saol bitanemopuyorumnanaktanbüyüüyoz teyzesi
sen z.kamilemi götürüyon halabilmiyorumkismile
toplanak cnm ya ama ebişim bağcılardaymış
şimdi bu tarafa gelmem derse garular
hazır ebişimde gelmişken toplansak ne iyi olurdu gız
canım ben hala z.kamile götürmeye devam ediyorum mecburen orda youn bakım dr ları takip ediyo gelişimini.
ay kıs vallaha çok güzel olur aslında toplansak ebşsce gitmeden valla ya benim evde toplanabılırız size çok güzel mamalarda yaparım facedeki masa varya o sönük bile kalır hazırladığım masanın yanında kaydirigubbakcemile3
olmaz derseniz alışveriş merkezinde buluşuruz mesela paladiumda olabilir orda anne bebek odası var çünkü :lepi:
gel nann ne dimekkkanam biz ebişimnen görüşmeden orda toplanırsanız döverün haa
hemen bu hafta gitmem lazıııımm tabii hatın müsaitsee
cnm sirkeli su ile göğsünü ovala biraz bekle tekrar ölçkızlar bebegim ateslenmiş yaa 37.5 napıcam ben simdi hasta mı ettim bebegimi
saol bitanemopuyorumnanaktanbüyüüyoz teyzesi
sen z.kamilemi götürüyon halabilmiyorumkismile
toplanak cnm ya ama ebişim bağcılardaymış
şimdi bu tarafa gelmem derse garular
hazır ebişimde gelmişken toplansak ne iyi olurdu gız
canım ben hala z.kamile götürmeye devam ediyorum mecburen orda youn bakım dr ları takip ediyo gelişimini.
ay kıs vallaha çok güzel olur aslında toplansak ebşsce gitmeden valla ya benim evde toplanabılırız size çok güzel mamalarda yaparım facedeki masa varya o sönük bile kalır hazırladığım masanın yanında kaydirigubbakcemile3
olmaz derseniz alışveriş merkezinde buluşuruz mesela paladiumda olabilir orda anne bebek odası var çünkü :lepi:
olabilüü cnm ben uyarım tabe annemlerin duruma da bağkı :) haberleşirğüük
kız cerinin dediği gibi yapsana sen de... ben kaçırdım ama 20 gün kazanmış oluyomuşun
ayy yirim o bacaklarıı kız seninki tontiiş bacaklar nasıl tatlıdır tam ısırmalıık maşallah onaaa
neen ölçmiler yaa ne alakaaaa bilmiyorumkismile
bizim bi dr mezura gibi bişilen ölçtü dü geçende de hemşireler bi yere yatırdı tahtayı yana getirdiler öle ölçtüler
ben de bazen mezuraynan ölçüyom evde kaydirigubbakcemile3
kiz senden boyle mantikli seylerdemi duycaktik. eferin sana, guzel ogutler.kaydirigubbakcemile5
bende dün aşure ve tüm yeşilliklerden yedim
tam tersi sütüm azaldı bugün çok zorlandım emzirirken sanki sütüm yoktu yasenağlama
soğanı deneyem bende o zmnkaydirigubbakcemile2
wanna gııııı espirikli karuyumdur emmeee halden annarun saburluyum gıı bi apartman kaynana elti görümce yaşayım ben senin habarın varmıııııııı hemide kocam ariften hallice naperrrrrrrrrr aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sen şüphelenme diye ayak yapii olmasın gıı kaydirigubbakcemile3
bacım yapacak olsa senin yanında da söylerdi tepkini ölçerdii.. tabii senden çekinmiyosakaydirigubbakcemile3
ben seni zaten çok takdir ediyom hacıı vallaa bravoo :lepi:
gerçi sen olsan napardın dersen napacüüm oturuduk işte de pek muhabbetimiz olmazdı gene de heraldee sırnaşık şey
ya varyaaa ben kayserili değülün bi de çalışıyom mantı falan açamam ööle onnar gibi döktüremem diye beni bişey yerine koymuyolar sinir oluyom mafoldumben
her seferinde eşime sen yapıondur sen yardım ediyondur bebişin altına sen bakıondur böle gıcık gıcık
bi keresinde aradılardı ne yiyonuz diye sordu anası abisi ordan ne yicekler makarna dii yaaa :mymeka:
halbuki ben hepsinden becerikli sayulurun hem çalışıom hem evime bakıyom
bebişime de hep yalnız baktım diğer gelinler heç yannız kalmadı zaten aynı evde oturmuşlar
ama bunnar önemli değil önemli olan baklava açmak mantı açmak akannehir
ay harbi haa onlar için herşey hamırdan ibaretttt kaydirigubbakcemile3
senin mühendiz olman falan tınnn kaydirigubbakcemile3
zavallı muratım düştü bi beceriksizin eline diyip duruyolardır
anaaam süt sağcaktıım şimd uyanınca süt kalmaz diye korkuyom yaa 45 dk sonra uyancak çünküü sağmiim demii neyse akşam emzirdikten hemen sonra sağıyim baari babası ilgilenirken
kızlar bebegim ateslenmiş yaa 37.5 napıcam ben simdi hasta mı ettim bebegimi
wanna gııııı espirikli karuyumdur emmeee halden annarun saburluyum gıı bi apartman kaynana elti görümce yaşayım ben senin habarın varmıııııııı hemide kocam ariften hallice naperrrrrrrrrr aklinialirimsmileaklinialirimsmile
gerçi sen olsan napardın dersen napacüüm oturuduk işte de pek muhabbetimiz olmazdı gene de heraldee sırnaşık şey
ya varyaaa ben kayserili değülün bi de çalışıyom mantı falan açamam ööle onnar gibi döktüremem diye beni bişey yerine koymuyolar sinir oluyom mafoldumben
her seferinde eşime sen yapıondur sen yardım ediyondur bebişin altına sen bakıondur böle gıcık gıcık
bi keresinde aradılardı ne yiyonuz diye sordu anası abisi ordan ne yicekler makarna dii yaaa :mymeka:
bebişime de hep yalnız baktım diğer gelinler heç yannız kalmadı zaten aynı evde oturmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?