hee öölee diilerdir :roflol:
hadi murattan geçtim elifim de ziyan olucuk senin elinde gııı kaydirigubbakcemile3
makarna yer durur artık lülülülülülü
gıı gene seninkiler marifetlide söyleniyi öp başına koy benim kaygana yemekten annamaz allah affetsin açlıktan ölmüyosan ıhh yersin buna rağmen eltimin yemeklerini beğenmez (eltimde kardeşinin kızı vede güzel yemek yapar) oğlum yal bulsa yal yer azını açıpta bişi demez kılıbık dio yaaa bana sölüyo muhtemelen benide eltime sölüyodur alsanaalsanasmile
yal ne gııııkaydirigubbakcemile3
ne bülem kötü bişe heral otgillerden olsa gerek kaydirigubbakcemile3
bildim işte bildiiim tam o saatte kalktıı :lepi: eksiği yok fazlası var hattaaaabooo, senin kiz yatarken su saatte kalkicammi diyo, ne bildin 45dk sonra uyanacagini.:1ninca:
:hulya: :hulya:tek başına herbişeyin altından kalkabildiğin için tebrik etmeleri gerekirken bi de laf mı sölüyolarlmaz:.... kendileri senin yerinde olsa apışıp kalırlardı haberleri yok:umursamaz:
mantı dökmekte ne var gııı... bir kere denesen ikinciye alasını yaparsın mantınınkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hadi murattan geçtim elifim de ziyan olucuk senin elinde gııı kaydirigubbakcemile3
makarna yer durur artık lülülülülülü
gıı gene seninkiler marifetlide söyleniyi öp başına koy benim kaygana yemekten annamaz allah affetsin açlıktan ölmüyosan ıhh yersin buna rağmen eltimin yemeklerini beğenmez (eltimde kardeşinin kızı vede güzel yemek yapar) oğlum yal bulsa yal yer azını açıpta bişi demez kılıbık dio yaaa bana sölüyo muhtemelen benide eltime sölüyodur alsanaalsanasmile
yaaa kociş mesaiye kalcakmııııışş. ben şimdi bu cadıyı tek başıma nasıl yıkıycam...
kaydirigubbakcemile3 bilemedin canım..
yal : 1. İnek, köpek vb. hayvanlara yedirmek için hazırlanan unla kepek karışımı sulu yiyecek.
ben biraz sakarındır da üzerinize afiyet
hep de onnar burdayken mıtfaktan çaat çuut sesler gelii arkasından benim sinirli sesim alsanaalsanasmile
tabi onnar içerde otururken ben hamiş hamiş yemek hazırlıyodum yaa
ii murat bişe demio dediyd ne dicekse bişe kırdım diye kızsaydı bari bi dee
ben yıkadım geçen küveyle file olduktan sonra no probleem kaydirigubbakcemile2
bildim işte bildiiim tam o saatte kalktıı :lepi: eksiği yok fazlası var hattaaa
yaaa kociş mesaiye kalcakmııııışş. ben şimdi bu cadıyı tek başıma nasıl yıkıycam...
kaydirigubbakcemile3 bilemedin canım..
yal : 1. İnek, köpek vb. hayvanlara yedirmek için hazırlanan unla kepek karışımı sulu yiyecek.
ben biraz sakarındır da üzerinize afiyet
hep de onnar burdayken mıtfaktan çaat çuut sesler gelii arkasından benim sinirli sesim alsanaalsanasmile
tabi onnar içerde otururken ben hamiş hamiş yemek hazırlıyodum yaa
ii murat bişe demio dediyd ne dicekse bişe kırdım diye kızsaydı bari bi dee
yok diloşum türksanın orda adanalı varya arada bi oraya gidiyok ama sürekli takıldığımız bauhause varya onun ilersinde üst geçide gelmeden var bi tane atmaca dürüm deyu cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
arabalan ilgili karar verdiğimi yazmıştım bu arada incele istersenn benim çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?