2009 Kasm Anneleri

ben emzirirken boğazına kaçarsa kaşlarının ortasını yukarı çekiyom bilmiyorumkismile

nasıl yani kac kişiye okutucaksın bizim 80 kişi gelmişti bu menuyu 80 kişiye verebilirmiyim diye dusundum :uhm:
cok guzel ve cok fazla cokacimcoook

kizlar selaaaaaaaaam. napiyonuz bakim?

carsamba ablam gelmisti.. dün kizimin mevlütünü yaptik cok sükür o da cikti aradan.. dün onca temizligin üstüne bugün ikinci temizlige basladim ve haala bitmedi.. mutfak birbirine girmis durumdaydi.. kizim kalabaliktan dolayi cok agladi.. millet gidince sustu.. yengem okudu sonra yikadi gecede misil misil uyudu masallah.. resimleri eklerim bir ara..

sizler neler yaptiniz gecmise bakamadim daahaopuyorumnanaktan

fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden

benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü

Son düzenleme:

hosgeldin canım
oh ne guzel halletmişiniz mevlut işinide gozunuz aydın
ekle bakalım küçük prensesi gorelim

ya kızlar molfıks kullanan warmı
heo cısı tasıyo oglumun ne bıcım bez bu ya

hosgeldin canım
oh ne guzel halletmişiniz mevlut işinide gozunuz aydın
ekle bakalım küçük prensesi gorelim

saol canim benim.. eklicemde resimleri yigenim cekti ona ulasmaya calsiiyom aksam gönderirse eklicem insallah..

asya napiyoo biseyler okudum gii ben.. nasil basardi o dönmeyi masallah zilliye ee annesi hamileyken sürekli geziyordu cocuk yerinde durmadiki hic.. normal yane erkenden dönmesi:roflol:

bu ne kiz? ac ordu mu geliyo? cok bile bu menu.

hadi gecmis olsun. darisi basimiza. kalabalik gercekten cok etkiliyo bebeleri ama sukur kolay atlatmis nilaycik.opuyorumnanaktan

bu ne kiz? ac ordu mu geliyo? cok bile bu menu.

hadi gecmis olsun. darisi basimiza. kalabalik gercekten cok etkiliyo bebeleri ama sukur kolay atlatmis nilaycik.opuyorumnanaktan

saol canim.. kolay atlattik cok sükür.. ama iyiki agladi ben cok korkuyodum normalde kalabaliga aliskin nilay.. sessiz olup hep uyusaydi daha cok nazar degerdi.. kizi yatak odasina soktum basinada benim iki yigeni koydum göz kulak olsunlar diye.. duadan sonra elden ele bi kere gezdirirz dediydik ama yatak odasi yol gecen hani gibin oldu.. zaten herkes oyy bu kadar sac deyip durdu.. baslarinda durup masallah deyip durdum..

fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden

benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü

ne yaptınız hanımlar mevlüt bu günmiki
bende 80 kişi vardı nasıl verilir bu kadar şey bence çok bile

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
tek eksik vvarrrr beeeeeenn yemek için delikafaduldendelikafadulden
yaa recime başladım ciğerci kedisi gibi dolanıyom evde bişe yemek istiom tutuyom kendimi yarına çıkarsam ii falla kaydirigubbakcemile3

o kadar laf soyleyip masallah demiyolar ya insan sinir oluyo. neyseki biz bol bol masallah diyoruz kuzularimiza.

40a yakindi bize gelenlerde

kurandan sonra serbet verdik..

pogaca
havuc salatasi
patates salatasi
tokat sarmasi (özeldir bu)
bide tatliyla cay..

elif o kadars seyi sen yapmicaksin demi ?

tatli yiyorum canim tuzlu istiyo, tuzlu yiyorum tatli istiyo. oyle bir kisir dongu.

kocise mama siparisi verdim getirir birazdan.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…