2009 Kasm Anneleri

11 saatmi abowwwwwwwwwwwwweyvahedigeldismile
listeylen dolaşmak lazım o zmn ya
bazı doktorlarda anneden bebeğe geçmez diy anlamadım ben bu işibilmiyorumkismile

mesela bizim dr. anneye gaz yapmayan hicbirsey bebegede yapmaz diyo. o zaman Naz'in hic gazi olmamasi lazim, bana gaz yapan bisey yokda.kaydirigubbakcemile3

mesela bizim dr. anneye gaz yapmayan hicbirsey bebegede yapmaz diyo. o zaman Naz'in hic gazi olmamasi lazim, bana gaz yapan bisey yokda.kaydirigubbakcemile3

al bendende okaaaa benimde hic gazim yok ama nisa catliyo gazdanakannehir

hadi sebze tamamda, meyveyi nasil cig olmadan yiycez.:uhm:
meyveyide yemek istiyosan pisirde ye dedi bana ebe kari..yaz olsa pisebilen meyveler varda kisin yok malesef..buzamana kadar muz haric hic meyve yemedim kafamçokkarıştı

uyuyodumirmirmirmir horladi kendi horultusuna korktu uyandii:roflol::roflol::roflol:
cok komiktikaydirigubbakcemile3
sicradi resmen yerinden

karazeytin çok geçmiş olsun cnm okurken bile gözlerim doldu Allah onların acısını göstermesin hiçbirimizeÇok üzgünüm çoook

herkeşee selamm..
karazeytınım gecmısler olsun aman allahım korusun kuzuları..
ew bakmaktan geldık yok yok yok
adam gıbı bıse yok..oglumda bende bosuna yorulduk yıne..ewe geldık cısı sırtına cıkmıs..
degıstırdım.. emıyo su an..cok sıkkın canım cokk

arıyosunya bulunmaz aramasan hergün denk gelir yerimseniben

saol cnm ya.öğrendiğim iyioldu deddiğin gibi hemen bunu uygularımopuyorumnanaktan
bilemediydim napcağımı da şaştım kaldım çok şükür atlattıkmafoldumben
karazeytin çok geçmiş olsun cnm okurken bile gözlerim doldu Allah onların acısını göstermesin hiçbirimizeÇok üzgünüm çoook
saol cnm ya allah kimsenin başına vermesin bu acı durumu:Saruboceq:
saol cnm ya geçti çok şüküropuyorumnanaktan
bugünde etkisindemi ne 3.5 kdr uyudu yavrum

yaa kizlar nisa nin basinda kepek olmus gecengün yikadim cok agladi diye ii durulayamadim basini galiba ondan oldu.cokta saci var zillinin kafa derisi görünmüyo zeytinyagi sürücem belki gecer diye baska bildiginiz bi yöntem varmi kepegi kafasindan kazimam gerek kasinti yapar yoksa

nbr hatunlar
kociş laptopu götürdü işe
bende oturamıyom masa üstü pc de
malum velet durmuyo

sogan suyunu kaynattım içtim bakalım inş. işe yarar
canısı sonucu bizimle paylaş taammııı
hiçbişi yapma kayboluyo soona bizde de olduydu cnm bebelerde olurmuşş

kızlaar oğluşu kucakladım salondan camdan baktık ay bi hoşuna gitti minnoşumun yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…