2009 Kasm Anneleri

cerin görünmüyo ondan sana sorayım o ne yaptı

anlatmıştı ama ben unuttum geribilmiyorumkismile doğum raporunu uzattırıyomuşun..rapora bişey yazılıyodu ama hatırlamıyom canım yaaa... onun doktoru da yanlış yazmıştı galiba yapamadı

zereen ücretsiz izin kaç ay yaa ben de düşünüyom bakalım annem gelsin gitsin raporlar izinler bitsin alırım belki

canım 6 ay yada 1 yıl olabiliyormuş galiba.. ben 1 yıl istedim.... istersen 1 yılı doldurmadan da başlayabiliyormuşsun diye biliyorum..

ben de sut iznimi toplu kullanıyorum 1,5 ay kadar, sonra da 6 ay ucretsiz izin kullanacağım ben ucretsiz izni 6 ay diye biliyorum

kartanem, sen hangi kitabi okuyosun? tracy hogmu var sende?
evet canım tracy hogg
maşallah ipekeee tontiş şeyyy
evet kuzum ders verdimm kitap güzel ya baya ben beğendim vallaa
kolik gaz mazla ilgili şeyler de var
tracy hogg
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler

ben de rutini uygulamaya çalışıom bakalım başarabilcemmi sabahtan beri ii gidiyoz
şimdi uyudu bu seferkinde biraz zırladı emmee sonunda uyudu zemuszemus
belki gün geçtikçe zırlamadan uyur
nolursa olsun meme vermeden sallamadan uyutmaya çalışcam bakalım
ya kızlar benim bu bebem bugün uyup duruuuu
normalmi emiyo iki bakıyo oynuyo uyuyo hiç yapmazdı ama şaşkınımbilmiyorumkismile
benimki de dün öleydi oluyo bazen bişe yoktur

kartanem, simdi sen duzen kurup emziksiz ve sallamadan uyutmaya calisiyosun ya, maalesef baska biri bakmaya geldimi bu duzen bozuluyo.

oglumda yasadim ben bunu. ben yerine koydummu sorunsuz uyurdu ama baskasi koydumu asla uyumaz aglardi.

birde duzen duzen diye insan bi sure sonra kafayi yiyo valla. bu sefer salayim cayira mevlam kayira diyorum ama yapamiyorum.:kedi:

benim kiz memede emerken aniden aglamaya basladi. var bi sorunu ama cozemedim. harika bi gece beni bekliyo belli.akannehir

benimki kakasinida yapti ama karnimi agriyo nedir bilemedim. hala kipir kipir dalamadi, gozler aralik duruyor. gerci gunduz herseye raziyim, gece uyusunlarda.mafoldumben
haklısın yaa
masallah canım kocaman olmus ipek hanım
benim kiz memede emerken aniden aglamaya basladi. var bi sorunu ama cozemedim. harika bi gece beni bekliyo belli.akannehir

karnı agrıyo olabilir ayaklarını karnına dogru cekiyosa karnı agrırmıs annem öyle diyor

aman zerenim tabi sen daha ii bilirsin ama aile gerçekten bıçak kemiğe dayandığı zaman hani allah korusun köprüleri atacağın zaman destek amaçlı bilmeli yoksa gerçekten sen dolup anlatıyosun belki rahatlıyosun kocan gelio sen o ruh halinden çıkıyosun ama aileler çıkamıyo malesef sanıyolarki kızları orda işkence görüo o kadar dokunuyo onlara ve cephe alıyolar yani son raddeye gelmeden bence anlatmamak lazım diye duşunuyorumm
amaaan el alemle uğraşmak ne zor ya valla allah herkesin yardımcısı olsun :1closedeyes:

kiz senden boyle mantikli seylerdemi duycaktik. eferin sana, guzel ogutler.kaydirigubbakcemile5

dogum izninin 20 gun uzatilmasi uygundur diye yazilcakmis.

hıh işte öle yazacaadı sağol wannakaydirigubbakcemile5

bize 3-4 gün yıkama dediler eyvahedigeldismile

kız biz cuma günü olduk aşımızı bugün yıkama dedi hemşiremiz o kadar.. 3 aşı yapıldı ama acaba verem aşısı yapılmadı mı bebeme... benim bugün yıkamam lazım kuzumu çünkü iğrenç kokmaya başladııı:sinifsinif:

sancısı vardır kııızz. Ezgi de dün gece öyle yaptı... pamuklu uzun bi örtüüy ütüyle iyice ısıtıp karnına sardım, ayağını da astronot tulumun patiğini giydirdm bi süre sonra uyudu yavrucuum

gı bende gittim bugun soğan stoğu yaptım :roflol:
bak kenyaaa gacisi bu bebeye gaz yaparsa gelir seni uçururum oğa göre hee laelaelaelaelae
recim işi tırt oldu valla sütüm çekildi resmen bebem aç kaldı :mymeka:
bari şu soğanı içem belkim iki gr yağ yakar :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…