delü karılar herkeşe ii gecelerrr
biz gezmeye gittik sonunda kaynanama görümceme yağmurlu havaya rağmen kaydirigubbakcemile3
kızçeme bebek arabası baktım beğendim ama almadım ecük daha bakınam dedim ay çok datluydu ya girdik mağazaya özgüşü gözüme kestirdiğim arabanın içine attım ohh o orda yattı uyudu bizde rahaaatt rahatt inceledik çok eğlenceli bi gezintiydi az daha çocuğu arabanın içinde unutacuduk o kaa sessüzdü yanee delikafadulden
sora malum bizim dürümcüye gittük ohhhhhhhhh hüplettüm cokacimcoook
şimdi bebe uyuy bende zıplayıp yatacum kısmetsaaaaaaaaa
hoşgeldin canım, ben de araba alacam olmuyo böle artıkın portbebeye sığmıyo ağır oluyodelü karılar herkeşe ii gecelerrr
biz gezmeye gittik sonunda kaynanama görümceme yağmurlu havaya rağmen kaydirigubbakcemile3
kızçeme bebek arabası baktım beğendim ama almadım ecük daha bakınam dedim ay çok datluydu ya girdik mağazaya özgüşü gözüme kestirdiğim arabanın içine attım ohh o orda yattı uyudu bizde rahaaatt rahatt inceledik çok eğlenceli bi gezintiydi az daha çocuğu arabanın içinde unutacuduk o kaa sessüzdü yanee delikafadulden
sora malum bizim dürümcüye gittük ohhhhhhhhh hüplettüm cokacimcoook
şimdi bebe uyuy bende zıplayıp yatacum kısmetsaaaaaaaaa
2 portakal
2 mandalina
1 nar
1 limon sıktım kokteyl yaptımk içim hep vitamin
uyumuyoooooooooooooooo
hoşgeldin canımslm hatunlar ula uşak bu defada krispi oldun portakal gaz yapmıyor mu korkumdan ben sıkıpta içmiyom
slm hatunlar ula uşak bu defada krispi oldun portakal gaz yapmıyor mu korkumdan ben sıkıpta içmiyom
uyumuyoooooooooooooooo
hoşgeldin canımbugun gidip kaslarımı falan aldırdım birde bebişime tulum bakayım dedim ama kapalıydı 1 saat içinde hem yurudum hem kas aldırdım hemde kendime bişiler baktım hec bişi annamadım benimki aglıyo diye aklım evde kaldı eve geldim uyuyodu :))))
hoşgeldin canım
ben de bugün anneme bırakıp eşimle çarşıya çıktık
sıkıldım evde biraz hava almış oldum
iyi geceler canımuyku gozumden akıyo valla ben kacar kızlar ii gecelerrrrr
günaydın kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?