2009 Kasm Anneleri

değişmiş ama aynı sadece email adresini girmen gerekiyo
sonra yükleme seçeneklerini tıklatın ordan ebat seçin işte aynı ya
ben denediydim sorun olmadı
doğrudan link var ya onu kopyalamanız gerekiyo bu arada

kismecikler yok yaa .senağlama
dün çok kötü bir olay oldu kıslar mahvoldummafoldumben
öldüm dirildim diyebilirim hala o an aklımdan gitmiyor
allahım yavrumu korudu kıslar:Saruboceq:
ilaç içiriyordum tam ilacı aldı ağzına ve ağlamaya başlayınca genzine bir gittibilmiyorumkismile
meğer ağzında tutmuş içmemiş. sonra nefesi bir tıkandı bir taraftanda yine ağlamaya çalışıyo
daha da nefessiz kaldı ohaoldumsmile ben bir çığlıkla kocişi çağırdım o esnada kızımız yüzü morarmaya başladı .ayy aklıma geldikçe moralim bozuluyo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağımı şaşırdım.önce kaldırdım sırtına vurdum ardından yatırdım tokatladım. baktım hala nefes alamıyor.gitgide kızardı kızım.sonra ağzını açıp suni tenefüs yaptım o zaman nefes aldı yavrum.
allahım kimseye böle kötü bir durum vermesin.bir an kaybediyorum sandım kızımı
ağlamaktan gözüme uyku girmedi .halada gözlerim yaşarıyor
çok geç toparladı kendini . banyo yapmıştık yeni emzirmeden ilacını verem dedim
yavrumu o kadar bitkin düşürdükü bu olay .aradan zaman geçtikten snra emzirem dedim memeyi alır almaz uyumaya başladı.tabi ben iyice panik.yanaklarına dokundum pıt pıt vurdum uyumasın diye
baktım olmadı hala uyuyo.altını açtım.zar zor uyandırdım kızımı .sonra az da olsa emdi de öle uyudu yavrum benim.allahım tüm meleklerimi korusun kızlar.elim ayağım o kadar dolandı ki.o an ne yapacağımı bilemedim.doktorada gidince sorcam.o anda yapmamız gerekeni bize göstersin diye.
malum ilaç veriyoz hatta emziriyoz bile emzirirken bile genzine kaçabiliyor.
sizlerinde canını sıkmış olmamışımdır inşallah.

Son düzenleme:
gunaydin.

offfff gece yine Naz'in karin agrisi vardi. gece 1'e kadar kivrandi yavrum.mafoldumben insanin elinden birsey gelmemesi ne kotu. 2 gibi emzirip yatirdim uyumus azcik. gecsin bu karin agrilari ya. halbuki yatmadan once kakasini yapti, karnina masaj yaptim, sicak havlu koydum. demek ki agri geldimi hicbirsey care olmuyo.:sinifsinif:

karazeytinim çok geçmiş olsun canımm bebeklere oluyor böylr şrylr maalsef benimki reflüü gaviscon içirirken geçen kuccağımda bayıldı az kalsın yaşadıklarını anlıyabiliyorum benmki durmuyoo tekrra çook geçmiş olsunn canım

canim coookkk gecmis olsun. ne kadar korktugunu tahmin edebiliyorum. dun gece benzer sey benim basima geldi. Naz'a gece cayini iciriyodum, bogazina kacti. kipkirmizi oldu. napicami sasirdim, resmen ters cevirdim cocugu.

cok haklisin, boyle durumlarda napicamizi bilmek lazim. Rabbim bi daha gostermesin, beterinden saklasin insallah.

canım çok geçmiş olsun yaa çok üsüldümm çok ii annıyom seni allah korusun yavrularımızı böyle bi durumda soğuk kanlı olmak lazımm ne yapılması gerektiğini de biliyo olmamız lazım mesela bi cisim kaçarsa boğazına ayaklarından tutup başaşağı sallamak lasımmışş benim oğlan ağlarken bazen bunalıyo katılıp kalıyo yüzüne üflüyorum hemen nefes almaya başlıyo aklında bulunsun cnm ayrıca kimyasal çamaşırsuyu vs. içerse çocuk (allah korusun ) kesinlikle kusturmamalı hemen tıbbi müdahale için yetiştirilmeli yaa aslında bizim ilkyardım dersleri almamız lazımm ben 5-6 yıl önce aldımdı ama bazı şeyleri unutmuşumm

ayyy zeytinimm geçmiş olsunnn canımmm...
çok tuhaf yaa ben de biraz önce Asya'ya böyle bişey olursa naparım diye düşündüm biliyo musun ? eşimin işi yakın allahtan hemen onu çağırırım falan diye geçirdim içimden...gerçi saniyelik bişey ne kadar yakın olsa da farketmez...ama bravo sana bi sürü şey yapmışsın...geçmiş olsun canım...

