2009 Kasm Anneleri

zeytun gıııııııı oyun halısı elimde patladı gı benim gerçi sizin o baktığınıznan aynı deel kraftın oyun halısı ama bizimki heç sevmedi naaan akannehir resmen uyuz oldu yauw kaydirigubbakcemile3
diydim bari sevmezse döşek niyetine uyuturum anam uyuttum bebeyi kodum yavrum elini hareket ettirse hışırdıyo hadi uyuyamıyo da guclubacismile annicann fısss deyu söndüm hani senin kızda arıza ya biras iice düşün derim valla seninkide bele yaparsa ramço seni oyar o kaa para verdin elimizde kaldı deyu :roflol:
benim herif dalga geçiyiii artık sen yatar oynarsın bunda diyeeeeeeeeeee delikafadulden

bende varım be beni görmüyon mu

sen devamlı müşteri deelsin gııı hergün girion ama saatin belli olmiyiii
sabahçılar belli diloş ebiş ve ben kk yı açtımda onnarın mesajlarını görmessem meraklanıyom valla artık kaydirigubbakcemile3

sen napıyon berra ne alemde geçti mi şu amip denen belaa alsanaalsanasmile
sende mi nurse kullanıyon gı banada iyi geldi falla şükürrr :Saruboceq:

ohhhhhh ne güzel
kız hangisiydi bende alcamda hangisinden alsam bilmiyom
sizin dürümcü nerde gıı
yoksam türksan durağının ilerisinde e 5 kenarındaki yermi ha hacı

yok diloşum türksanın orda adanalı varya arada bi oraya gidiyok ama sürekli takıldığımız bauhause varya onun ilersinde üst geçide gelmeden var bi tane atmaca dürüm deyu cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

arabalan ilgili karar verdiğimi yazmıştım bu arada incele istersenn benim çok hoşuma gitti

kartanesi ve edoşşş gı siz oto koltuğu olarak chicco proxima mı aldıydınız ??
hani şu 0-18 kg olan ??? sanırım bende ondan alacumm 4 yaşa kadar kullanılabiliomuş zaten o zaman eşek kadar olur ondan sora bi daha almaya gerek kalırmı bilmem ama o yaşa kadar kullansam anca
250 tl civardı

bizde erken uyaniyığ emme arada göz atıyam geçmedi lan şu ilet kızımı helak etti nurse işe yaradı en azından fıs fısli uykuda yaptı azçık benim zilliyi sabah anca sallayınca uyi öğleden sonrada 2 de sallıyom uykuya geçi saat 5 kadar bazende değişi

grip oluyom ya kzımda sanki olacak bu hastalık bizi bırakmi yav cerin özgenin dili beyaz olmuş mu bizimkinin olmuş oda geçmi o kaaaaaaa siliyem

geçer inşallah bi an önce

bu arada fıs fıslı olan ne annamadım şurup mu :uhm:

evet beyaz dili karbonatlı su yapıyom bende ama tam geçmio
eğer çok yoğunsa mikostatin deyu bi ilaç var bu pamukçuk için ondan kullanabilirsin

cerincim ben oğlana kraftın tarvel sistem bebek arabasını aldım 0-18 kg oto koltuğu ama bana kalırsa çok yakında kullanamıcaz 5 aylıkken falan sığmaz herhalde şimdiden sıkışıyo sanki ben kraftın omega modeli var 4 yaşa kadar onu almadığıma pişmanım sonra alırız diye düşünmüştük elimizdekini boşa almışız

perşembe aşılarımız var eyvahedigeldismile çok korkuyorum ateş falan yapıcak diye
rotavirüsü içinde hala kararsısız

perşembe aşılarımız var eyvahedigeldismile çok korkuyorum ateş falan yapıcak diye
rotavirüsü içinde hala kararsısız

kız korkma bea aşılar hemen hemen kimseye dokunmadı valla benim kız aksine o gün bi uyuduki sorma kaydirigubbakcemile3
rotavirüste niye kararsızsın ağızdan şurup gibi veriolar bi yan etkisi olmaadı tadı güzel heralde bizimki cıp cıp içti falla zemuszemus

etrafımızda kimse yaptırmamış çoguda oda ne diye soruyo
aile hekimide hiçbir açıklama yapmadan paran varsa yaptır dedi salak şey
sağlık bu gerçekten gerekliyse param olmasa bile boğazından keser yine bulur insan dimi ama
doktorumuzla konuşmadan karar veremicez galiba

hay allah sabah sabah güldüm yaww. :roflol: :roflol: çok yaşa emi
bende bebişime alıcam ya oda uyuz olursa.sıkıntılı çok yatamıyo beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…