2009 Kasm Anneleri

slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
cok gecmiş olsun canım simdi nasılsın

Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
burdan lırmızı astronotla krem slopet aldım çok datlulaa

6 aylık aldım çunku 3 ay olan çok kucuk olurrr 6 aylık olan da da 62 yazıo zate
güle güle giysin ozge cok guzeller
pembesi de çok guzel ama unisex olsun dedim belki oğlan olursa o da giyer aklinialirimsmile
bencede mantıklı aklinialirimsmile
walla bizim oda 24 derece falan oluyo geceleri :uhm:

aa bu arada civil.com dan dün sipariş ettiklerim bugun öğlen geldi ii mi akannehir
çok datlularrr astronotunu 6 aylık aldım doğal olarak büyük oldu komik durdu kaydirigubbakcemile3

zati bölee ilginç tarifler senden çıkıyiii kutlarım vereliniortak
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
burdan lırmızı astronotla krem slopet aldım çok datlulaa

6 aylık aldım çunku 3 ay olan çok kucuk olurrr 6 aylık olan da da 62 yazıo zate
bana gelende 3 aylık yazıyoo hacıı acaba büyüğünü mü aldırıyım dedim sonra baktım ölçtüm biçtim bu kışı geçirir dedim :lepi:
kız çok komik oldu beyza bi görsen bildiğin korkuluk gibi kollar açıkk kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
edoşum hoşgeldin bacımm iyi oldun mu opuyorumnanaktan
o tavıığın anasını bi elime geçirsem.. Çok üzgünüm çoook
pembesi de çok guzel ama unisex olsun dedim belki oğlan olursa o da giyer aklinialirimsmile

akıllı karııı aklinialirimsmile

kızlar bu sogan suyu işe yararsa hem süt yapıyormus hemde millet bu kurle zayıflamıs

yok bacım korkma biz sadece rejımden bahsediyoruz ama henüz icraat yok laelaelaelaelae
hee sadece ebişim war alkisalkisalkis

hoşgeldin hacıı needisin bakem rejım nasıı gidiyii

nası yok icraatt nasııııııııııııı alsanaalsanasmile
ben varım sabah 09:38 itibariynen recim kararı aldımmm kudurmuş gibi tatlı istiy canımmm ciğerci kedisi gibi dolaşıyom evdeee akşam yememden feragat edip ecük biskuvilen irmik helvası yedim :kedi::kedi::kedi:
yaa napim ama hain eltim getirmiş recime başladımıda bilio rejim kıran nolucukk kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ZAYIFLAMAM LAZIMMMMMM 6 KG gittigidiiyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr lülülülülülü

kenyacım sen yaptın bu soğanı demi bi bak bakalım süt ve gaz durumuna eğer ok dersen bende yapcammm :lepi:

kızlar bizim bebişin poposu biraz pişik olmustu cok sık degiştirmeme ragmen gerci geceleri uyanmasın diye acmıyorum ama inanın butun pişik kremleri hikaye en güzeli zetinyagı doktorlarda oneriyor pişik olmasa bile kullanın

pardon benmi kötü okuyorum yoksa herkes rejimdenmi bahsediyo emzirirken rejim oluyomu
oluyo oluyo ben yapıom daha bi zararı olmadı
slm cnm oğlan daa anca uyudu
yok bacım korkma biz sadece rejımden bahsediyoruz ama henüz icraat yok laelaelaelaelae
hee sadece ebişim war alkisalkisalkis

hoşgeldin hacıı needisin bakem rejım nasıı gidiyii
ii gidiyo ama yürüüş yapamadım 4 gün olduu allahtan p.tesi twist stepper ım gelio
içtim bakalım bi bardak inş. gaz falan yapmaz kimyon attım içine tadıda fena deil bi bardak daha içeyim bakalım
kenyaa sürekli içme cnm bi sabah bi akşm içç soğan tgansiyonu da düşürür biliosun sonra halsizleşirsin cnm abartmadan taammı cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…