cnm 3 kg verdimle kaldıımm twest stepper sipariş ettim ptesi gelioo yürüyüşe düzenli çıkamyom bu işe yarar inş.zayıflama topiği açtım oraya bak istersenn
günaydın kızlar nasılsınız
benim sinirlerim çok bozuk kayınvalidemler yüzünden 2 gündür sürekli ağlıyorum bu yüzden oğlumda beni pek emmek istemiyor
kayınvalidemler yılbaşından önce memlekete uşağa gittiler bizde uşaktan araba almıştık kocişte geçtiğimiz salı gitti yanlarına arabayı almaya dönüşte onlarıda alıp gelicekti neyse perşembe sabah yola çıktılar benide giderken annemlere bıraktı oğlumla birlikte. perşembe akşamı geldiler.tabi ben evde olmadığım için yemek alanda yok. bide geldikleri yerde herkes gripli dedemiz pek dikkat etmiyo öyle şeylere gelir gelmez alıyo çocuğu kucağına bende gözünün içine bakıyorum oğlumun bişey olucak diye korkuyorum neyse yoldayken aradım kocişi bak yolda bişeyler yiyimte gelin annenler çınarı sonra görür dedim. senmisin böyle diyen kayınpeder yağdı esti aradı ağzına geleni söyledi zahmet edip bi kahvaltı bile hazırlamadığım için bi dünya laf etti ve artık bizimle konuşmuyolar.ya bu kadın ben doğum yaptığımda bi kere açmısın demedi bana karşımda yedi bana vermedi daha bunun gibi bi sürü şey var hatırlamak istemediğim. duşunu alıp bi seferde evinde yese olmuyo bide bunlar benim yanıma taşınmaya niyetleniyolardıda aldıkları ev bitemedi oh olsun inşallah bitmez sürünürler.tabi asıl bombada o değil kocamada annem ve babamla aramı bozdun diyip bana tavır aldı aynı evde iki yabancı gibi olduk çok sinirlerim bozuluyo herşey üstüme geliyo sanki ne yapıcağımı bilemiyorum
unim kaç kilon kaldı cnm veremediğin
unem yediklerin de şuan önemli sütün besleyici olmalı
ben 6 ay sonra dikkat etmeyi düşünüyom
bide ben o gaz yapar bu gaz yapar diye bir çok şeyi yemedim
vitaminsiz kaldım doğal olarak ve şuan gribim
vücut enn son dayanamadı
şimdi kimyonla herşeyden yiyom da sütümde kendine geldi cnm
unim kaç kilon kaldı cnm veremediğin
cnm sütün yok diye emdirmezlik yapma
süt emdikçede çoğalır
süt kanallarının sürekli dürtüklenmesi gerekiyo
valla benimde sol memede iş yok
ama solu az emdiriyordum hata tmişim şimdi onuda emziriyom az süt de olsa biraz kendini toparladı cnm.bende sabahları ayva reçeli yiyom
biraz o iyi geliyo.pedibör bisuvi ye aralarda cnm
UNİİ TOPİC BUU
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/337565-2009-kasim-hatinlarii-hadi-zayiflayalimm.html
AMA SÜTÜN AZSA BOŞVER KİLOYU CNM BAK DOLMALIK FISTIK ANTEP FISTIĞI İRMİK HELVASI TAHİN HELVASI DEREOTU SOĞAN BOL SÜT YAPIYOLAR A BİDE ÇÖREK OTU
ELTİM SOĞAN SUYU KAYNATMIŞ İÇMİŞŞ BİDE 1 FİNCAN SICAK SUYA 3 DAMLA ÇÖREK OTU YAĞI DAMLATMIŞ İÇMİŞŞ SOONA DA GÖSÜNDE O KADAR SÜT BİRİKMİŞ Kİ BEBEK EMMESİNE RAĞMEN BOŞALMAYINCA SÜT DURMUŞ BAYILDI KALDI
4 kilo canım yaa !!! ayy sinir oluyorum gram gitmiyo... sütüm çok az süt olsun diye sabahları tahin pekmez yiyorum bir dilim ekmekle ondan mı gitmiyo acaba...bi tek o süt yapıyo bende...gerçi süt yapıyo dediğime bakma gene mama veriyorum benden çıkan süt anca keyif için yetiyo yavruma
4 kılo mu :mymeka: nan 4 kılo için mi ağlayıp sızlıyosun :mymeka: biz öelelim o zaman akannehir
çörek otunu direk yesek olmuy mibilmiyorumkismile
yutarım ilaç gibi onu ham yaparım ben hammmmmmmm
nan çok duruyo bende 4 kg... hem bendeki kaynana hanginizde var o gelmeden dötü eritmem lazım :)))
aha pamuğum uyandı :)
kabak hangi kabakbilmiyorumkismile
cnm ben 4 gündür kabak tatlısı yiyom
oda mı iyi geldi ne anlamadım kociş yarında alcak pazardan gene yapcam tatlı
yatmadan önce de yitom sabaha kdr süt biriksin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?