2009 Kasm Anneleri

nesi var cozemedim ya.mafoldumben ben karnina surekli havlu koyuyorum zaten. aksamlarida genelde isitip koyuyorum ama simdi gidip yine isitayim bari.

:1shok::1shok::1shok:
ulan yapmayın sizin yuzunuzden bebeyi kaynanaya bırakıp markete falan çıkamicam haaa akannehir
bizimki bazen onun kucandayken aranıyo meme o da yok kızım bendekiler de iş yok dur anana verim dio ama tek kalınca durum nedir ki abuuuuuuuuuuuuu :ecrin_bebek:

kıssss ebisce istanbula geliyomuşsun nereye geliyon kıs anadolu yakasımı avrupa yakasımı kız bu haftasonu gelırsen seni Durunun Mevlütüne beklerim

saol cnm benimopuyorumnanaktan
senin kız kaç kiloydu kurba bacaklı diydin yakaydirigubbakcemile3
düzen her zaman iyidir.devam cnm bölealkisalkisalkis

haklısın yaa

masallah canım kocaman olmus ipek hanım

karnı agrıyo olabilir ayaklarını karnına dogru cekiyosa karnı agrırmıs annem öyle diyor
saol cnm benimopuyorumnanaktan

bende dün aşure ve tüm yeşilliklerden yedim
tam tersi sütüm azaldı bugün çok zorlandım emzirirken sanki sütüm yoktu yasenağlama
soğanı deneyem bende o zmnkaydirigubbakcemile2

haklısın cerincim... aslında tüm köprüleri atmayı düşündüğüm ve de bunu eşimle bile konuştuğum için anlattım da denebilir yoksa şu ana kadar aileme bişey anlatmamıştım.. ama sonra düşündüm eşim görüşmek istemeyişimi haklı bulup tamam görüşme diyorsa birde bu şekilde denemeliyim dedim... bu şekilde de olmazsa ortada köprü falan kalmayacak zaten

valla wanam ben de bunu düşününce vazgeçer gibi oluyom da bari şu akşam ağlamalarını kesem diye uğraşıyom ya yoksa düzen çok da umurumda değil nasılsa bozulcak
ben de heç annatmaaam
ama daha ne kaa kendimi tutcam bilmiim zira çok sıkılıyoooommm
hee bilnimiz mi sizzz wanna için artık gezmek demek ikea demek demi wannam kaydirigubbakcemile3
ikea burda olsa ben de giderdüm diyecüüm ama sanki başka yer var da noluyoo kafamçokkarıştı
bu erkekler neden annayışsız böle yaa
3 aya yakındır sadece dr için çıkıyo olmam hiç de bunaltıcı bi sebep değil nedensee guclubacismile

sen şüphelenme diye ayak yapii olmasın gıı kaydirigubbakcemile3

zeytinnnn kıs maşallah ipek böcüğüme kocaman olmuş allah nazardan saklasın.
Duru da çarşamba günü kontrole gidecek bakalım ne durumdayız.
Zeytin ebisce istanbula geliymiş kıs toplanakmı ne diyosun

benim kurbaa bacak kızım 60 cm 5200
annadınmı şimi neden gurbaa bacak olduunuu ince ve uzun kaydirigubbakcemile3
ben ipek gibi tontiş bacak istiim yaaa aklinialirimsmile

anam ne recimi gıııııı... sütün çok olması bi yana kaliteli olması için de herbişeyi yememiz lazım.. dellenmeyin.. ben dün gece yatmadan koca bi tabak makarna yedim meselaaaacokacimcoook ama siz beni gibi abartmayın... hem emziren kadın aldığı kiloları fazlasıyla verir ama çok acele ediyosunuz

nesi var cozemedim ya.mafoldumben ben karnina surekli havlu koyuyorum zaten. aksamlarida genelde isitip koyuyorum ama simdi gidip yine isitayim bari.

kuzum yaa... öle oldukları zaman elden de bişe gelmiyo içimiz parçalanıyo haaa:a015: umarım iyi gelir canım...

bacım yapacak olsa senin yanında da söylerdi tepkini ölçerdii.. tabii senden çekinmiyosakaydirigubbakcemile3

anam biz ebişimnen görüşmeden orda toplanırsanız döverün haa
hemen bu hafta gitmem lazıııımm tabii hatın müsaitsee

anam biz ebişimnen görüşmeden orda toplanırsanız döverün haa
hemen bu hafta gitmem lazıııımm tabii hatın müsaitsee

çatlada pastla ben hemen zeytünle ebisce ile irtibata geceyim toplanalım sonrada boy boy resimler çekip ekleyelim siteye :lepi: -tatlicadiarzu-

sen şüphelenme diye ayak yapii olmasın gıı kaydirigubbakcemile3

olabilir vallaa:roflol::roflol:

maşallah kızına.. ben bayılıyom valla senn zilli çok tatlı...yaaa benim bebemin boyunu ölçmüleeerr kalça çıkığı olur diyee..ama çok uzadığını farkedebiliyorum.. benim kızın bacakları boğum boğum gıı korkiim obez olcak diyekaydirigubbakcemile3

ne gurbaaa bacak diyon kıs bebeye daha ne istiyon işte boylu poslu manken gibim olcak
ama görsen soyunca aynı gurbaaya benziii
bacakları kaydirigubbakcemile3

ayy yirim o bacaklarıı kız seninki tontiiş bacaklar nasıl tatlıdır tam ısırmalıık maşallah onaaa
neen ölçmiler yaa ne alakaaaa bilmiyorumkismile
bizim bi dr mezura gibi bişilen ölçtü dü geçende de hemşireler bi yere yatırdı tahtayı yana getirdiler öle ölçtüler
ben de bazen mezuraynan ölçüyom evde kaydirigubbakcemile3

bende kocise aldırdım valla benim bebege gaz yapmadı ama zaten gazlı bi bebe deil benimkisi hemde kimyon attım kaynatırken soganları inş. sanada gaz yapmaz

zeytinnnn kıs maşallah ipek böcüğüme kocaman olmuş allah nazardan saklasın.
Duru da çarşamba günü kontrole gidecek bakalım ne durumdayız.
Zeytin ebisce istanbula geliymiş kıs toplanakmı ne diyosun
saol bitanemopuyorumnanaktanbüyüüyoz teyzesi
sen z.kamilemi götürüyon halabilmiyorumkismile
toplanak cnm ya ama ebişim bağcılardaymış
şimdi bu tarafa gelmem derse garular
hazır ebişimde gelmişken toplansak ne iyi olurdu gız

3 cm uzun desene berayım
bodur ipeşim benim kiloda ondan tontiş görünüy demekkaydirigubbakcemile3
ne gurbaaa bacak diyon kıs bebeye daha ne istiyon işte boylu poslu manken gibim olcak
vereliniortak
çatlada pastla ben hemen zeytünle ebisce ile irtibata geceyim toplanalım sonrada boy boy resimler çekip ekleyelim siteye :lepi: -tatlicadiarzu-

hihoyyythihoyyythihoyyyt kartanemmmsende gel istanbula misafirimol gızz
birlikte bakarız bebelere

bende kocise aldırdım valla benim bebege gaz yapmadı ama zaten gazlı bi bebe deil benimkisi hemde kimyon attım kaynatırken soganları inş. sanada gaz yapmaz

anaaam süt sağcaktıım şimd uyanınca süt kalmaz diye korkuyom yaa 45 dk sonra uyancak çünküü sağmiim demii neyse akşam emzirdikten hemen sonra sağıyim baari babası ilgilenirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…