2009 Kasm Anneleri

slm arkadaşlar nasılsınız rota virüsünü sordum dr umuza 3.ve 5. aylarda yaparız dedi.2 doz vuruluyomuş.kızım 3 4 gündür deli ediyo beni memeyi kesik kesik emiyo mamasınıda almıyo dr mamadan sıkılmıştır dedi ve bebelac verdi onuda zorla içti ama bebelac besleyicimidir ki ya...milıpa veriyodum...

günaydın ebiş arda nasıl oldu
günaydın cnm biraz daha ii sanırım üşüttüm çocukumu
cnm bebelac ta ii bildiğim kadarıyla aynı markanın ürünleri tedirgin olma bence bebeler arada huysuzluk edioo ya üşütmüş oluyoz farketmeden ya da karnı falan ağrıyodur

ayy canım geçmiş olsunn makat ateşi yuksek aman dikkat et canım :ecrin_bebek:

offfff yaa al bizdende o kadarr ya adımı atmıcam ha tamam artık ecük çıkak dedik bizimkide öksürüyo hapşırıyo kusuyo mafoldumben ateşi yok allahtan ama ilerlerse mıçtım ya el kaa bebeyi hasta etcem gezme uğrunaa aha bunnar banaa klava:klava:klava:

çok huzursuz bee uyumuyo geceden beri hastalığın tum belirtilerini sergiliyo
zaten bebemin derdi kendine yetiyodu bide biz hasta ettik
çüş yaaa 8 gün oldu kaka yapmayalı çatlicak artık ben hemen bi fitil verem ya yazık yavrumaa

ay kızlar bende şimdi arkadaşa gitcedim korkuttunuz beni zaten hasta olacak die çok korkuyombilmiyorumkismile

cnm ya nasıl beklettin 8 gün ben 1 gün yapmasa kafayı yiyom hemen zeytinyağı falan verim

gunaydın kızlar
oglumıkına ıkına uyandı
anam ya delıksız uyku uyumak ıstıyomm
gece 1 de uyuud
sımdıde hapsurup duruyo
bazne uykuda bıle hapsuruyo
bende 3 gun ust uste cıkardım
sardıms armaladım
bıse olmadı ama ewde sabah ılk kaklktıgı zaman cok tehlıkelı terlıoluyolar
bende battanıye orttum ama altını alırken kapıyo hemencık

geçmiş olsun ne kaaaaaaaaa dikat etsekte hasta oluyorlar benimkide hapşuruyoevde sıcak halbu ki bir yerede gitmiyom geçen hafta çıktım

sizede geçmiş olsun ıhlamur versk nasıl olur zaralı mı acaba

günaydın kızlar
geçmiş olsun bebişlerinize
bizimde akşam ateşimiz vardı fitil yaptım bu sabah ateşimiz yok gibi ama ateşi var diye koca gece gözümü kırpmadım. biraz uyumak istiyorum kaynanam telefon etti birazdan kayınpederle geliyolarmış.oğlan uyudu bende uyurum diyodum ama nerden kalkıp bi evi toplıyım bari mok götürüyo her yeri acık miskinlik yapmak istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaa

bi şekilde alıştırmamız lazım amaa
cnm ben zeytinyağ veriom 1-2 saate yapio hemenn
ay kızlar bende şimdi arkadaşa gitcedim korkuttunuz beni zaten hasta olacak die çok korkuyombilmiyorumkismile
git gı git ne edek öle böle alışçaklar

gunaydin

ebisim, bizde dun ayniydik ya. butun gun nerdeyse hic uyumadi, gecede uyuduktan 20dk sonra uyandi. gece 12yi gecmisti yatagina koydugumda artik.mafoldumben
karni agriyo diye yatana kadar sicak havlu koydum, ovaladim ama fayda etmiyo herhalde.

simdide sabah uyku sinyalleri verdi, emzirdim uyudu. yerine koydum acti gozleri.akannehir bugun 2 aylik olduk ya, kizimin bana hediyeleri bunlar herhalde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…