meyveyide yemek istiyosan pisirde ye dedi bana ebe kari..yaz olsa pisebilen meyveler varda kisin yok malesef..buzamana kadar muz haric hic meyve yemedim kafamçokkarıştı
uyuyodumirmirmirmir horladi kendi horultusuna korktu uyandii:roflol::roflol::roflol:
cok komiktikaydirigubbakcemile3
sicradi resmen yerinden
kızlaar oğluşu kucakladım salondan camdan baktık ay bi hoşuna gitti minnoşumun yaaaaa
süt yapıyomus canım
valla kızlar ben elma armut yiyorum muzda kabızlık yapmıyomu ki
sonucu paylas, gaz yapiyomu haber ver. sut olsun derken gaz yapmayalim.kafamçokkarıştı
inş. olmaz koca bi bardak içtim kimyonda attım tadıda kotu deil içilebilir inş. tasar sütler :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
tadi nasil kotu degil kiz. ben adetlerim duzene girsin diye icmistim hamile kalmadan once. gund iki kere iciyodum, okulda kimsenin yanina yaklasamiyodum.kaydirigubbakcemile3
bana kotu gelmedi canım
ne bulsam yediğimden herhalde :roflol::roflol:
kızlaaar eccük kolbastı oynadık oluşumnann pek beendi gıı gene istii emme yoruldum haaa
kızlaaar eccük kolbastı oynadık oluşumnann pek beendi gıı gene istii emme yoruldum haaa
aha şimdide ankra havası oynadım karşısına geçipp bi gülii ki anam bu erkek milleti her yaşta dansöz sevii haa
canısı sonucu bizimle paylaş taammııı
hiçbişi yapma kayboluyo soona bizde de olduydu cnm bebelerde olurmuşş
kızlaar oğluşu kucakladım salondan camdan baktık ay bi hoşuna gitti minnoşumun yaaaaa
bend eistiyorum baska meyveleri yemek ama cesaret edemiyorum gecengün kivi aldim mandalina aldim daha paketlerini acmadim öyle duruyolar..aslinda yavas yavas yemeye baslamamiz gerekli alismalari lazim bebelerinde ama cesaret yok iste zaten gazdan catliyolar bide meyve yeyince patlarlarbende muzdan baska meyve yemedim ama yemek istiyorum ya.
biz hep bakiyoruz kiz. hava guzelse acip bakiyoruz, karsi apartmandaki komsulara el salliyoruz.kaydirigubbakcemile3
sonucu paylas, gaz yapiyomu haber ver. sut olsun derken gaz yapmayalim.kafamçokkarıştı
muz kabizlik yapiyo birazcik ama bol su icince geciyo..yinede hergün yememek gerekvalla kızlar ben elma armut yiyorum muzda kabızlık yapmıyomu ki
ayy falla ben 7 aylıktımm tokat sarması oynadımmmdeliii, gerci gecen bende denediydim.kaydirigubbakcemile3 ben hamileyken moda olmustu ya, yapamiyorum diye icim gitmisti, yaptim gecenlerde.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?