nagii misafirler gelmedi mi gııı
talı tatlı diye sayıkılıyom ya
ay kızlar gelin ben yapayım zatiii sinirlerimde bozuk iii gelirkaydirigubbakcemile3
şu kız dursa da yapsam yaaa
benimde canımı çektirdin piss gız:mymeka:ayyyy canım deli gibi irmik helvası istiooooooooooooooooo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bişeymi oldu diloşa:uhm:
anasına bak kızını al demişler boşa dememişler tabe:roflol::roflol:
valla ben de severim irmik helvayıay kızlar gelin ben yapayım zatiii sinirlerimde bozuk iii gelirkaydirigubbakcemile3
nannn bebeme nazar değdireceksiniz :mymeka:kız sen şans görmemişsinnn
itek gacisi bugun nediy duymadın mııı oğlan kucakta asla durmuymuş illa ana kucana koycakmışınnnn :roflol::roflol::roflol:
insanın sinirlerini boziyi yaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
ulan o karı 2010 da da bi tane doğursa nolcakki doğuştan şanslı karu :roflol:
ay maşallah diyem de
:mymeka:yok sanki ben geçmedim o yollrdan eneste ne çektiğimi bir ben bilirimsenağlamaayyy yavrum yaaa kıyamam kuzuma ööff ne zor
kız bugüne kaa gece uyumayan furkan bugün gündüz heç uyumadı iyimi uyku vardiyesinimi döndürdü aceppppCADIARZU
deeeeetttt benim gelin adaylarıma maşamı deyon sus:mymeka::mymeka:
sen benim gelin listemi görmedin galiba:roflol::roflol:
nan öle bebek olsa 10 tane doğururum beeee kolaysa böle bebek büyüt:1no2::1no2::1no2:
benimde canımı çektirdin piss gız:mymeka:
ama yapmasını bile bilmem:kedi:
diloş uğramadı ya görmeye alışıktım gece uyutmaz bebişi gelir zattin
oynak anne kaydirigubbakcemile2
benimde canımı çektirdin piss gız:mymeka:
ama yapmasını bile bilmem:kedi:
nannn bebeme nazar değdireceksiniz :mymeka:
:mymeka:yok sanki ben geçmedim o yollrdan eneste ne çektiğimi bir ben bilirimsenağlama
öğlen uğradı bi ara haberiniz olsun
haaa bu arada ben özgeyi merak ediyorum gacı bizi satıp ekim analarına mı kaçtı
yaaa çıtırtı karusu ben seni krispi olarak görmeye alışmışım busefurkan bi tuhaf geliyi gııı laelaelaelaelae
hoşgeldin canımhuu karilar napiyynizzlaelaelaelaelae
doktora götürdüm bugün nisa yi bacaklari iki ay daha ayri durucakmis birbirinden ama sonra tamamen gecicek endise etmeyin dedi:lepi:eccük rahatladim
ordanda attim kendimi alisveris merkezine bi alisveris yaptim anaammmbilmiyorumkismiledünyanin parasini harcamisim farkinda olmadan sözde kendime biseyler alicaktim eve bir geldim nisa ya doldurmusum cicileri kendime biseycik alamadimakannehir
simdi de yikadim onu sözde banyodan sonra uyuyan cocuk cin gibi bakiyo ortaliga
siz napiyynizz bakem bebecikler iyi mi
ttaaaammm hacı senin için krispi rumuzumnan gelirim ayıp ettin gııı nasılsa iki rumuzum var
:roflol::roflol:
huu karilar napiyynizzlaelaelaelaelae
doktora götürdüm bugün nisa yi bacaklari iki ay daha ayri durucakmis birbirinden ama sonra tamamen gecicek endise etmeyin dedi:lepi:eccük rahatladim
ordanda attim kendimi alisveris merkezine bi alisveris yaptim anaammmbilmiyorumkismiledünyanin parasini harcamisim farkinda olmadan sözde kendime biseyler alicaktim eve bir geldim nisa ya doldurmusum cicileri kendime biseycik alamadimakannehir
simdi de yikadim onu sözde banyodan sonra uyuyan cocuk cin gibi bakiyo ortaliga
siz napiyynizz bakem bebecikler iyi mi
habu karuda yenimi katıldı aramıza tanıyamadımda kızımın ismiynen oğlumun ismini komuş nan kim bu:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?