2009 Kasm Anneleri

dalgamı geçiyon gızkötükedihüso
ben her gün en fazla 6 saat uykuyla durum
ideal diye düşünüyom bu uyku saatinibilmiyorumkismile
daha fazla uyutmaz ki
zaten uykumda olmuy şuan kızım uyuyo ama ben uyuyamıyom
bana 6 saat uyku yetiy

saol cnm benimopuyorumnanaktanüşütmedim galba bugün iyi hala uyuy zillikaydirigubbakcemile2

bebek uyurken uyumayıp kocişle film izlersen bole uykusuz kalırsın desene

canımmm çok geçmiş olsunnn sana daa ipeşime deeee :teselli:
valla doktora sormalk lazım
bebek tıkandığı zaman hemen ters çevirip kolunuzun ustunde sırtına vurmak lazım malum bunu herkes yapıyodur zaten bide koca karular poposunu sıkar ve kaşlarının arasını yukarı çeker bizim özgüşte acaip tıkanıyo bişi içerken falan ben hep bunları yapıyorum

çakallığın sonu böle olar tabi:mymeka:
sen git gavur memlekette doğur çoçuklarını
sonra türkiyede uğraş dur:jeyyar:
bizimkilerde orta yolu bulmada üstlerine yok tabivereliniortak

bulduk kiz orta yolunu.kaydirigubbakcemile3

daha ne istiyon kizim. 5 saat yeter de artar bile cocuklu kadina.kaydirigubbakcemile3

etkili gaz çıkarma yöntemi Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

eşimin icat ettiği etkili bir gaz çıkarma yöntemini paylaşmak istedim.
bebeği koltuk altlarından havaya kaldırıp düz şekilde tutuyorsunuz (buz patencilerin yaptığı gibi). kendisi de içgüdüsel olarak bacaklarını vücuduyla aynı çizgide tutuyor, bunu yaparken muhtemelen karın kasları çalıştığı için zorlanıyor ve her defasıda gaz çıkarıyor (bağırsaklarından). özellikle gaz sıkıntısı olan bebeklerinizde denemenizi tavsiye ederim.

aldım geldim size ben denemedim ama deneycem bir ara belki işe yararbilmiyorumkismile

bebek uyurken uyumayıp kocişle film izlersen bole uykusuz kalırsın desene
:roflol::roflol:

saol cnm benim.
kaş arasını yukarı bende çekiyom işe yarıyomu anlamadım
popsunu sıkma da olabilri ama 2 kat bezden poposuna ulaşamam zattınkaydirigubbakcemile3 malum çift bez olayı devam bende
dr soramda pazartesi etkili bir yok göstersin ya çok korktum
şuan da minik minik veriyoz şurubu
tadını sevmiy ya ondan yapıyo zilli

ben gündüzleri uyumuyom valla
gece uyutmazsa beni diyom alırım kucağıma birlikte uyuruz diye
öle bi şekilde uyuyo çünkü
ama her gece acaba ipeşim bu gece yatağında uyurmu diye tedirgin oluyom

ben gündüzleri uyumuyom valla
gece uyutmazsa beni diyom alırım kucağıma birlikte uyuruz diye
öle bi şekilde uyuyo çünkü
ama her gece acaba ipeşim bu gece yatağında uyurmu diye tedirgin oluyom

al bendende o kadar. gunduz uyuyamiyorum. gecede en kotu ihtimal alir yanima veririm memeyi uyuruz diyorum napim.zemuszemus

canım ben doktora benim yediğm şeylerden dolayı bebekte gaz olur mu dedim
olur dedi 11 saat öncesine dön o zaman ne yediysen ona dikkat et dedi sanırım anca o zaman etki ediyo :bbo:

canım ben doktora benim yediğm şeylerden dolayı bebekte gaz olur mu dedim
olur dedi 11 saat öncesine dön o zaman ne yediysen ona dikkat et dedi sanırım anca o zaman etki ediyo :bbo:

gaz yapan gida hangisi diye bide 11 saat oncesine mi doncez looooo?akannehir

11 saatmi abowwwwwwwwwwwwweyvahedigeldismile
listeylen dolaşmak lazım o zmn ya
bazı doktorlarda anneden bebeğe geçmez diy anlamadım ben bu işibilmiyorumkismile

oyy canim gecmis olsun hem sana ipegimize..ne ilaci veriyodun ki genzine gitti hap falan mi
öyle morarip kizardigi zaman hemen yüzüne kuvvetlice üfle aninda acilir yada su damlat kendine gelsin..
nisa ya da oldu birkac kez suratina üfledim acildi aklinda bulunsun tatlim..hatta ben cok catlicak gibi agladigi zaman bile üflüyorum nefesi kacmasin die

kizlar cig yenen sebze meyve herzaman gaz yapar, hangi doktor diyosa anneden bebege ga gecmez diye halt etmis o, birgün dikkat etmiyeyim yediklerime catliyo resmen gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…