11 saatmi abowwwwwwwwwwwwweyvahedigeldismile
listeylen dolaşmak lazım o zmn ya
bazı doktorlarda anneden bebeğe geçmez diy anlamadım ben bu işibilmiyorumkismile
kizlar cig yenen sebze meyve herzaman gaz yapar, hangi doktor diyosa anneden bebege ga gecmez diye halt etmis o, birgün dikkat etmiyeyim yediklerime catliyo resmen gazdan
mesela bizim dr. anneye gaz yapmayan hicbirsey bebegede yapmaz diyo. o zaman Naz'in hic gazi olmamasi lazim, bana gaz yapan bisey yokda.kaydirigubbakcemile3
meyveyide yemek istiyosan pisirde ye dedi bana ebe kari..yaz olsa pisebilen meyveler varda kisin yok malesef..buzamana kadar muz haric hic meyve yemedim kafamçokkarıştıhadi sebze tamamda, meyveyi nasil cig olmadan yiycez.:uhm:
uyuyodumirmirmirmir horladi kendi horultusuna korktu uyandii:roflol::roflol::roflol:
cok komiktikaydirigubbakcemile3
sicradi resmen yerinden
herkeşee selamm..
karazeytınım gecmısler olsun aman allahım korusun kuzuları..
ew bakmaktan geldık yok yok yok
adam gıbı bıse yok..oglumda bende bosuna yorulduk yıne..ewe geldık cısı sırtına cıkmıs..
degıstırdım.. emıyo su an..cok sıkkın canım cokk
saol cnm ya.öğrendiğim iyioldu deddiğin gibi hemen bunu uygularımopuyorumnanaktanoyy canim gecmis olsun hem sana ipegimize..ne ilaci veriyodun ki genzine gitti hap falan mi
öyle morarip kizardigi zaman hemen yüzüne kuvvetlice üfle aninda acilir yada su damlat kendine gelsin..
nisa ya da oldu birkac kez suratina üfledim acildi aklinda bulunsun tatlim..hatta ben cok catlicak gibi agladigi zaman bile üflüyorum nefesi kacmasin die
saol cnm ya allah kimsenin başına vermesin bu acı durumu:Saruboceq:karazeytin çok geçmiş olsun cnm okurken bile gözlerim doldu Allah onların acısını göstermesin hiçbirimizeÇok üzgünüm çoook
saol cnm ya geçti çok şüküropuyorumnanaktanherkeşee selamm..
karazeytınım gecmısler olsun aman allahım korusun kuzuları..
ew bakmaktan geldık yok yok yok
adam gıbı bıse yok..oglumda bende bosuna yorulduk yıne..ewe geldık cısı sırtına cıkmıs..
degıstırdım.. emıyo su an..cok sıkkın canım cokk
kenya ninnileri indirdim istiyon mu hala
ac msn ini yolliyimcok sevinirim gonderirsen canım opuyorumnanaktan
kenya ninnileri indirdim istiyon mu hala
ac msn ini yolliyim
sogan suyunu niye kaynattin kiz süt mü yapiyo ben onunla hamile kalmistim antibiyotik bütün vücutu temizliyo
canısı sonucu bizimle paylaş taammııısogan suyunu kaynattım içtim bakalım inş. işe yarar
hiçbişi yapma kayboluyo soona bizde de olduydu cnm bebelerde olurmuşşyaa kizlar nisa nin basinda kepek olmus gecengün yikadim cok agladi diye ii durulayamadim basini galiba ondan oldu.cokta saci var zillinin kafa derisi görünmüyo zeytinyagi sürücem belki gecer diye baska bildiginiz bi yöntem varmi kepegi kafasindan kazimam gerek kasinti yapar yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?