biz ozdilek, kimlik gittik. ikeada bitirdik gezmeyi.kaydirigubbakcemile3
sancısı vardır kııızz. Ezgi de dün gece öyle yaptı... pamuklu uzun bi örtüüy ütüyle iyice ısıtıp karnına sardım, ayağını da astronot tulumun patiğini giydirdm bi süre sonra uyudu yavrucuum
kız kaynanan gelirse hem sallar hem de emzirmeye kalkar haaaa.. dikat et.. bu arada seninkine laf ettik benim kaynana da ben yanlarında yokken bebeme memesini vermeye çalışmış hemide kocişin yanında.. ama kociş yemin etti izin vermedim diye.. deli mi bunlar yaaa
hee bilnimiz mi sizzz wanna için artık gezmek demek ikea demek demi wannam kaydirigubbakcemile3
valla oyle.kaydirigubbakcemile3 bebe bakim odasi nerde varsa ordayim ben.:lepi:
saol cnm benimopuyorumnanaktanevet canım tracy hogg
maşallah ipekeee tontiş şeyyy
evet kuzum ders verdimm kitap güzel ya baya ben beğendim vallaa
kolik gaz mazla ilgili şeyler de var
tracy hogg
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
ben de rutini uygulamaya çalışıom bakalım başarabilcemmi sabahtan beri ii gidiyoz
şimdi uyudu bu seferkinde biraz zırladı emmee sonunda uyudu zemuszemus
belki gün geçtikçe zırlamadan uyur
nolursa olsun meme vermeden sallamadan uyutmaya çalışcam bakalım
benimki de dün öleydi oluyo bazen bişe yoktur
saol cnm benimopuyorumnanaktanhaklısın yaa
masallah canım kocaman olmus ipek hanım
karnı agrıyo olabilir ayaklarını karnına dogru cekiyosa karnı agrırmıs annem öyle diyor
gı bende gittim bugun soğan stoğu yaptım :roflol:
bak kenyaaa gacisi bu bebeye gaz yaparsa gelir seni uçururum oğa göre hee laelaelaelaelae
recim işi tırt oldu valla sütüm çekildi resmen bebem aç kaldı :mymeka:
bari şu soğanı içem belkim iki gr yağ yakar :bbo:
aman zerenim tabi sen daha ii bilirsin ama aile gerçekten bıçak kemiğe dayandığı zaman hani allah korusun köprüleri atacağın zaman destek amaçlı bilmeli yoksa gerçekten sen dolup anlatıyosun belki rahatlıyosun kocan gelio sen o ruh halinden çıkıyosun ama aileler çıkamıyo malesef sanıyolarki kızları orda işkence görüo o kadar dokunuyo onlara ve cephe alıyolar yani son raddeye gelmeden bence anlatmamak lazım diye duşunuyorumm
amaaan el alemle uğraşmak ne zor ya valla allah herkesin yardımcısı olsun :1closedeyes:
valla wanam ben de bunu düşününce vazgeçer gibi oluyom da bari şu akşam ağlamalarını kesem diye uğraşıyom ya yoksa düzen çok da umurumda değil nasılsa bozulcakkartanem, simdi sen duzen kurup emziksiz ve sallamadan uyutmaya calisiyosun ya, maalesef baska biri bakmaya geldimi bu duzen bozuluyo.
oglumda yasadim ben bunu. ben yerine koydummu sorunsuz uyurdu ama baskasi koydumu asla uyumaz aglardi.
birde duzen duzen diye insan bi sure sonra kafayi yiyo valla. bu sefer salayim cayira mevlam kayira diyorum ama yapamiyorum.:kedi:
ben de heç annatmaaamaman zerenim tabi sen daha ii bilirsin ama aile gerçekten bıçak kemiğe dayandığı zaman hani allah korusun köprüleri atacağın zaman destek amaçlı bilmeli yoksa gerçekten sen dolup anlatıyosun belki rahatlıyosun kocan gelio sen o ruh halinden çıkıyosun ama aileler çıkamıyo malesef sanıyolarki kızları orda işkence görüo o kadar dokunuyo onlara ve cephe alıyolar yani son raddeye gelmeden bence anlatmamak lazım diye duşunuyorumm
amaaan el alemle uğraşmak ne zor ya valla allah herkesin yardımcısı olsun :1closedeyes:
ikea burda olsa ben de giderdüm diyecüüm ama sanki başka yer var da noluyoo kafamçokkarıştıhee bilnimiz mi sizzz wanna için artık gezmek demek ikea demek demi wannam kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok:
ulan yapmayın sizin yuzunuzden bebeyi kaynanaya bırakıp markete falan çıkamicam haaa akannehir
bizimki bazen onun kucandayken aranıyo meme o da yok kızım bendekiler de iş yok dur anana verim dio ama tek kalınca durum nedir ki abuuuuuuuuuuuuu :ecrin_bebek:
bak kenyaaa gacisi bu bebeye gaz yaparsa gelir seni uçururum oğa göre hee laelaelaelaelae
nesi var cozemedim ya.mafoldumben ben karnina surekli havlu koyuyorum zaten. aksamlarida genelde isitip koyuyorum ama simdi gidip yine isitayim bari.
:1shok::1shok::1shok:
ulan yapmayın sizin yuzunuzden bebeyi kaynanaya bırakıp markete falan çıkamicam haaa akannehir
bizimki bazen onun kucandayken aranıyo meme o da yok kızım bendekiler de iş yok dur anana verim dio ama tek kalınca durum nedir ki abuuuuuuuuuuuuu :ecrin_bebek:
benim kurbaa bacak kızım 60 cm 5200
annadınmı şimi neden gurbaa bacak olduunuu ince ve uzun kaydirigubbakcemile3
ben ipek gibi tontiş bacak istiim yaaa aklinialirimsmile
anam biz ebişimnen görüşmeden orda toplanırsanız döverün haa
hemen bu hafta gitmem lazıııımm tabii hatın müsaitsee
sen şüphelenme diye ayak yapii olmasın gıı kaydirigubbakcemile3
benim kurbaa bacak kızım 60 cm 5200
ama görsen soyunca aynı gurbaaya benziiine gurbaaa bacak diyon kıs bebeye daha ne istiyon işte boylu poslu manken gibim olcak
maşallah kızına.. ben bayılıyom valla senn zilli çok tatlı...yaaa benim bebemin boyunu ölçmüleeerr kalça çıkığı olur diyee..ama çok uzadığını farkedebiliyorum.. benim kızın bacakları boğum boğum gıı korkiim obez olcak diyekaydirigubbakcemile3
saol bitanemopuyorumnanaktanbüyüüyoz teyzesizeytinnnn kıs maşallah ipek böcüğüme kocaman olmuş allah nazardan saklasın.
Duru da çarşamba günü kontrole gidecek bakalım ne durumdayız.
Zeytin ebisce istanbula geliymiş kıs toplanakmı ne diyosun
3 cm uzun desene berayımbenim kurbaa bacak kızım 60 cm 5200
vereliniortakne gurbaaa bacak diyon kıs bebeye daha ne istiyon işte boylu poslu manken gibim olcak
çatlada pastla ben hemen zeytünle ebisce ile irtibata geceyim toplanalım sonrada boy boy resimler çekip ekleyelim siteye :lepi:-tatlicadiarzu-
bende kocise aldırdım valla benim bebege gaz yapmadı ama zaten gazlı bi bebe deil benimkisi hemde kimyon attım kaynatırken soganları inş. sanada gaz yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?