- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
cok gecmiş olsun canım simdi nasılsınslm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
güle güle giysin ozge cok guzellerCivil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
burdan lırmızı astronotla krem slopet aldım çok datlulaa
6 aylık aldım çunku 3 ay olan çok kucuk olurrr 6 aylık olan da da 62 yazıo zate
bencede mantıklı aklinialirimsmilepembesi de çok guzel ama unisex olsun dedim belki oğlan olursa o da giyer aklinialirimsmile
walla bizim oda 24 derece falan oluyo geceleri :uhm:hosgeldinnn iyilesebilmi bariii
kizz sen hastanedeyken damadim ne etti annesiz yavrum
tavsiye ederim canim sicacik tutuyo , üstüne birtek yorganini ariyorum yetiyo
öyl kundak battaniye gerekmiyo, zaten oda sicakligida gece 18 i gecmesin demisti dokor bebek havale gecirebilirmis sicaktan
aa bu arada civil.com dan dün sipariş ettiklerim bugun öğlen geldi ii mi akannehir
çok datlularrr astronotunu 6 aylık aldım doğal olarak büyük oldu komik durdu kaydirigubbakcemile3
zati bölee ilginç tarifler senden çıkıyiii kutlarım vereliniortakfanta pastasina süt seker yerine fanta koyuyosun normal kek oluyo hatta ben birazda redbull koyuyorum cok güzel oluyo, üstünede krema yapip kabugu soyulmus mandalinayla karsitirip servis yapiyosun..
halleypastada halleyleri kesiyon küp kür yien kremsanti yapiyon icine muz katiyosun birbirine karistirip 1 gece dolapta bekletiyosun
bana gelende 3 aylık yazıyoo hacıı acaba büyüğünü mü aldırıyım dedim sonra baktım ölçtüm biçtim bu kışı geçirir dedim :lepi:Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
burdan lırmızı astronotla krem slopet aldım çok datlulaa
6 aylık aldım çunku 3 ay olan çok kucuk olurrr 6 aylık olan da da 62 yazıo zate
edoşum hoşgeldin bacımm iyi oldun mu opuyorumnanaktanslm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
pembesi de çok guzel ama unisex olsun dedim belki oğlan olursa o da giyer aklinialirimsmile
yok bacım korkma biz sadece rejımden bahsediyoruz ama henüz icraat yok laelaelaelaelaepardon benmi kötü okuyorum yoksa herkes rejimdenmi bahsediyo emzirirken rejim oluyomu
kızlaaarrr naberrr
yok bacım korkma biz sadece rejımden bahsediyoruz ama henüz icraat yok laelaelaelaelae
hee sadece ebişim war alkisalkisalkis
hoşgeldin hacıı needisin bakem rejım nasıı gidiyii
kenyacım sen yaptın bu soğanı demi bi bak bakalım süt ve gaz durumuna eğer ok dersen bende yapcammm :lepi:
nolimiş nan soğan suyu mu içiliuo süt mü arttırıyoo
oluyo oluyo ben yapıom daha bi zararı olmadıpardon benmi kötü okuyorum yoksa herkes rejimdenmi bahsediyo emzirirken rejim oluyomu
slm cnm oğlan daa anca uyuduhosgeldin ebiş
ii gidiyo ama yürüüş yapamadım 4 gün olduu allahtan p.tesi twist stepper ım gelioyok bacım korkma biz sadece rejımden bahsediyoruz ama henüz icraat yok laelaelaelaelae
hee sadece ebişim war alkisalkisalkis
hoşgeldin hacıı needisin bakem rejım nasıı gidiyii
kenyaa sürekli içme cnm bi sabah bi akşm içç soğan tgansiyonu da düşürür biliosun sonra halsizleşirsin cnm abartmadan taammı cnm?içtim bakalım bi bardak inş. gaz falan yapmaz kimyon attım içine tadıda fena deil bi bardak daha içeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?