benim midem kazınıyo resmen direk basımda yarım litrelik su sisesini dikiyorum :)
sonra gidip özellikle sütlü tatlı yapıyorum bi parca ondan yiyorum ama bu gece uykumu alamadım 5 saatlik uykuyla duruyorum belki o etkiledi sütümü
ay aman azalmasın yaaaa
kızz zeytun bayıldım kızına kocaman bi masallah
ama üşütücen kızı haaa bu sanaklava:
dalgamı geçiyon gızkötükedihüso
ben her gün en fazla 6 saat uykuyla durum
ideal diye düşünüyom bu uyku saatinibilmiyorumkismile
daha fazla uyutmaz ki
zaten uykumda olmuy şuan kızım uyuyo ama ben uyuyamıyom
bana 6 saat uyku yetiy
saol cnm benimopuyorumnanaktanüşütmedim galba bugün iyi hala uyuy zillikaydirigubbakcemile2
kismecikler yok yaa .senağlama
dün çok kötü bir olay oldu kıslar mahvoldummafoldumben
öldüm dirildim diyebilirim hala o an aklımdan gitmiyor
allahım yavrumu korudu kıslar:Saruboceq:
ilaç içiriyordum tam ilacı aldı ağzına ve ağlamaya başlayınca genzine bir gittibilmiyorumkismile
meğer ağzında tutmuş içmemiş. sonra nefesi bir tıkandı bir taraftanda yine ağlamaya çalışıyo
daha da nefessiz kaldı ohaoldumsmile ben bir çığlıkla kocişi çağırdım o esnada kızımız yüzü morarmaya başladı .ayy aklıma geldikçe moralim bozuluyo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağımı şaşırdım.önce kaldırdım sırtına vurdum ardından yatırdım tokatladım. baktım hala nefes alamıyor.gitgide kızardı kızım.sonra ağzını açıp suni tenefüs yaptım o zaman nefes aldı yavrum.
allahım kimseye böle kötü bir durum vermesin.bir an kaybediyorum sandım kızımı
ağlamaktan gözüme uyku girmedi .halada gözlerim yaşarıyor
çok geç toparladı kendini . banyo yapmıştık yeni emzirmeden ilacını verem dedim
yavrumu o kadar bitkin düşürdükü bu olay .aradan zaman geçtikten snra emzirem dedim memeyi alır almaz uyumaya başladı.tabi ben iyice panik.yanaklarına dokundum pıt pıt vurdum uyumasın diye
baktım olmadı hala uyuyo.altını açtım.zar zor uyandırdım kızımı .sonra az da olsa emdi de öle uyudu yavrum benim.allahım tüm meleklerimi korusun kızlar.elim ayağım o kadar dolandı ki.o an ne yapacağımı bilemedim.doktorada gidince sorcam.o anda yapmamız gerekeni bize göstersin diye.
malum ilaç veriyoz hatta emziriyoz bile emzirirken bile genzine kaçabiliyor.
sizlerinde canını sıkmış olmamışımdır inşallah.
çakallığın sonu böle olar tabi:mymeka:
sen git gavur memlekette doğur çoçuklarını
sonra türkiyede uğraş dur:jeyyar:
bizimkilerde orta yolu bulmada üstlerine yok tabivereliniortak
benim midem kazınıyo resmen direk basımda yarım litrelik su sisesini dikiyorum :)
sonra gidip özellikle sütlü tatlı yapıyorum bi parca ondan yiyorum ama bu gece uykumu alamadım 5 saatlik uykuyla duruyorum belki o etkiledi sütümü
bebek uyurken uyumayıp kocişle film izlersen bole uykusuz kalırsın desene
daha ne istiyon kizim. 5 saat yeter de artar bile cocuklu kadina.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:bebek uyurken uyumayıp kocişle film izlersen bole uykusuz kalırsın desene
canımmm çok geçmiş olsunnn sana daa ipeşime deeee :teselli:
valla doktora sormalk lazım
bebek tıkandığı zaman hemen ters çevirip kolunuzun ustunde sırtına vurmak lazım malum bunu herkes yapıyodur zaten bide koca karular poposunu sıkar ve kaşlarının arasını yukarı çeker bizim özgüşte acaip tıkanıyo bişi içerken falan ben hep bunları yapıyorum
valla benim kiz uyuyo, ben uyuyorum gece oldumu. zira nasil bir gece gecirecegimizin garantisi yok. ne uyursam kar.aklinialirimsmile
ayy herseye vakit ayırayım diyorum ama olmuyo işte
kabak gaz yapiyomu?
