2009 Kasm Anneleri

perşembe aşılarımız var eyvahedigeldismile çok korkuyorum ateş falan yapıcak diye
rotavirüsü içinde hala kararsısız

günaydııın.sizin aşı 2.ay aşısımı?
perşembe bizimde aşılarımız var.iki bacak bi koldan olacakmış.falla geçen aydan beri kabus oldu bu uykularım kaçtı.canı acıycak ayrı.3tane olucak dahada acıyacak.bide ateşi çıkrsa diye korkuyom.
rota virüsüde aynı gün olursa iyice dokunmasın diye düşündüm.belkde başka gü yaptırız onu.doktora sorcam bakalım.ağızdan verliyo diyolar.doğruysa süper.canı yanmayacak bidaha.benmki ağlamaya başladımı katılılıyo resmen.morarıyo koyuu kırmızı oluyo nefes alamıyo.çok korkuyom
eyvahedigeldismile

evet cnm 2.ay aşısı offf bi kurtulsak

:roflol: :roflol: :roflol:
hamileliğin sonunda can sıkıntısından deli dana gibi nereye saldırıp ne alacaanı şaşırmıştın iyi oldu sana aklinialirimsmile aferin minnoşa :ecrin_bebek:

herkese günayydınnnnn a.s.
bugün arkadaşa kahvaltıya gidiyoomm :sm_cool:

günaydın tuğbacım
canım sana çokkkk teşekkür ederim seni dinledim şekerleri almak için eminönünde ilerdeki sokaktaki dükkanlara hatta dahada ilerdeki dükkanlara gittim ve cok güzel malzemeler aldım hatta yaptım bile resim eklicem ama nasıl ekleyeceğim bilmiyorum
canım valla koişime bile o gun ayyy iyikide tuğbayı dinlemişim bak o sölemese ben ilk dukkandan alıcaktım falan diye anlattım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız
oğlan uyanmak üzare yine ya ay bu çocuk beni deli etcek 10 dakika uyuyo sanki saatlerdir uyuyomuş gibi uyanıyo

bu arada kızlar akşam kaynanamlara gittik geçen gün anlatmıştım ya barışmak için kociş tutturdu gitmeyipte ne yapayım adam evde mahkeme duvarı gibi geziyo neyse ama ben bile şaşırdım anlatılanlara. herşeyi bana yüklediler bi ara vay be bu benmiyim bile dedim kendi kendime barındılar çarındılar güya barışıp yolladılar ben bu işten bişey anlamadım. ya düşünsenize bizim evin anahtarı onlarda yokmuş ben vermemişim murat ols verirmiş hiç kıvırmıycakmışım bide bunu kayınpederim söylüyo. ya vermem vermem bunun nesi suç tatile giderken veriyom zaten sayir zamana ne gerek var ama benim kaynana evde sıkılır sıkıldıkça gelcek bende oturcak yatçak ona gezmek gibi gelicek.en azından evdeki huzurum yerine gelsinde ben başka bişey istemiyorum

kolaylık versin allah sana one be neden anahtar vercekmişin
ben tatile giderken bile vermem zaten normal zamanda yetiyolar canıma
ay bunlardan bir huzur yok bizim anne babalarımız hiç karışmıyo bu erkek tarafının üstünlüğü ne anlamadım aaaaaaaaaaa kötükedihüso

valla bende anlamıyorum canım bizimkilerin derdi ben annemlerle görüşmiyim siliyim sadece onlarla görüşiyim. herşeyin hesabı tutuluyo benimkilere kaç kere gittik onlara kaç kere gittik eğer benim annemle babama 3 kez gidip onlara 2 kez gidersek kıyamet kopuyo. çok zormuş valla hele doğum yaptıktan sonra iyice değiştiler çocuğum olmasa eşimi bu kadar sevmesem valla herşeyi bırakıp gidicem

aaaa anahtarı niye vercekmişsin canım ev senın evın onlara niye anahtar verceksinki daha neler valla benim kaynanam bana uzak allahtanda uzak böyle daha iyiyiz ayda bir iki defa gidiyoz o zaten hiç gelmiyo canım sen kimse için kendi evindeki huzuru kocanla aranı bozma boşver kim ne derse he de gitsin herkes kendı yaptığından utansın sen kocanla bebeğinle muylu olmaya bak opuyorumnanaktan

benim oğlan bu kaaa uyudu şimcik kalkıyom 1,5 saat sonra yine gelir uykusu bende o zaman yine gelirim hade görüşürük bbbyeeeee

valla kaynana görümce diyince artık kendimden geçiyorum allahtan benim eşim ailesinin ne olduğunun farkındada onlar için evinin huzurunu bozmuyo zaten üst kattalar benim ailem uzakta tahammül etmek zor oluyo ayyyy
hiç takma valla sütün falan kesilir moralimizi yüksek tutalım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…