perşembe aşılarımız var eyvahedigeldismile çok korkuyorum ateş falan yapıcak diye
rotavirüsü içinde hala kararsısız
günaydııın.sizin aşı 2.ay aşısımı?
perşembe bizimde aşılarımız var.iki bacak bi koldan olacakmış.falla geçen aydan beri kabus oldu bu uykularım kaçtı.canı acıycak ayrı.3tane olucak dahada acıyacak.bide ateşi çıkrsa diye korkuyom.
rota virüsüde aynı gün olursa iyice dokunmasın diye düşündüm.belkde başka gü yaptırız onu.doktora sorcam bakalım.ağızdan verliyo diyolar.doğruysa süper.canı yanmayacak bidaha.benmki ağlamaya başladımı katılılıyo resmen.morarıyo koyuu kırmızı oluyo nefes alamıyo.çok korkuyom eyvahedigeldismile
zeytun gıııııııı oyun halısı elimde patladı gı benim gerçi sizin o baktığınıznan aynı deel kraftın oyun halısı ama bizimki heç sevmedi naaan akannehir resmen uyuz oldu yauw kaydirigubbakcemile3
diydim bari sevmezse döşek niyetine uyuturum anam uyuttum bebeyi kodum yavrum elini hareket ettirse hışırdıyo hadi uyuyamıyo da guclubacismile annicann fısss deyu söndüm hani senin kızda arıza ya biras iice düşün derim valla seninkide bele yaparsa ramço seni oyar o kaa para verdin elimizde kaldı deyu :roflol:
benim herif dalga geçiyiii artık sen yatar oynarsın bunda diyeeeeeeeeeee delikafadulden
herkese günayydınnnnn a.s.
bugün arkadaşa kahvaltıya gidiyoomm :sm_cool:
kızlarrr günaydınnn herkese zemuszemus
günaydın hoşgeldinnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız
oğlan uyanmak üzare yine ya ay bu çocuk beni deli etcek 10 dakika uyuyo sanki saatlerdir uyuyomuş gibi uyanıyo
bu arada kızlar akşam kaynanamlara gittik geçen gün anlatmıştım ya barışmak için kociş tutturdu gitmeyipte ne yapayım adam evde mahkeme duvarı gibi geziyo neyse ama ben bile şaşırdım anlatılanlara. herşeyi bana yüklediler bi ara vay be bu benmiyim bile dedim kendi kendime barındılar çarındılar güya barışıp yolladılar ben bu işten bişey anlamadım. ya düşünsenize bizim evin anahtarı onlarda yokmuş ben vermemişim murat ols verirmiş hiç kıvırmıycakmışım bide bunu kayınpederim söylüyo. ya vermem vermem bunun nesi suç tatile giderken veriyom zaten sayir zamana ne gerek var ama benim kaynana evde sıkılır sıkıldıkça gelcek bende oturcak yatçak ona gezmek gibi gelicek.en azından evdeki huzurum yerine gelsinde ben başka bişey istemiyorum
bu arada kızlar akşam kaynanamlara gittik geçen gün anlatmıştım ya barışmak için kociş tutturdu gitmeyipte ne yapayım adam evde mahkeme duvarı gibi geziyo neyse ama ben bile şaşırdım anlatılanlara. herşeyi bana yüklediler bi ara vay be bu benmiyim bile dedim kendi kendime barındılar çarındılar güya barışıp yolladılar ben bu işten bişey anlamadım. ya düşünsenize bizim evin anahtarı onlarda yokmuş ben vermemişim murat ols verirmiş hiç kıvırmıycakmışım bide bunu kayınpederim söylüyo. ya vermem vermem bunun nesi suç tatile giderken veriyom zaten sayir zamana ne gerek var ama benim kaynana evde sıkılır sıkıldıkça gelcek bende oturcak yatçak ona gezmek gibi gelicek.en azından evdeki huzurum yerine gelsinde ben başka bişey istemiyorum
:roflol: :roflol: :roflol:
hamileliğin sonunda can sıkıntısından deli dana gibi nereye saldırıp ne alacaanı şaşırmıştın iyi oldu sana aklinialirimsmile aferin minnoşa :ecrin_bebek:
valla bende anlamıyorum canım bizimkilerin derdi ben annemlerle görüşmiyim siliyim sadece onlarla görüşiyim. herşeyin hesabı tutuluyo benimkilere kaç kere gittik onlara kaç kere gittik eğer benim annemle babama 3 kez gidip onlara 2 kez gidersek kıyamet kopuyo. çok zormuş valla hele doğum yaptıktan sonra iyice değiştiler çocuğum olmasa eşimi bu kadar sevmesem valla herşeyi bırakıp gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?