bebek tıkandığı zaman hemen ters çevirip kolunuzun ustunde sırtına vurmak lazım malum bunu herkes yapıyodur zaten bide koca karular poposunu sıkar ve kaşlarının arasını yukarı çeker bizim özgüşte acaip tıkanıyo bişi içerken falan ben hep bunları yapıyorum
ben cuma günü mevlüt okutucam menümü yaziyim bakin bakalim eksik biseyler varmi varsa söyleyin ekliyem
kiymali peynirli pide
cevizli cörek
kokos kurabiye
mor lahana salatasi
patates salatasi
piyaz
fanta pastasi
halley pasta
nasil sizce yeter demi
ben emzirirken boğazına kaçarsa kaşlarının ortasını yukarı çekiyom bilmiyorumkismile
ben cuma günü mevlüt okutucam menümü yaziyim bakin bakalim eksik biseyler varmi varsa söyleyin ekliyem
kiymali peynirli pide
cevizli cörek
kokos kurabiye
mor lahana salatasi
patates salatasi
piyaz
fanta pastasi
halley pasta
nasil sizce yeter demi
kizlar selaaaaaaaaam. napiyonuz bakim?
carsamba ablam gelmisti.. dün kizimin mevlütünü yaptik cok sükür o da cikti aradan.. dün onca temizligin üstüne bugün ikinci temizlige basladim ve haala bitmedi.. mutfak birbirine girmis durumdaydi.. kizim kalabaliktan dolayi cok agladi.. millet gidince sustu.. yengem okudu sonra yikadi gecede misil misil uyudu masallah.. resimleri eklerim bir ara..
sizler neler yaptiniz gecmise bakamadim daahaopuyorumnanaktan
hosgeldin canım
oh ne guzel halletmişiniz mevlut işinide gozunuz aydın
ekle bakalım küçük prensesi gorelim
bu ne kiz? ac ordu mu geliyo? cok bile bu menu.ben cuma günü mevlüt okutucam menümü yaziyim bakin bakalim eksik biseyler varmi varsa söyleyin ekliyem
kiymali peynirli pide
cevizli cörek
kokos kurabiye
mor lahana salatasi
patates salatasi
piyaz
fanta pastasi
halley pasta
nasil sizce yeter demi
kizlar selaaaaaaaaam. napiyonuz bakim?
carsamba ablam gelmisti.. dün kizimin mevlütünü yaptik cok sükür o da cikti aradan.. dün onca temizligin üstüne bugün ikinci temizlige basladim ve haala bitmedi.. mutfak birbirine girmis durumdaydi.. kizim kalabaliktan dolayi cok agladi.. millet gidince sustu.. yengem okudu sonra yikadi gecede misil misil uyudu masallah.. resimleri eklerim bir ara..
sizler neler yaptiniz gecmise bakamadim daahaopuyorumnanaktan
ya kızlar molfıks kullanan warmı
heo cısı tasıyo oglumun ne bıcım bez bu ya
bebegemi yapiyo kabizlik?
ay olum orucuna gircem.akannehir
bu ne kiz? ac ordu mu geliyo? cok bile bu menu.
hadi gecmis olsun. darisi basimiza. kalabalik gercekten cok etkiliyo bebeleri ama sukur kolay atlatmis nilaycik.opuyorumnanaktan
aha şimdide ankra havası oynadım karşısına geçipp bi gülii ki anam bu erkek milleti her yaşta dansöz sevii haa
fanta pastasıylan halley pastası ne gıı öt hemen delikafadulden
benim mönüm şöyleydi
pide
cevizli açma
kuru patlıcan dolması
tulumba tatlısı
ayran
çok bileeeee lülülülülülü
kiymali peynirli pide
cevizli cörek
kokos kurabiye
mor lahana salatasi
patates salatasi
piyaz
fanta pastasi
halley pasta
nasil sizce yeter demi
saol canim.. kolay atlattik cok sükür.. ama iyiki agladi ben cok korkuyodum normalde kalabaliga aliskin nilay.. sessiz olup hep uyusaydi daha cok nazar degerdi.. kizi yatak odasina soktum basinada benim iki yigeni koydum göz kulak olsunlar diye.. duadan sonra elden ele bi kere gezdirirz dediydik ama yatak odasi yol gecen hani gibin oldu.. zaten herkes oyy bu kadar sac deyip durdu.. baslarinda durup masallah deyip durdum..
o kadar laf soyleyip masallah demiyolar ya insan sinir oluyo. neyseki biz bol bol masallah diyoruz kuzularimiza.
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
tek eksik vvarrrr beeeeeenn yemek için delikafaduldendelikafadulden
yaa recime başladım ciğerci kedisi gibi dolanıyom evde bişe yemek istiom tutuyom kendimi yarına çıkarsam ii falla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?