2009 Kasm Anneleri

meyveyide yemek istiyosan pisirde ye dedi bana ebe kari..yaz olsa pisebilen meyveler varda kisin yok malesef..buzamana kadar muz haric hic meyve yemedim kafamçokkarıştı

bende muzdan baska meyve yemedim ama yemek istiyorum ya.

uyuyodumirmirmirmir horladi kendi horultusuna korktu uyandii:roflol::roflol::roflol:
cok komiktikaydirigubbakcemile3
sicradi resmen yerinden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlaar oğluşu kucakladım salondan camdan baktık ay bi hoşuna gitti minnoşumun yaaaaa

biz hep bakiyoruz kiz. hava guzelse acip bakiyoruz, karsi apartmandaki komsulara el salliyoruz.kaydirigubbakcemile3

inş. olmaz koca bi bardak içtim kimyonda attım tadıda kotu deil içilebilir inş. tasar sütler :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

tadi nasil kotu degil kiz. ben adetlerim duzene girsin diye icmistim hamile kalmadan once. gund iki kere iciyodum, okulda kimsenin yanina yaklasamiyodum.kaydirigubbakcemile3

aha şimdide ankra havası oynadım karşısına geçipp bi gülii ki anam bu erkek milleti her yaşta dansöz sevii haa

canısı sonucu bizimle paylaş taammııı
hiçbişi yapma kayboluyo soona bizde de olduydu cnm bebelerde olurmuşş

kızlaar oğluşu kucakladım salondan camdan baktık ay bi hoşuna gitti minnoşumun yaaaaa

hicbisey apamadan gecer mi ki kasindirir ama o gecene kadar
disarilari görmek cok hosuna gidiyo bebelerin bende hep bakiyorum kizimla helede sabahlari uyaninca cok mutlu oluyo

bende muzdan baska meyve yemedim ama yemek istiyorum ya.

biz hep bakiyoruz kiz. hava guzelse acip bakiyoruz, karsi apartmandaki komsulara el salliyoruz.kaydirigubbakcemile3
bend eistiyorum baska meyveleri yemek ama cesaret edemiyorum gecengün kivi aldim mandalina aldim daha paketlerini acmadim öyle duruyolar..aslinda yavas yavas yemeye baslamamiz gerekli alismalari lazim bebelerinde ama cesaret yok iste zaten gazdan catliyolar bide meyve yeyince patlarlar

sonucu paylas, gaz yapiyomu haber ver. sut olsun derken gaz yapmayalim.kafamçokkarıştı

pismis sogan gaz yapamaz kizlar yemeklerde yemiyonuz mu sogan..ben sogan suyuyla hamile kaldim yapsa bilirim rahatlikla icin

valla kızlar ben elma armut yiyorum muzda kabızlık yapmıyomu ki
muz kabizlik yapiyo birazcik ama bol su icince geciyo..yinede hergün yememek gerek

ben cuma günü mevlüt okutucam menümü yaziyim bakin bakalim eksik biseyler varmi varsa söyleyin ekliyem

kiymali peynirli pide
cevizli cörek
kokos kurabiye
mor lahana salatasi
patates salatasi
piyaz
fanta pastasi
halley pasta

nasil sizce yeter demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…