2009 Kasm Anneleri

yok canımmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:

nan benim kız 3,5 yaşında oldu daha bu saydıklarının 3/1 i olmadı nan senin beben daha 3 aylık değel neler istisin öle neler çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk beklersin anam:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım
güle güle kullanın cicileri
ben de şapşal oğluşum kucağımda oturuyom

hosbuldum sekerim
ben babasina paketledim valla sabah beri benimle canima okudu azcikta onu yorsun

ahanda geldim cerenimooooooooooooo bak senin için neler yapim hacıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heehh ya söyle ne o öyle :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sana krispi daa cok yakisiyyyzemuszemus

doktorda öyle didiydi bugün fizigi güzel olucakms:roflol korseden cikinca bi baktim anammm büyümüs benim balböcüüümmmzemuszemus bacaklari hep toplu anlamiyorum büyüdügünü
kiz insan doyamiyo da aldimda aldim deli gibi.babasi calissin ödesin:jeyyar:.ama zaten dogmadan önce aldigim seyleri korseden dolayi giydiremiyorum etek falan giyemiyo benim cimcimem:sinifsinif:

heee tamam bundan sonra krispi hallerimlen burdayıma.sa.s
senin kızın kalçasımı çıkık canım korse deyince acabamı dedimCADIARZU

yok canımmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:

nan benim kız 3,5 yaşında oldu daha bu saydıklarının 3/1 i olmadı nan senin beben daha 3 aylık değel neler istisin öle neler çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk beklersin anam:roflol::roflol::roflol:

napamm yaa umut fakirin ekmegi stebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hem ne demisler isteyenin yüzü bir kara vermeyenin iki

cerenimooo özgenin boyu kaç gııı sakın 59 dan yukarı demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yasakkelime

sende taktin haaa boya posa benim kizim 63 cm bizi listenden sil

heee tamam bundan sonra krispi hallerimlen burdayıma.sa.s
senin kızın kalçasımı çıkık canım korse deyince acabamı dedimCADIARZU

sol kalcasi tam yerlesmemis yerine cikik degil ama tamda yuvasinda degilmis,korse giydiriyoruz 1 aydir 2 ay daha giycek sonra biticek insallah

napamm yaa umut fakirin ekmegi stebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hem ne demisler isteyenin yüzü bir kara vermeyenin iki

sende taktin haaa boya posa benim kizim 63 cm bizi listenden sil

takarım tabe gııı olurmu öle gelin uzun damat kısa hayatta olmaz haciiiiiiiiiiiiii:1no2::1no2:
senin kıza söle 1 ay uzamasın bi zahmeta.sa.sa.s

sol kalcasi tam yerlesmemis yerine cikik degil ama tamda yuvasinda degilmis,korse giydiriyoruz 1 aydir 2 ay daha giycek sonra biticek insallah

aaaa ahh canım geçmiş olsun bebem bilmidim gıııı

benim arkadşta oğluna kullandı2,3 ay korse çok sıkıcı bişe yaaaa ööff bi doğru sevemiyoduk bebeyi şimdi bitti ama a.sa.s

takarım tabe gııı olurmu öle gelin uzun damat kısa hayatta olmaz haciiiiiiiiiiiiii:1no2::1no2:
senin kıza söle 1 ay uzamasın bi zahmeta.sa.sa.s

yok haci gec kaldin ben nisa yi eda nin ege ye verdim gitti nisan yapicaz furkani da bekleriz:roflol::roflol::roflol:
aslinda canliz da talip kizima emme onu bebesi benim kizdan güccükaklinialirimsmile

yok haci gec kaldin ben nisa yi eda nin ege ye verdim gitti nisan yapicaz furkani da bekleriz:roflol::roflol::roflol:
aslinda canliz da talip kizima emme onu bebesi benim kizdan güccükaklinialirimsmile

nan hepsi benim demedimmi ben alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
utanmadan bide nişana çağriii :dilcikar:

aaaa ahh canım geçmiş olsun bebem bilmidim gıııı

benim arkadşta oğluna kullandı2,3 ay korse çok sıkıcı bişe yaaaa ööff bi doğru sevemiyoduk bebeyi şimdi bitti ama a.sa.s
sagol canim
cok sikici bebeyede zahmetli emme mecburmirmirmirmir alisti zaten korseyle bir derdi kalmadi cikarinca ariyo bebem nerde benim korsem diyekaydirigubbakcemile3
simdi tamamen iyilesti mi peki arkadasininin oglu

nan hepsi benim demedimmi ben alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
utanmadan bide nişana çağriii :dilcikar:

deeettt:mymeka:
sen gelin hamami yapiin kizim secmece karpuzmu bunlar o direk geldi allah in emri peygamberin kavli istedi .....
bende verdim gittivereliniortak

sagol canim
cok sikici bebeyede zahmetli emme mecburmirmirmirmir alisti zaten korseyle bir derdi kalmadi cikarinca ariyo bebem nerde benim korsem diyekaydirigubbakcemile3
simdi tamamen iyilesti mi peki arkadasininin oglu

evet evet iyileşti bişesi kalmadı
arkadaşın buse kadarda bi kızı varda o çıkarmış kalçasını bebenin

üzerine yüklenmiş zilli kız bende furkanla buseyi bi odada bırakamim gııı busede yapar öle diye korkim ben nereye furkan ana kucağıyla peşime wc bile yanıma getirim banyoda

deeettt:mymeka:
sen gelin hamami yapiin kizim secmece karpuzmu bunlar o direk geldi allah in emri peygamberin kavli istedi .....
bende verdim gittivereliniortak

yok ne münasebet ne karpuzu karpuziyeler:roflol::roflol::roflol::roflol:
bağaneee beee seçecüüükk işte lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…