kızlaar erkek çocuklar için fitil sakıncalımışş
çok huzursuz bee uyumuyo geceden beri hastalığın tum belirtilerini sergiliyo
zaten bebemin derdi kendine yetiyodu bide biz hasta ettik
çüş yaaa 8 gün oldu kaka yapmayalı çatlicak artık ben hemen bi fitil verem ya yazık yavrumaa
geçmiş olsun cnm ben dün calpol verdim eccük rahatladı gece uyudu sabah 2 saat falan uyanık durdu soona baktım uyycak yatırdımm karnına da sıcak su torbası koydum uyuyo bakalım maşallah yavrumagunaydin
ebisim, bizde dun ayniydik ya. butun gun nerdeyse hic uyumadi, gecede uyuduktan 20dk sonra uyandi. gece 12yi gecmisti yatagina koydugumda artik.mafoldumben
karni agriyo diye yatana kadar sicak havlu koydum, ovaladim ama fayda etmiyo herhalde.
simdide sabah uyku sinyalleri verdi, emzirdim uyudu. yerine doydum acti gozleri.akannehir bugun 2 aylik olduk ya, kizimin bana hediyeleri bunlar herhalde.
hıımmm anam dün ikbal söledi de ben bilmiidimmbebekken degilde, belli bi yastan sonra sakincali canim.
kartanesi Duru da düngece öyleydi uykusu var ama kıyameti kopartıyodu uyutana kadar canımız öıktı kocişle gene de uyumadı rezene verdim o bile fayda etmedi sakinleşince artık ne bende ne kocişte derman kalmadı bızde bıraktık beşiğine sakin sakin etrafı incelerkene artık kendiliğinden uyuya kaldı bıraz emziği tuttum eimle emsin çıkarmasın diye emzikte sevmiy ya bendemi şu fatoş emzikinden alsam acep.
yaw herkes hasta olmuuş geçmiş olsun bebişleree
anaam ben de zorlan çıkartcaktım kendimi bebe bi hasta olursa babası da beni hasta eder heraldee eyvahedigeldismile
bu arada benim kız iice arsız oldu yaaw nasılda usluyduu
uykusu gelince basıyo yaygarayı yaaa ooofff çok az uyanık kalıyo bi de yani 1 saat falan 1 saatten fazla oynaşırsak başlıyo ağlamaya ne kucak fayda ediyo ne bişey
hiç böle ağladıını bilmezdim netcem ben yaaa sabah gene eccük ipin ucunu kaçırdım biraz vakit geçti uyutmak için apartmanı ayağa kaldırdı siz napıyonuz yaa sizinkiler de bölemii nasıl uyutuyonuz
abooooooo sanırsam şimdiye kadar uslu olan bebe şimdiden sonra huysuzlaştı
benimkide biliyosun şimdiye kadar huysuz şurda bir haftadır düzene girdi çok şükür gazımız azaldı :Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun cnm ben dün calpol verdim eccük rahatladı gece uyudu sabah 2 saat falan uyanık durdu soona baktım uyycak yatırdımm karnına da sıcak su torbası koydum uyuyo bakalım maşallah yavruma
hıımmm anam dün ikbal söledi de ben bilmiidimm
anam ebişimm nolsun gıı bu beray cadısı uykusu gelince çok sinirli olii eyvahedigeldismile
netcem ben bunla yaaa bilmiyorumkismile
benimkide biliyosun şimdiye kadar huysuz şurda bir haftadır düzene girdi çok şükür gazımız azaldı :Saruboceq::Saruboceq:
anam buraya kaa bi kandırmacaymış benim kız gerçek yüzünü gösteriyo artık eyvahedigeldismile
anam buraya kaa bi kandırmacaymış benim kız gerçek yüzünü gösteriyo artık eyvahedigeldismile
galiba sanırsam inşallah öle değildir emme yoksam yandın haci:1no2::1no2:anam buraya kaa bi kandırmacaymış benim kız gerçek yüzünü gösteriyo artık eyvahedigeldismile
fitili yedi bakalım belki toparlar uyusa bari yaa :sinifsinif:
anam ebişimm nolsun gıı bu beray cadısı uykusu gelince çok sinirli olii eyvahedigeldismile
netcem ben bunla yaaa bilmiyorumkismile
seninkide mi uyumuyo kiz? benimki kucagimda pc ekranini seyrediyo, yazdiklarima bakiyo. sanki anliyo.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?