yemedi nan çaturtu karusu
taam nan itiraf ediom benim kızda bodur :roflol:
58 cm cik :kedi:
evet evet iyileşti bişesi kalmadı
arkadaşın buse kadarda bi kızı varda o çıkarmış kalçasını bebenin
üzerine yüklenmiş zilli kız bende furkanla buseyi bi odada bırakamim gııı busede yapar öle diye korkim ben nereye furkan ana kucağıyla peşime wc bile yanıma getirim banyoda
ba ba ba ba ba nan ben karadeniz karusu fadime yermi bu numeroları kız asıl benim oğlan bodur gııı bodur behlül bodur gelin ariiii işte 1 cm den yakaldım kızçeni anam ikiside maviş ne gozel olur gıııııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok ne münasebet ne karpuzu karpuziyeler:roflol::roflol::roflol::roflol:
bağaneee beee seçecüüükk işte lülülülülülülülülülülülü
uyumak istiyorum
kizim düzenli uyusun uyanirkende aglamadan uyansin istiyorum
gazini kendisi cikarsin istiyorum
kusmasin istiyorum
aglamasin istiyorum
yaz gelsinde kendimi disarilara atayim istiyorum
hala benimle duran 3 kilo fazlamdan biran önce kurtulmak istiyorum
.................................................................................................
ayyyyyy cok seymi istyiorum yaaa
nan cerin avatardan içeri dalıp kızçeni ısırasım geliii habarın olsun
yarın sabah kızçenin kolunda saat izi bulursan heç şaşmakaydirigubbakcemile3
abaaaaooovvvv daha neler duyacam:sinifsinif::sinifsinif:bizimki dogustandi cok erken dogum pozisyonu almisti nisa 23.haftada ters döndü cok hareketliydi ama dönemiyodu karnimin icinde ondan oldu
sakin ikisini bir arada birakma kardesler cok kiskaniliyolmaz:
benim bi arkadasta yaninda yatirmis iki cocugunu uyumus kalmis abisi bebegi almis cirilciplak soymus pipisine bakiyomus annesi yakalamis:1ninca:
hakkat yaa iki boncuk abuuu kaydirigubbakcemile5
taam nan ama başka kızlara ümit verdini duyarsam bohçayı kafana çalarum haaaaaaaaaaaa
bak zeytun sulanidiiii söle ümitlenmesin artık :roflol::roflol::roflol:
nan neyyn şaşudun bunun burasu behlül gıı bi ona bi buna:roflol::roflol::roflol:ayse ye seni ispiyonliicimm hani onun kizini aliyodun kariyi heveslendirdin simdi özge ye döndün dönek seniiialsanaalsanasmile
kaynana deel mi işte illa zarar verecukkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:
abooowww :1shok::1shok:saat 9 olmus emisekte yatak bari sabahin altisindan beri ayaktayim
hadi size ii gecelermirmirmirmir
anaam çaturtum harbiden seviyi benim zilloşumu opuyorumnanaktan
aaaa aşk olsun gııı nedemek istin gııı neden sevmiyem boncuk gözlünü
haa bu arada kızını anamda gördüü ve bu bebek heç 2 aylık bebeye benzemii dedi maşalah baya tosun dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynı benim isteklerim hepsi bana uyuyoooo kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar cok sıkıldım yaa bebegimle dısarı cıkmaya korkuyorum yaaa
anneme gitsem bi süredir dükkana gidiyo baska bi yerede gitmek istemiyorum
hem dısarı cıkarsam bu bebe cantaları zaten agır bebegide içine koyunca cok daha agır oluyo pusetimiz yok daha almadık kayınvaldemler alcakmıs ayyy alsınlar diyemi beklicez bilmiyorum benim en kısa zamanda bi tulum edinmem lazım ole rahat tasırım dimi hiçmi dısarı cıkmıcam resmen davul gibi hissediyorum kendimi
cok cirkin bakımsız sisko paspal ayy kötü hissediyorum işte hergun bi onceki gunun aynısı yaaa keske arabam olsa
5.200 nan kg si
furkan kaç kii?
aa bunnar bide aynı gün doğduydu demi gıı kaydirigubbakcemile3
nan hepimiz aynıyık bacım ben doğumdan beri kaşlar aldı başını gidiyo dışarı çıkamim çıksam bebeyi kim bkacak :1no2::1no2::1no2:uykuları düzene girince herşey düzelecek a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?