anaaam oğlan uyudu gıı ben hemen mıtfaa didiomm
kızlaaaar ben haftasonu istanbula didiommm
kızlaaaar ben haftasonu istanbula didiommm
cerin görünmüyo ondan sana sorayım o ne yaptı
zereen ücretsiz izin kaç ay yaa ben de düşünüyom bakalım annem gelsin gitsin raporlar izinler bitsin alırım belki
2. ay aşılarından sonra banyo yasak mıııııııııııııııı
anlatmıştı ama ben unuttum geribilmiyorumkismile doğum raporunu uzattırıyomuşun..rapora bişey yazılıyodu ama hatırlamıyom canım yaaa... onun doktoru da yanlış yazmıştı galiba yapamadı
canım 6 ay yada 1 yıl olabiliyormuş galiba.. ben 1 yıl istedim.... istersen 1 yılı doldurmadan da başlayabiliyormuşsun diye biliyorum..
ben de sut iznimi toplu kullanıyorum 1,5 ay kadar, sonra da 6 ay ucretsiz izin kullanacağım ben ucretsiz izni 6 ay diye biliyorum
anlatmıştı ama ben unuttum geribilmiyorumkismile doğum raporunu uzattırıyomuşun..rapora bişey yazılıyodu ama hatırlamıyom canım yaaa... onun doktoru da yanlış yazmıştı galiba yapamadı
evet canım tracy hoggkartanem, sen hangi kitabi okuyosun? tracy hogmu var sende?
maşallah ipekeee tontiş şeyyymen geldim bi bakam
2.ay kontrolden geldik ama aşı kalmadı diye bugün aşı olamadı kızım
haftaya ppazartesi sağlık ocağına gidip olcez artık
kilomuz 5.450 gr olmuş
boyumuz da 57 cm biraz kısa gibiyiz ama olsun napım
bağırsak düzenleyiciye devam dedi doktor
karnı hala sert dedi düzene girmemiş falan diye
bide göbemizde fıtık olmuş ama kaslar geliştikçe kaybolceymiş
kızıma benden nezle geçmiş ama süt verdikçe düzelecek dedi
anam kartanem ders vermiş sanırım bugün kaçırdım ötmenim
kız bunlar kipattamı yazıy geçmişe tam bakmadımda
ya şu kipet güzele benziy adı neydi kız bizde alak en iyisi
sen bize yetişemezsin gı
benimki de dün öleydi oluyo bazen bişe yokturya kızlar benim bu bebem bugün uyup duruuuu
normalmi emiyo iki bakıyo oynuyo uyuyo hiç yapmazdı ama şaşkınımbilmiyorumkismile
bu hafta gelmeliyim saa o zamaaankızlaaaar ben haftasonu istanbula didiommm
ben de rutini uygulamaya çalışıom bakalım başarabilcemmi sabahtan beri ii gidiyoz
şimdi uyudu bu seferkinde biraz zırladı emmee sonunda uyudu zemuszemus
belki gün geçtikçe zırlamadan uyur
nolursa olsun meme vermeden sallamadan uyutmaya çalışcam bakalım
haklısın yaabenimki kakasinida yapti ama karnimi agriyo nedir bilemedim. hala kipir kipir dalamadi, gozler aralik duruyor. gerci gunduz herseye raziyim, gece uyusunlarda.mafoldumben
masallah canım kocaman olmus ipek hanımmen geldim bi bakam
2.ay kontrolden geldik ama aşı kalmadı diye bugün aşı olamadı kızım
haftaya ppazartesi sağlık ocağına gidip olcez artık
kilomuz 5.450 gr olmuş
boyumuz da 57 cm biraz kısa gibiyiz ama olsun napım
bağırsak düzenleyiciye devam dedi doktor
karnı hala sert dedi düzene girmemiş falan diye
bide göbemizde fıtık olmuş ama kaslar geliştikçe kaybolceymiş
kızıma benden nezle geçmiş ama süt verdikçe düzelecek dedi
anam kartanem ders vermiş sanırım bugün kaçırdım ötmenim
kız bunlar kipattamı yazıy geçmişe tam bakmadımda
ya şu kipet güzele benziy adı neydi kız bizde alak en iyisi
sen bize yetişemezsin gı
benim kiz memede emerken aniden aglamaya basladi. var bi sorunu ama cozemedim. harika bi gece beni bekliyo belli.akannehir
karnı agrıyo olabilir ayaklarını karnına dogru cekiyosa karnı agrırmıs annem öyle diyor
bizim sorunlarımzı duysan çok saçma ve anlamsız şeyler... oyun oynar gibi bi küsüp bü barışıyolar sudan sebeplerle.. yani bu kadar basit şeyleri sorun edip dağ gibi karşıma çıkarmalarından çok sıkıldım.. eşim de haklı olduğumun farkında ve görüşmek istemememi de haklı buluyo, surat falan asmıyo. ama bu durumu geçici bir dönem gibi görüyo sanki ya da bana öyle geliyo... birde şu an oturduğumuz ev eşimin babasının üzerine ( eşim liseden sonra çalışmaya başlamış ve evde herkesten çok onun emeği var aslında) .. ben taşınalım burdan gerekirse kiraya çıkalım diyorum ama eşim şu an yanaşmıyo.. ücretsiz iznin bitsin işe başlar başlamaz çıkarız diyo....
üüüüfff bu şehirde paylaşcak,görüşecek kimsem yok o kadar bunalıyorum ki... bu defa olayı kendi aileme anlattım ve onlarda eşimi arayıp beni Adanaya göndermesini istediler... onlara anlatmakla hata mı yaptım bilmiyom.. çok doluyum yaaaaaa burda anlatmakta nekadar doğru onu da bilmiyom... keşke yüzyüze görüşebileceğimiz ortamlar olsa da dertlerimizi, mutluluklarımızı daha rahat paylaşabilsekmafoldumben
umarım saçmaladığımı düşünmüyorsunuzdur kızlar:a015:
aman zerenim tabi sen daha ii bilirsin ama aile gerçekten bıçak kemiğe dayandığı zaman hani allah korusun köprüleri atacağın zaman destek amaçlı bilmeli yoksa gerçekten sen dolup anlatıyosun belki rahatlıyosun kocan gelio sen o ruh halinden çıkıyosun ama aileler çıkamıyo malesef sanıyolarki kızları orda işkence görüo o kadar dokunuyo onlara ve cephe alıyolar yani son raddeye gelmeden bence anlatmamak lazım diye duşunuyorumm
amaaan el alemle uğraşmak ne zor ya valla allah herkesin yardımcısı olsun :1closedeyes:
dogum izninin 20 gun uzatilmasi uygundur diye yazilcakmis.
bize 3-4 gün yıkama dediler eyvahedigeldismile
benim kiz memede emerken aniden aglamaya basladi. var bi sorunu ama cozemedim. harika bi gece beni bekliyo belli.akannehir
kızlar sogan suyunu merak edenler vardı galba işe yarıyor ben gunde bi kez içiyorum cünkü agır bişi gercekten bebegime gaz yapmadı içine bir caykasıgı kimyon attım
öyle dolup tasmadı goguslerim ama bebişe simdilik yetiyor
bu arada 15 gunden fazla içilmeyecekmiş
süt yaptıgı gibi rahimdeki iltihabı ve odemide azaltıyormus
kilo vermek için ac karnına ılık bi sekilde içiliyormus içine limon sıkarak sabah ve aksam
ama diet yapmaya kalktım valla sütüm cok az kaldı o yuzden yapmıyorum ama yanlarımı eritmek için basit egzersizler yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?