2009 Kasm Anneleri

bende diyet yapcam diyom ama olmuyo. gerçi işe başlayınca eşşek gibi koşturacağımdan kalmaz kilo milo diye düşünüyom

canım diyet yapma sütü azaltıyo
cerinin sütü azalmışl bak
benimde var 7 kilo fazlm

ay çok rahatsızım ama yaaa
çok çikolata tatlı yiyorum onu bi kessem
he bide evde yemek olmayınca burger king mc donalds
dominos falan takılıos oda kilo yapıo yaaaa

kaka yapmasa bi kac gün normal ama ikiniyosa baska tabi.. yüz üstü yatir öyle ikindiginda sirtini yukardan asaga asagadan yukari sivasla.. hem bu masajj bebeklerin hosuna gidiyo hemde cabuk yapmasini sagliyo.. büyüyorlar artik bi zaman sonra onlar bizim düzenimize uymasalarda.. biz onlarin dilinden anlayip kendimizi onlara göre ayarlicaz artik.. ilk baslardaki gibi zorlanmiyosundur artik dimi? zor günleri atlattin ya bugünlere sükür canim.. bundan sonrasi cok daha kolay olcak eminim..

waaaw krispiye alkış yolluyorum alkisalkisalkis
teşekkürler datlumŞeniz
yahu bi türlü diyete giremiyorum ne etcem ben
6kg vermem lazım
nan 1 seneden önce diyet yapma hacı yaa süt olmaz vallaha:1no2::1no2:
inş. krispicim. gerçi bizim zamanımızda kaynanalık kalmaz arkadaş gibim oluruz inş. gelinlerle.
öle vallaha doğru disina.sa.s
bende diyet yapcam diyom ama olmuyo. gerçi işe başlayınca eşşek gibi koşturacağımdan kalmaz kilo milo diye düşünüyom
ne iş yapıyon bacımCADIARZU
canım diyet yapma sütü azaltıyo
cerinin sütü azalmışl bak
benimde var 7 kilo fazlm

cerin diyetmi yapıyo:1shok:

ayy çok şükür canım ilk zamanlarda gibi değilim artık alıştım öğrendim
öyle biz onlara ayak uydurcaz bacım
canları sağolsun yeter

teşekkürler datlumŞeniz

kız yapmış ya 1 gün süt gitmiş
ben yapmıyom valla ne edem gitmezse kilolar
hayırlısıyla 6 ayı atlatayım yavaş yavaş hallolur

teşekkürler datlumŞeniz

canım memurum işim çok ağır değil ama öğlen araları bebeme gidip süt vercem e ev işi filan derken erir giderim. zaten çok zayıftım ben hamilelikten önce

benim ördeğim bugünlerde az içiyo sütü. gazdan dolayı. ondan azaldı heralde. önceden sağınca biberondan yerdi şimdi yemiyoo. ay napcam ya ben-tatlicadiarzu-

kız yapmış ya 1 gün süt gitmiş
ben yapmıyom valla ne edem gitmezse kilolar
hayırlısıyla 6 ayı atlatayım yavaş yavaş hallolur
yaaaaa vay gaddar cerin vaaayyy nasıl yapi bu haksızlığı kızçesine delümü ne bebesinin sütünü bitiriii boğacam o dünürü ben bi gelsin
canım memurum işim çok ağır değil ama öğlen araları bebeme gidip süt vercem e ev işi filan derken erir giderim. zaten çok zayıftım ben hamilelikten önce

nan delü memur olduğunu görimde ne memurusun onu diiim işte :mymeka:

benim ördeğim bugünlerde az içiyo sütü. gazdan dolayı. ondan azaldı heralde. önceden sağınca biberondan yerdi şimdi yemiyoo. ay napcam ya ben-tatlicadiarzu-
yavaş yavaş azalacak gııı öle ilk başta olduğu kadar gür olmazki daha
kizlar nilay huysuzlaniyoo gidiyom ben ilgileneyim azcik.. uyusada banyo yapsam.. hadi öptüm sizleri..

hade güle güle gelin adayımı öp haciiiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…