benimkide daha az emmeye başladı canım öle olii işte bundan sonrada zaten o kadar kilo alamzlar yani her 1 kilo bekleme bundan sonra:1no2::1no2:gııı tecrübeli anne. bebem önceden çok yerdi. şimdi günde 5 6 defa emii. hemde az az. normalmiki:sm_confused:
fitil rahatlatmıştır canımoyy yavrum artık nasıl rahatladıysa hala uyuyo opuyorumnanaktan
krispi senin yaş kaçtı. buse kaç yaşında
benimkide daha az emmeye başladı canım öle olii işte bundan sonrada zaten o kadar kilo alamzlar yani her 1 kilo bekleme bundan sonra:1no2::1no2:
fitil rahatlatmıştır canım
28 yaşındayım
kızım 3 yaş 4 aylıka.s
nedemek edebilirsem gııı oğlun kardeşsizmi kalcek nan tabe cesaret edeceksünmaş canım. bende 2. ye cesaret edebilirsem 3 yada 4 sene ara vermeyi düşünüyom :CüvCüv:
nan çıtırtı sen bilin bebeler ne zaman anne baba der
nedemek edebilirsem gııı oğlun kardeşsizmi kalcek nan tabe cesaret edeceksün
ben yapabilisem siz hayde hayde becerüsünüz 3 yıl ideal canım yaaa fazla ara vermeyin becea.sa.sa.s
bacım heç heveslenme zira ilk önce baba diler bana ilk başta çok ağır gelmişti emme sonralara doğru alışii insan baba dede nene mama en son anne acı gerçek böle bacım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
1 yaşına varmadan başalrlar daha öncede olabilir bebekten bebeğe değişi a.sa.s
yaw bu herif bağa şöbiyet getirmiş netcem ben şimcik indınamı yapi acab a şişeyim diye
cersu yam gününde olması farketmiyi
ben 39.gün yaptım
ooo iyi ozaman
40 ımdan sonra saçımı boyatam dimi
selam kızlar
malesef acı gerçek bacım anneden önce dede nene deyolar:roflol::roflol:nan baba desinde dede helde nene derse kalpten giderimalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
yicemzatiii öle karşımda duriiiicokacimcoookcokacimcoookye gitsin nan ohooooo
bende 39 . günde yaptıma.sa.scersu yam gününde olması farketmiyi
ben 39.gün yaptım
hoşgeldin canımselam kızlar
kız ne kaaa sık yıkıyon bebeği ben haftada bir yıkıyom a.sa.sselam kızlar...ben geldım oglusu yıkadık emme uyumadı sıpa yıne 12 ye kadar beklıcez
tepınıyo ıkınıyo sımdı aglar
selam hemserım=)olumunekankayizsmile
napıyonuz bebeler napıyoslm özlem
malesef acı gerçek bacım anneden önce dede nene deyolar:roflol::roflol:
yicemzatiii öle karşımda duriiiicokacimcoookcokacimcoook
bende 39 . günde yaptıma.sa.s
hoşgeldin canım
kız ne kaaa sık yıkıyon bebeği ben haftada bir yıkıyom a.sa.s
napıyonuz bebeler napıyo
benim ki uyuyo geceye enerji topluyo delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?