan alın koku problemi kalmıyy bide bantları elastik olanda sorun yaşamıyodum bunda elastik çıkmadı kazık gibi bişi annamadım bende üretim tarihi falan mı farklı yoksa çakma prima falan mı var piyasada yauw kafamçokkarıştı
hee bu aradaaaaa biz hep eltiyik o zamann benim herifte sizinkilerden kangurunun yanına bile yanaşmıyy zati arıza kızı binmiy o ayrı mevzuda kaydirigubbakcemile3
aşıya falan gidince bebeşi kucama atıp dışarı kaçıy beni karı kızın içinde tutma çekemem deyip kaçıyı işim bitince arıyom gelio kaydirigubbakcemile3
ben doğduğundan beri canbebeyi molfixi primayı denedim hacı açıkçası en memnun kalmadığım prima oldu
bizde cerinlen şüpheleniyidik acaba onunkiylen benimki kardeş mi diyee kaydirigubbakcemile3 sende gel katıl aramızaa bacıım kaydirigubbakcemile5
baby star denedim bi de ben iğrenççççç sakın almayın hayvan kadar daha çiş değmeden o kadar kalınki akannehir
prima incecik hiç deelse çiş yapınca kabariy öbürü ne öle :umursamaz:
huggies kullanan var mı ? niyeti bozcam bi de ondan denicem gaba bilmiyorumkismile
ben denedim huggies bence güzelbaby star denedim bi de ben iğrenççççç sakın almayın hayvan kadar daha çiş değmeden o kadar kalınki akannehir
huggies kullanan var mı ? niyeti bozcam bi de ondan denicem gaba bilmiyorumkismile
benim kız uyuduu acaba ben bu fırsatı nasıl değerlendirsem?
a.ütü yaparak
b.yemek yaparak
c.evi temizleyerek
d.hiçbiri
cevapp veriyorum d.hiçbirikaydirigubbakcemile3
ben uyumaya gidiyorumm
çok poktan bi durum :sinifsinif:ooh ne güzeel
ya benim de temizlik yapmam lazım yarın misafir geliii bilmiyorumkismile ama uyuyasım var
ya evet canbebe yi pek bi duydum ama niyeyse o bana uyduruk geli kıs kaydirigubbakcemile3
huggiesi ben denedim çok kalınbaby star denedim bi de ben iğrenççççç sakın almayın hayvan kadar daha çiş değmeden o kadar kalınki akannehir
benim kız uyuduu acaba ben bu fırsatı nasıl değerlendirsem?
a.ütü yaparak
b.yemek yaparak
c.evi temizleyerek
d.hiçbiri
cevapp veriyorum d.hiçbirikaydirigubbakcemile3
ben uyumaya gidiyorumm
yaw bizim bugün 42. günümüz ama biz hala kırklanamadık
bu kırklanma nası oluyoo hele bi anlatın bana
yarın annem gelicek yıkııcak bizi ama onunda pek bişeyden haberi yok
siz nası yaptınız diyin hele
bizdede tam tersi oldu arife dedim hava çok güzel azcık çıkak beyzaylan dedim
sen havaya aldanma bu havalar adamı hasta eder dedii izin vermedi alçak guclubacismile
nazımız emzik aldımıydı gızbilmiyorumkismile
hay maşallah kızımıza uysun yavrum
kıs ne biçin annesin bi uyutamıyodun nazı:mymeka:
bunlar arkideşinea.s.opuyorumnanaktan
bişey mi diyon nan:mymeka:
omzunda taşır genede takmaz benimkide
koluna saat bilem takmaz kaydirigubbakcemile3
huggiesten bazıları çok memnun ama bazılarıda çok kalın diyoo anlamadım walla
kız bi canbebe kullan hacıı ben memnun kaldıydım walla bu prima bitince ya molffıx alcam yada canbebe
ben denedim huggies bence güzel
ben çift bez kullanıyodum ya hiç taşırma problemi olmuyodu ne güzel yeniden çift bez mi bağlasamki kaydirigubbakcemile3
ooh ne güzeel
ya benim de temizlik yapmam lazım yarın misafir geliii bilmiyorumkismile ama uyuyasım var
İyi günler arkadaşlar! Yardımınıza ihtiyacım var. mafoldumben bebeğim normalde sabah akşam kakasını yapıyodu ama şimdi yapamıyor ve kaka saati geldiğinde ıkınıp ağlıyo öyle bi ağlıyo ki dayanılacak gibi değil masaj yapıyorum zeytinyağ sürüyorum hatta içiriyorum beline havlu sarıyorum ama yok fayda etmiyo bu gün bu saate kadar zor zapdettim sonunda dayanamadım yarım fitil verdim fitili verir vermez sanki ucunda gibi hemen yapıyo ve rahatlıyo ama iki gündür sabah akşam fitil veriyorum biliyorum tembellik yapıyo ama ne yapıcam bilmiyorum öyle bi ağlayıp ıkınıyo ki dayanılacak gibi değil. Dün sağlık ocağındaki doktorda göbeğinde fıtık oluşmuş dedi bant yapıştır geçer dedi. Sanırım ıkınmaktan oluyor ne yapıcamı şaşırdım yardım lütfen.. He bu arada sab ve zinco damla karışık veriyodum çok güzel gaz çıkarıyodu 3-4 gündür gazda çıkaramıyo ne olur bi akıl verin arkadaşlar ne yapıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?