2009 Kasm Anneleri

anam biz ebişimnen görüşmeden orda toplanırsanız döverün haa
hemen bu hafta gitmem lazıııımm tabii hatın müsaitsee
gel nann ne dimekkk
kızlar bebegim ateslenmiş yaa 37.5 napıcam ben simdi hasta mı ettim bebegimi
cnm sirkeli su ile göğsünü ovala biraz bekle tekrar ölç

sağol teyzesii.. ne bilem 6 aya kadar ölçmüyoruz dedi sağlıkocağındaki hemşireler.. sadece doğumda ölçüldü o kadar.

kiz senden boyle mantikli seylerdemi duycaktik. eferin sana, guzel ogutler.kaydirigubbakcemile5

wanna gııııı espirikli karuyumdur emmeee halden annarun saburluyum gıı bi apartman kaynana elti görümce yaşayım ben senin habarın varmıııııııı hemide kocam ariften hallice naperrrrrrrrrr aklinialirimsmileaklinialirimsmile

anam ebiş gıı sen nerden bilin bu kaa şeyi yaaw bilmesem ikinci üçünü çocun sancem fallaa haa bilmiyorumkismile

bende dün aşure ve tüm yeşilliklerden yedim
tam tersi sütüm azaldı bugün çok zorlandım emzirirken sanki sütüm yoktu yasenağlama
soğanı deneyem bende o zmnkaydirigubbakcemile2

vallahamı la aşure süt yapmadı mı sende anam senin kızın neen ters oldu bellü oldi anasına bak kızını al hesaabıı
aşure beni resmen ineğe çevirmişti memeden fıskıye gibi süt fırlıyodu gözlerim pörtlediydi bu ne böle deye ama meğer zehirli mantar gibiymiş ben süt oldu diye sevinirken o süt özgeyi delirtti resmennn deli dana oldu yavru danam kaydirigubbakcemile3
sora didim az olsun temiz olsun pötiböre devam kaydirigubbakcemile3
şimdi akmasada damliy ama sancı yok bu bağa yeterrrrrrrrrrr :lepi:

ben seni zaten çok takdir ediyom hacıı vallaa bravoo :lepi:
gerçi sen olsan napardın dersen napacüüm oturuduk işte de pek muhabbetimiz olmazdı gene de heraldee sırnaşık şey
ya varyaaa ben kayserili değülün bi de çalışıyom mantı falan açamam ööle onnar gibi döktüremem diye beni bişey yerine koymuyolar sinir oluyom mafoldumben
her seferinde eşime sen yapıondur sen yardım ediyondur bebişin altına sen bakıondur böle gıcık gıcık
bi keresinde aradılardı ne yiyonuz diye sordu anası abisi ordan ne yicekler makarna dii yaaa :mymeka:
halbuki ben hepsinden becerikli sayulurun hem çalışıom hem evime bakıyom
bebişime de hep yalnız baktım diğer gelinler heç yannız kalmadı zaten aynı evde oturmuşlar
ama bunnar önemli değil önemli olan baklava açmak mantı açmak akannehir

ay harbi haa onlar için herşey hamırdan ibaretttt kaydirigubbakcemile3
senin mühendiz olman falan tınnn kaydirigubbakcemile3
zavallı muratım düştü bi beceriksizin eline diyip duruyolardır

ay harbi haa onlar için herşey hamırdan ibaretttt kaydirigubbakcemile3
senin mühendiz olman falan tınnn kaydirigubbakcemile3
zavallı muratım düştü bi beceriksizin eline diyip duruyolardır

hee öölee diilerdir :roflol:

anaaam süt sağcaktıım şimd uyanınca süt kalmaz diye korkuyom yaa 45 dk sonra uyancak çünküü sağmiim demii neyse akşam emzirdikten hemen sonra sağıyim baari babası ilgilenirken

abooo, senin kiz yatarken su saatte kalkicammi diyo, ne bildin 45dk sonra uyanacagini.:1ninca:

kızlar bebegim ateslenmiş yaa 37.5 napıcam ben simdi hasta mı ettim bebegimi

gecmis olsun canim. niye ateslendiki. islak bez falan koy, olmadi aksamda bi fitil ver yatir, rahat eder.

biliyom kiz kocanin 7 gobek sulalesiyle ayni apartmanda yasadigini.kaydirigubbakcemile3

helaaaal olsun alkııış alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tek başına herbişeyin altından kalkabildiğin için tebrik etmeleri gerekirken bi de laf mı sölüyolarlmaz:.... kendileri senin yerinde olsa apışıp kalırlardı haberleri yok:umursamaz:
mantı dökmekte ne var gııı... bir kere denesen ikinciye alasını yaparsın mantınınkaydirigubbakcemile2

ayyy icim daraliyo kizlar. valla dalacam hepinizin kaynanasina.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…