ya bizim annelerimizde kaynana yani oğulları var acaba yengelerde annelerimize mi gıcık oluyo yani aileler kızlara gelince karışmıyoda oğlanlara gelince mi şahlanıyo ki acabaaaaa CADIARZU
ayy bizde aynı apartmandayısss hoff kadın hergun gideyim istio yaa kombiyi tek odada yakıyo o daa en kısık ayarda benim bile dötüm donuyo çocuğu lahana yapıp iniyom e olmuyo bunalıyo hadi emmek istio milletin ortasında çıkartıp emzircek halim hadi bakalım soğuk odaya kafamçokkarıştı
yatamıyon uzanamıyon herşey sıkıntı istiyki hergün inem aşaada duram yaa
anlayış be karrrrrdişiiiiiiiiiim
bu aradaaaa çok sever (!) amaaa daha 1 tl lik çorabını görmüş değiliz nasıl işse lutfedip doğumdan sora bi çeyrek taktı guclubacismile
geçen geldi nie gelmiyonda inmiyonda bi suru zımbırtı dedesi istio falan siz gelin madem sıcak ev gelin sevin ahanda size bedava torun dedim delikafadulden
valla bende anlamıyorum canım bizimkilerin derdi ben annemlerle görüşmiyim siliyim sadece onlarla görüşiyim. herşeyin hesabı tutuluyo benimkilere kaç kere gittik onlara kaç kere gittik eğer benim annemle babama 3 kez gidip onlara 2 kez gidersek kıyamet kopuyo. çok zormuş valla hele doğum yaptıktan sonra iyice değiştiler çocuğum olmasa eşimi bu kadar sevmesem valla herşeyi bırakıp gidicem
seninki yine çeyrek takmış bizimki onuda takmadı
ben hiç çıkmıyom onlarada yüz vermiyom geldikleri zamanda alabilirmiyiz diye soruyolar
o zamanki psikolojime göre ya veriyorum yada yok emecek yok altı değişecek diyorum:jeyyar: valla bana bir adım gelene koşarım al gülüm ver gülüm dimi ama
aklinialirimsmile seni cadı seniiiii aklinialirimsmile
amann valla ben canım isterse iniyom istemesse ne dese desin inmiyom
mesela bugun markete falan gitmem lazım bari veremde torunlarını sevsinler eccükk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen benden az cadımısın kaydirigubbakcemile3
bak işin var die vercen aynı benim gibisin yane yaşasın kötülük :lepi:
seninki yine çeyrek takmış bizimki onuda takmadı
ben hiç çıkmıyom onlarada yüz vermiyom geldikleri zamanda alabilirmiyiz diye soruyolar
o zamanki psikolojime göre ya veriyorum yada yok emecek yok altı değişecek diyorum:jeyyar: valla bana bir adım gelene koşarım al gülüm ver gülüm dimi ama
ya bizim annelerimizde kaynana yani oğulları var acaba yengelerde annelerimize mi gıcık oluyo yani aileler kızlara gelince karışmıyoda oğlanlara gelince mi şahlanıyo ki acabaaaaa CADIARZU
ayy bizde aynı apartmandayısss hoff kadın hergun gideyim istio yaa kombiyi tek odada yakıyo o daa en kısık ayarda benim bile dötüm donuyo çocuğu lahana yapıp iniyom e olmuyo bunalıyo hadi emmek istio milletin ortasında çıkartıp emzircek halim hadi bakalım soğuk odaya kafamçokkarıştı
yatamıyon uzanamıyon herşey sıkıntı istiyki hergün inem aşaada duram yaa
anlayış be karrrrrdişiiiiiiiiiim
bu aradaaaa çok sever (!) amaaa daha 1 tl lik çorabını görmüş değiliz nasıl işse lutfedip doğumdan sora bi çeyrek taktı guclubacismile
geçen geldi nie gelmiyonda inmiyonda bi suru zımbırtı dedesi istio falan siz gelin madem sıcak ev gelin sevin ahanda size bedava torun dedim delikafadulden
bizi bele yapanlar utansın gııııııııııı naniknanik
benim kaynanam yarim takti. ben ingiltereden donmedende tulumlar, battaniye falan alip birakmis eve.
ben sacimi supurge edem bari.:roflol:
cerin civilden aldığın ürünler nasıl canım. işe yara mı
benim kaynanam yarim takti. ben ingiltereden donmedende tulumlar, battaniye falan alip birakmis eve.
ben sacimi supurge edem bari.:roflol:
gunaydinlar.
cadi kizlar toplanmis toplanmis toplanmiskaydirigubbakcemile3
cadıııııı seni :roflol: :roflol: :roflol:
gurbetcim sipariş verdim ertesi gün öğlen geldi teslimatta süperler yerimseniben
ürünlerde aynen sitede görüldüğü gibi güzel ben beğendim
yalnız şu sorun var hani bu tulum slopet falan bedenler malum 3 ay 6 ay diye gidio ya ben 3 ay almadım zira onu iki gün giycek dahada sığmıcak deyu duşundum 6 ay aldım onunda kolları birascık uzun gelio yani boşluk kalıyo ama kış sonuna kadar rahat rahat giyer diye duşunuyorum içi sıcacık dışı mont şeklinde güzel ben beğendim
kırmızı aldım kırmızısı güzel pembesini de bi tükanda görmüştüm o daha da güzeldi ama ben unisex bi renk olsun didim di aklinialirimsmile
haa son bi şey daha diğer astronot kullananların ki nası bilmem ama bunun ayak kısmında çıtçıt fermuar falan yok olması gerekir mi bilmem artık giydirirken ecük uğraşıyon :ecrin_bebek:
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ya kızlar dudağım uçukladı oğluma geçecek die yaklaşamıyom çok ösledim ya
şöle bir koklasam öpsem bebemi :sinifsinif:
ooooo senınkıde pek cömertmiş canım valla
benimkinin aldığı tek şey iki pazen battaniye hani bi tarafı pembe bi tarafı mavili olan incecik bişiler varya ahanda ondan onuda ben onlara gıderkene hiç kullanmadım mahsustan utansın dıye ay sen benım aldığım battaniyeleri beyenmedin onları kullanmıyon falan dedi gecen gun bır tane kışlık battaniye almış karı battanıye ye taktı anlayacağın :roflol: :roflol:
ay astronot monttan nası memnunum varya krispim banada arkadaşım hediye almıştı allah razı olsun civilden ama çok kullanışlı sıcacık yumuşacık :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?