ben gündüzleri uyumuyom valla
gece uyutmazsa beni diyom alırım kucağıma birlikte uyuruz diye
öle bi şekilde uyuyo çünkü
ama her gece acaba ipeşim bu gece yatağında uyurmu diye tedirgin oluyom
ayy vanna bende mannak oldum ha artık ne yiceksem önce google dan aratiom gaz yaparmı deye :roflol::roflol:
ya kıslar hani şu süt yapar bu süt yapar diyoz ya
yediğimiz şeyler ne kadar zaman sonra süt kanallarına gidiy kibilmiyorumkismile
ona göre hangisinin süt yaptığını anlayalım
böle olmuy
gece mesela kabak tatlısı yedim gece boyunca göğüsler pek iyi değildi
sonra kayfaltı yaptım sabah
ayva reçeli yidim
şuan memişler iyi sızlamadavar
acaba kabak tatlısının marifetimi yoksam ayva reçelinin anlamadım
hangisi süt kanallarına ulaşmıştır acaba
canım ben doktora benim yediğm şeylerden dolayı bebekte gaz olur mu dedim
olur dedi 11 saat öncesine dön o zaman ne yediysen ona dikkat et dedi sanırım anca o zaman etki ediyo :bbo:
kismecikler yok yaa .senağlama
dün çok kötü bir olay oldu kıslar mahvoldummafoldumben
öldüm dirildim diyebilirim hala o an aklımdan gitmiyor
allahım yavrumu korudu kıslar:Saruboceq:
ilaç içiriyordum tam ilacı aldı ağzına ve ağlamaya başlayınca genzine bir gittibilmiyorumkismile
meğer ağzında tutmuş içmemiş. sonra nefesi bir tıkandı bir taraftanda yine ağlamaya çalışıyo
daha da nefessiz kaldı ohaoldumsmile ben bir çığlıkla kocişi çağırdım o esnada kızımız yüzü morarmaya başladı .ayy aklıma geldikçe moralim bozuluyo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağımı şaşırdım.önce kaldırdım sırtına vurdum ardından yatırdım tokatladım. baktım hala nefes alamıyor.gitgide kızardı kızım.sonra ağzını açıp suni tenefüs yaptım o zaman nefes aldı yavrum.
allahım kimseye böle kötü bir durum vermesin.bir an kaybediyorum sandım kızımı
ağlamaktan gözüme uyku girmedi .halada gözlerim yaşarıyor
çok geç toparladı kendini . banyo yapmıştık yeni emzirmeden ilacını verem dedim
yavrumu o kadar bitkin düşürdükü bu olay .aradan zaman geçtikten snra emzirem dedim memeyi alır almaz uyumaya başladı.tabi ben iyice panik.yanaklarına dokundum pıt pıt vurdum uyumasın diye
baktım olmadı hala uyuyo.altını açtım.zar zor uyandırdım kızımı .sonra az da olsa emdi de öle uyudu yavrum benim.allahım tüm meleklerimi korusun kızlar.elim ayağım o kadar dolandı ki.o an ne yapacağımı bilemedim.doktorada gidince sorcam.o anda yapmamız gerekeni bize göstersin diye.
malum ilaç veriyoz hatta emziriyoz bile emzirirken bile genzine kaçabiliyor.
sizlerinde canını sıkmış olmamışımdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?