2009 Kasm Anneleri

biri sesime gelsin yaaa ne oluuurrrrrr :1no2:

canım benim kızımda da aynı sorun var hatta özgem 5 günde bir yapıyo tam olarak ama ben hiç bişe yapmıyom doktora söledim sorun yok anne sütü alıyosa sadece dedi poposuna kulak çöpuyle zeytinyağı surebilirsin dedi o kadar

kenyaaaaaaaaaaa o avatarı hemen değiştir lütfeeennnn acaipp tatlı nazar değcek allahım korusuuunnnn

ayy yemeemi yaptım mutfamı toparladımmm azcık atıştırdımm bebemin altını değiştim emzüdüm uyuttuum şimci ayamdaaa zemuszemus

aynen söylesemde anlamıyolar anlayana
kenyacım valla ben gurbetlikten çok çekiyorum isterimki çocuklarım aynı memleketten evlensinkaydirigubbakcemile3kocacını ikna ediver bi zahmetopuyorumnanaktan
simdi cumartesi pazar beni evden dısarı cıkartırmıyolar guya torun sevmeye geliyolar Allahım yaa yemege bari kalmasalar kucucuk bebekle hizmet etmek istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uzakta olmak zor gercekten Allah yardımcın olsun canım
selam kızlar nasılsınız anam bugün bebek heç uyumadı niye acep gündüzleri hep uyuyan çocuk bugün hiç uyumadı allah allah ya gecede uyumazsa ne etcem zati gece uyumidi

ayy aynen krispim yaa bes dakka basından ayırttırmıyo tuvalete gitmek bile haram hep kucakta bide dikili durcakmıs yatmayı hiç sevmiyo omuzlarım koptu sırtımı hissetmiyorum yarın oburgun buyuyunce napcaz yaaaabilmiyorumkismile

kenyaaaaaaaaaaa o avatarı hemen değiştir lütfeeennnn acaipp tatlı nazar değcek allahım korusuuunnnn
hemen degiştirem bacımm
ayy yemeemi yaptım mutfamı toparladımmm azcık atıştırdımm bebemin altını değiştim emzüdüm uyuttuum şimci ayamdaaa zemuszemus

off benimkide uyumuyo bugun yaaaaa

nan cerin vallaha şanslısın ayağımda uyusa bayılırım vallaha anam bu tosbağaları kucakta taşınmi gıı saatlercee öööfffff bel fıtığı ,boyun fıtığı olcem yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

anam kız 2 saattir uyuydu bende işlerimi hallettimkaydirigubbakcemile2
şincik emziriyom ama sıçmaya çalışıy memişime vura vura
süt geliy diye kızıyo herhalde kaydirigubbakcemile3
abowwwwwwwwwwww mıçtı çok şükürakannehir
kociş fotoş emziği bulmuş gelmiş
nan onları steril mak. kodum nerdeyse eriyeceklermiş
ne dandikmiş beee elimde büzülüy
kızım kendine gelsin verecem

kızlar geçmişte bezlerden bahsedilmiş ben bütün markaları kullanmış bi gacı olarak konuşşiim
can bebenin yan bantları çok sert beğenmedim
haggis çok kalın beğenmedim
şu an prima kullanıyom benimkide geçiriyo ama en ince ve elastik prima
molfixde güzel ama prima kadar değel onunda yan bantları primanınki kadar esnek değil

daha yemek yok ortada
pazar vardı bugün ama gidemedim
zate hiç gidemiyom ki
neyse bugün de kahvaltı edek
benimde bi çorbam var gııı
şimcik bulgur pilavı yapacam kısmetsekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan bu ipekte amma zıçimiş haaa pokçu gelin:roflol::roflol::roflol:

canım ilaç alıyo ya emziremiyomuş edoşumuz
egem de mubarek dolaba koyduğu sutlerden içmimiş akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…