2009 Kasm Anneleri

cnm 3 kg verdimle kaldıımm twest stepper sipariş ettim ptesi gelioo yürüyüşe düzenli çıkamyom bu işe yarar inş.zayıflama topiği açtım oraya bak istersenn

kıs ben 3 kilo versem zil takıp oynarımm... anlamadım gitti niye yapıştı bu kilolar bana doğru düzgün bişey yediğim de yok... zaten sütüm de çok az... bari o olsa hadi neyse dicem... puufff....nerde hacı topik bi link versen zahmet olmazsa bilmiyorumkismile

ooofff valla okurken içim şişti... allah sabır versin canım yaa ne diceğimi bilemedim...keşke eşin daha anlayışlı olsaymış...o zaman diğerlerini çok dert etmezdin belki... bence eşinle oturup güzelce konuş...kimseyi suçlamadan...sadece kendi psikolojini endişelerini falan anlat..anlıycaktır eminim...olumunekankayizsmile

burcum takma kafana cnm
sen şuan yavrunu düşün
bırak kırılsınlar sağlık daha önemli
valla o konuda bende lafımı esirgemiyom
problem olduğunda onlarmı ilgileniyorlar sanki
bide bakamadı 1 bebeye deyip işin işinden çıkıyorlar
bak sütünüde etkiliyo sonra.ama kocişin de anlayışlı olması lazım
kocişinle konuş bence en büyük destek ondan gelmesi lazım cnm

unim kaç kilon kaldı cnm veremediğin

4 kilo canım yaa !!! ayy sinir oluyorum gram gitmiyo... sütüm çok az süt olsun diye sabahları tahin pekmez yiyorum bir dilim ekmekle ondan mı gitmiyo acaba...bi tek o süt yapıyo bende...gerçi süt yapıyo dediğime bakma gene mama veriyorum benden çıkan süt anca keyif için yetiyo yavruma

unem yediklerin de şuan önemli sütün besleyici olmalı
ben 6 ay sonra dikkat etmeyi düşünüyom
bide ben o gaz yapar bu gaz yapar diye bir çok şeyi yemedim
vitaminsiz kaldım doğal olarak ve şuan gribim
vücut enn son dayanamadı
şimdi kimyonla herşeyden yiyom da sütümde kendine geldi cnm

cnm sütün yok diye emdirmezlik yapma
süt emdikçede çoğalır
süt kanallarının sürekli dürtüklenmesi gerekiyo
valla benimde sol memede iş yok
ama solu az emdiriyordum hata tmişim şimdi onuda emziriyom az süt de olsa biraz kendini toparladı cnm.bende sabahları ayva reçeli yiyom
biraz o iyi geliyo.pedibör bisuvi ye aralarda cnm

UNİİ TOPİC BUU
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/337565-2009-kasim-hatinlarii-hadi-zayiflayalimm.html
AMA SÜTÜN AZSA BOŞVER KİLOYU CNM BAK DOLMALIK FISTIK ANTEP FISTIĞI İRMİK HELVASI TAHİN HELVASI DEREOTU SOĞAN BOL SÜT YAPIYOLAR A BİDE ÇÖREK OTU
ELTİM SOĞAN SUYU KAYNATMIŞ İÇMİŞŞ BİDE 1 FİNCAN SICAK SUYA 3 DAMLA ÇÖREK OTU YAĞI DAMLATMIŞ İÇMİŞŞ SOONA DA GÖSÜNDE O KADAR SÜT BİRİKMİŞ Kİ BEBEK EMMESİNE RAĞMEN BOŞALMAYINCA SÜT DURMUŞ BAYILDI KALDI

bende gaz yapicak diye onu yeme bunu yeme, nerdeyse ac geziyorum. yinede oluyo gaz yinede oluyo. karin agrisi geldimi sabahi sabah ediyoruz.mafoldumben

dun canim bi kurufasulye cektiki sorma. hemde bol ekmekle. ama gelde ye.:sinifsinif:

unim kaç kilon kaldı cnm veremediğin

emzirmez olur muyum canım yaa zaten mamadan sonra bile emmek istiyo hiç sevmiyo biberonu bi de biberona alışırsa memeyi almaz diyolar ....bazen süt bitiyo doymadan o zaman ikimiz birden ağlıyoruz işte (((

tahin helvası çok süt yapıyo gerçekten ama acaip kilo aldırır o yaaa (
soğan suyu nasıl oluyo..kaynatıp da mı içicem yoksa suyunu mu sıkıcam ?? çörek otuyla soğanı yapim hemen....

4 kılo mu :mymeka: nan 4 kılo için mi ağlayıp sızlıyosun :mymeka: biz öelelim o zaman akannehir

ben artık kimyon katarak herşeyiden yemeye başladım
dediğin gibi onu yeme bunu yeme boşuna gaz varda var işte

kız bu arada sen diğer fotoyu görmemişsin
kollu gız o kollu ipekten kolu görmüyonmu kaydirigubbakcemile3

benimde 3 kilom var :kedi:
ama belde göbüşde dötte dağılmış vaziyette
yemeyle de alakası yok egzersiz paklar beni
ama yazı beklim karularboshayallersmile

kabak hangi kabakbilmiyorumkismile
cnm ben 4 gündür kabak tatlısı yiyom
oda mı iyi geldi ne anlamadım kociş yarında alcak pazardan gene yapcam tatlı
yatmadan önce de yitom sabaha kdr süt biriksin diye

kabak hangi kabakbilmiyorumkismile
cnm ben 4 gündür kabak tatlısı yiyom
oda mı iyi geldi ne anlamadım kociş yarında alcak pazardan gene yapcam tatlı
yatmadan önce de yitom sabaha kdr süt biriksin diye

sebze olarak kabak. dun yemistim ondan mi agridi karni diye bulmaya calisiyorum. delircem, nerdeyse ac geziyorum ama kizim sabaha kadar kivraniyo.mafoldumben

ya kıslar hani şu süt yapar bu süt yapar diyoz ya
yediğimiz şeyler ne kadar zaman sonra süt kanallarına gidiy kibilmiyorumkismile
ona göre hangisinin süt yaptığını anlayalım
böle olmuy
gece mesela kabak tatlısı yedim gece boyunca göğüsler pek iyi değildi
sonra kayfaltı yaptım sabah
ayva reçeli yidim
şuan memişler iyi sızlamadavar
acaba kabak tatlısının marifetimi yoksam ayva reçelinin anlamadım
hangisi süt kanallarına ulaşmıştır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…