günaydın cnm biraz daha ii sanırım üşüttüm çocukumugünaydın ebiş arda nasıl oldu
cnm bebelac ta ii bildiğim kadarıyla aynı markanın ürünleri tedirgin olma bence bebeler arada huysuzluk edioo ya üşütmüş oluyoz farketmeden ya da karnı falan ağrıyodurslm arkadaşlar nasılsınız rota virüsünü sordum dr umuza 3.ve 5. aylarda yaparız dedi.2 doz vuruluyomuş.kızım 3 4 gündür deli ediyo beni memeyi kesik kesik emiyo mamasınıda almıyo dr mamadan sıkılmıştır dedi ve bebelac verdi onuda zorla içti ama bebelac besleyicimidir ki ya...milıpa veriyodum...
bugün dr da söledi 2 doz 280 tlmiş
yok canım 140 tl tanesi ya
2 doz 280 ediyo
slm kızlar bu asıların yan etkisi bazı bebeklerde 5 6 gun sonra ortaya cıkarmıs bizimki sanırım ondan ateslendi koltuk altında 37.5 popodan 38.4 tu calpol verdim ve sürekli olcuyorum giydiklerini incelttim cok halsiz gorunuyo moralim cok bozuldu valla
kızlaaaaarrr
oğluşum bu gün hiç uyumadı saat 8 den beri uyuyo ama kesik kesik ve sürekli inliyo bütün gün suratını buruşturdu sanki midesi bulanıyo gibi dün gece de emdiği bütün süt ü kustu yatağa bayaa çoktu yani ateşi falan yok ama naapiim bi akıl verinn midesini mi üşüttük acaba çocuun dün dışarı çıkardımya 10 dk ondan mı oldu ki esiyodu hava....napılır gıı bebe midesini üşütüncee?
dubaaa nan gündüz gündüz nası uyycaaann
çok huzursuz bee uyumuyo geceden beri hastalığın tum belirtilerini sergiliyo
zaten bebemin derdi kendine yetiyodu bide biz hasta ettik
çüş yaaa 8 gün oldu kaka yapmayalı çatlicak artık ben hemen bi fitil verem ya yazık yavrumaa
offfff yaa al bizdende o kadarr ya adımı atmıcam ha tamam artık ecük çıkak dedik bizimkide öksürüyo hapşırıyo kusuyo mafoldumben ateşi yok allahtan ama ilerlerse mıçtım ya el kaa bebeyi hasta etcem gezme uğrunaa aha bunnar banaaklava: klava: klava:
gunaydın kızlar
oglumıkına ıkına uyandı
anam ya delıksız uyku uyumak ıstıyomm
gece 1 de uyuud
sımdıde hapsurup duruyo
bazne uykuda bıle hapsuruyo
bende 3 gun ust uste cıkardım
sardıms armaladım
bıse olmadı ama ewde sabah ılk kaklktıgı zaman cok tehlıkelı terlıoluyolar
bende battanıye orttum ama altını alırken kapıyo hemencık
bi şekilde alıştırmamız lazım amaaofffff yaa al bizdende o kadarr ya adımı atmıcam ha tamam artık ecük çıkak dedik bizimkide öksürüyo hapşırıyo kusuyo mafoldumben ateşi yok allahtan ama ilerlerse mıçtım ya el kaa bebeyi hasta etcem gezme uğrunaa aha bunnar banaaklava: klava: klava:
cnm ben zeytinyağ veriom 1-2 saate yapio hemennçok huzursuz bee uyumuyo geceden beri hastalığın tum belirtilerini sergiliyo
zaten bebemin derdi kendine yetiyodu bide biz hasta ettik
çüş yaaa 8 gün oldu kaka yapmayalı çatlicak artık ben hemen bi fitil verem ya yazık yavrumaa
git gı git ne edek öle böle alışçaklaray kızlar bende şimdi arkadaşa gitcedim korkuttunuz beni zaten hasta olacak die çok korkuyombilmiyorumkismile
kızlaaaaarrr
oğluşum bu gün hiç uyumadı saat 8 den beri uyuyo ama kesik kesik ve sürekli inliyo bütün gün suratını buruşturdu sanki midesi bulanıyo gibi dün gece de emdiği bütün süt ü kustu yatağa bayaa çoktu yani ateşi falan yok ama naapiim bi akıl verinn midesini mi üşüttük acaba çocuun dün dışarı çıkardımya 10 dk ondan mı oldu ki esiyodu hava....napılır gıı bebe midesini üşütüncee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?