Canım aynısı geçende benim başıma geldi çok geçmiş olsun ya ben emzirirken oldu gazını çıkarmaya çalışıodu emerken bir yandan bir tıkandı morardı benim kuşumda sırtına vu salla yok neyse kendi toparladı gene aklıma geldikçe ağlayasım gelio gene eliffatih bana yüzüne üfle demişti şimdi aynı şey olunca üflüyom neye uğradığını şaşırıyor ama nefesini topluyor sırtı narin ana yavrularının bu yöntemi tuttum sende dene allahım hepimizin yavrusunu korusun inş.:Saruboceq:

zeytinin yazdığını okuyunca selamsız sabahsız dalış yaptım...napıyonuz güzeller ???
ayy güzeller dedim de kendimi çok tipsiz hissediyorum yaa :)))) 8 kilo gitti gerisi kaldı valla iice kafama takılmaya başladı ...
kıs ebiş verdin mi hiç kilo ?? verdiysen naptın çabuk anlat bakiiimmmmm ... yardım et şu garibana...

cnm 3 kg verdimle kaldıımm twest stepper sipariş ettim ptesi gelioo yürüyüşe düzenli çıkamyom bu işe yarar inş.zayıflama topiği açtım oraya bak istersenn

günaydın kızlar nasılsınız
benim sinirlerim çok bozuk kayınvalidemler yüzünden 2 gündür sürekli ağlıyorum bu yüzden oğlumda beni pek emmek istemiyor
kayınvalidemler yılbaşından önce memlekete uşağa gittiler bizde uşaktan araba almıştık kocişte geçtiğimiz salı gitti yanlarına arabayı almaya dönüşte onlarıda alıp gelicekti neyse perşembe sabah yola çıktılar benide giderken annemlere bıraktı oğlumla birlikte. perşembe akşamı geldiler.tabi ben evde olmadığım için yemek alanda yok. bide geldikleri yerde herkes gripli dedemiz pek dikkat etmiyo öyle şeylere gelir gelmez alıyo çocuğu kucağına bende gözünün içine bakıyorum oğlumun bişey olucak diye korkuyorum neyse yoldayken aradım kocişi bak yolda bişeyler yiyimte gelin annenler çınarı sonra görür dedim. senmisin böyle diyen kayınpeder yağdı esti aradı ağzına geleni söyledi zahmet edip bi kahvaltı bile hazırlamadığım için bi dünya laf etti ve artık bizimle konuşmuyolar.ya bu kadın ben doğum yaptığımda bi kere açmısın demedi bana karşımda yedi bana vermedi daha bunun gibi bi sürü şey var hatırlamak istemediğim. duşunu alıp bi seferde evinde yese olmuyo bide bunlar benim yanıma taşınmaya niyetleniyolardıda aldıkları ev bitemedi oh olsun inşallah bitmez sürünürler.tabi asıl bombada o değil kocamada annem ve babamla aramı bozdun diyip bana tavır aldı aynı evde iki yabancı gibi olduk çok sinirlerim bozuluyo herşey üstüme geliyo sanki ne yapıcağımı bilemiyorum

saol cnm.aslında hep okurum başımıza gelmeden bilmek lazım bu konuları ama insan panik olunca ne yapacağını şaşırıyor.akannehir
bu olaydan sonra netten hemen baktık kocişlede bişey bulamadık
hepn havaleden bahsediliyor.dr pzrt gidecez bi soralım en acil ne yapmak gerekir diyebilmiyorumkismile
saol cnmopuyorumnanaktandediğin gibi saniyelik durumlarda bizlerin deneyimli olması lazım.ebişim yazmış boğazına bişey kaçarsa yapmaömız gerekeni.bu tarzlı şeyleri bilirsek hepimize faydalı olacaktır.allah kimsenin başına böle kötü durum getirmesin inşallah:Saruboceq:

sanada geçmiş olsun cnm.
haket ya bildiğim iyi oldu öle durumda üflemek iyi gelebilir
suni solunumun hafifi olsa gerekkafamçokkarıştı
:Saruboceq:geçmiş olsun cnm ya.karın ağrısı gelince gözleri hiç bir şeyi görmüyorlar
benimkide genelde kakasını yaptıktan sonra karın ağrısı oluşuyor
sanırım devamındaki gazı çıkaramıyorlar.az kaldı az inş.bu günler geride kalacak:Saruboceq:
saol cnm benim.sanada geçmiş olsunopuyorumnanaktan

kociş de bana kızdı önce ters çevirmeliydin diyekafamçokkarıştı
sonra nete baktı doğru yapmışın falan dedi ama suni ten.önce ne yapmak gerekiyo bilemedim.tokatladım ya yavrumu:kedi:
ilk dayağını yedi kızım.ama bayılmasın diye yaptım o esnada kociş geldi kızı elimden kaptı
tmm vurma diye çok mu vurdum bilemedim.sonrada beni sakinleştirmeye çalıştı.bende fena oldum çünkü.neyseki duş alıp rahatladım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…