:roflol::roflol::roflol:
işte benüm deli çaturtuuuuuuummmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
uyumak istiyorum
kizim düzenli uyusun uyanirkende aglamadan uyansin istiyorum
gazini kendisi cikarsin istiyorum
kusmasin istiyorum
aglamasin istiyorum
yaz gelsinde kendimi disarilara atayim istiyorum
hala benimle duran 3 kilo fazlamdan biran önce kurtulmak istiyorum
.................................................................................................
ayyyyyy cok seymi istyiorum yaaa
uyumak istiyorum
kizim düzenli uyusun uyanirkende aglamadan uyansin istiyorum
gazini kendisi cikarsin istiyorum
kusmasin istiyorum
aglamasin istiyorum
yaz gelsinde kendimi disarilara atayim istiyorum
hala benimle duran 3 kilo fazlamdan biran önce kurtulmak istiyorum
.................................................................................................
ayyyyyy cok seymi istyiorum yaaa
hoşgeldin canım
güle güle kullanın cicileri
ben de şapşal oğluşum kucağımda oturuyom
ahanda geldim cerenimooooooooooooo bak senin için neler yapim hacıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2 hadi canım işallah nisamız biraz sıkıntı çekio şimdi ama sora filinta gibi hatın olcek bayanssulusmile
ayyyy insan bunlara bişe almaya doyamıyo ya güzel günlerde giysin inşallahhhhhhhh :ecrin_bebek:
cerenimooo özgenin boyu kaç gııı sakın 59 dan yukarı demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yasakkelime
heee tamam bundan sonra krispi hallerimlen burdayıma.sa.shosbuldum sekerim
ben babasina paketledim valla sabah beri benimle canima okudu azcikta onu yorsun
heehh ya söyle ne o öyle :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sana krispi daa cok yakisiyyyzemuszemus
doktorda öyle didiydi bugün fizigi güzel olucakms:roflolkorseden cikinca bi baktim anammm büyümüs benim balböcüüümmmzemuszemus bacaklari hep toplu anlamiyorum büyüdügünü
kiz insan doyamiyo da aldimda aldim deli gibi.babasi calissin ödesin:jeyyar:.ama zaten dogmadan önce aldigim seyleri korseden dolayi giydiremiyorum etek falan giyemiyo benim cimcimem:sinifsinif:
yok canımmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
nan benim kız 3,5 yaşında oldu daha bu saydıklarının 3/1 i olmadı nan senin beben daha 3 aylık değel neler istisin öle neler çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk beklersin anam:roflol::roflol::roflol:
cerenimooo özgenin boyu kaç gııı sakın 59 dan yukarı demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yasakkelime
:roflol::roflol::roflol:
62 tulumlar sıkıyi hacı :roflol::roflol::roflol:
heee tamam bundan sonra krispi hallerimlen burdayıma.sa.s
senin kızın kalçasımı çıkık canım korse deyince acabamı dedimCADIARZU
napamm yaa umut fakirin ekmegi stebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hem ne demisler isteyenin yüzü bir kara vermeyenin iki
sende taktin haaa boya posa benim kizim 63 cm bizi listenden sil
sol kalcasi tam yerlesmemis yerine cikik degil ama tamda yuvasinda degilmis,korse giydiriyoruz 1 aydir 2 ay daha giycek sonra biticek insallah
takarım tabe gııı olurmu öle gelin uzun damat kısa hayatta olmaz haciiiiiiiiiiiiii:1no2::1no2:
senin kıza söle 1 ay uzamasın bi zahmeta.sa.sa.s
yok haci gec kaldin ben nisa yi eda nin ege ye verdim gitti nisan yapicaz furkani da bekleriz:roflol::roflol::roflol:
aslinda canliz da talip kizima emme onu bebesi benim kizdan güccükaklinialirimsmile
sagol canimaaaa ahh canım geçmiş olsun bebem bilmidim gıııı
benim arkadşta oğluna kullandı2,3 ay korse çok sıkıcı bişe yaaaa ööff bi doğru sevemiyoduk bebeyi şimdi bitti ama a.sa.s
nan hepsi benim demedimmi ben alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
utanmadan bide nişana çağriii :dilcikar:
sagol canim
cok sikici bebeyede zahmetli emme mecburmirmirmirmir alisti zaten korseyle bir derdi kalmadi cikarinca ariyo bebem nerde benim korsem diyekaydirigubbakcemile3
simdi tamamen iyilesti mi peki arkadasininin oglu
tulumlara bakma sen nan oğa bakarsan ben 68 kullanim sen boyunu söle boyunualsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
deeettt:mymeka:
sen gelin hamami yapiin kizim secmece karpuzmu bunlar o direk geldi allah in emri peygamberin kavli istedi .....
bende verdim gittivereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?