2009 Kasm Anneleri

kiz sekiz gundur bebek yapmadikca ben catlarim. zeytinyagi ver, bisey ver yavruya.mafoldumben

geçmiş olsun cnm ben dün calpol verdim eccük rahatladı gece uyudu sabah 2 saat falan uyanık durdu soona baktım uyycak yatırdımm karnına da sıcak su torbası koydum uyuyo bakalım maşallah yavruma
bebekken degilde, belli bi yastan sonra sakincali canim.
hıımmm anam dün ikbal söledi de ben bilmiidimm

yaw herkes hasta olmuuş geçmiş olsun bebişleree
anaam ben de zorlan çıkartcaktım kendimi bebe bi hasta olursa babası da beni hasta eder heraldee eyvahedigeldismile
bu arada benim kız iice arsız oldu yaaw nasılda usluyduu
uykusu gelince basıyo yaygarayı yaaa ooofff çok az uyanık kalıyo bi de yani 1 saat falan 1 saatten fazla oynaşırsak başlıyo ağlamaya ne kucak fayda ediyo ne bişey
hiç böle ağladıını bilmezdim netcem ben yaaa sabah gene eccük ipin ucunu kaçırdım biraz vakit geçti uyutmak için apartmanı ayağa kaldırdı siz napıyonuz yaa sizinkiler de bölemii nasıl uyutuyonuz

anam ebişimm nolsun gıı bu beray cadısı uykusu gelince çok sinirli olii eyvahedigeldismile
netcem ben bunla yaaa bilmiyorumkismile

kartanesi Duru da düngece öyleydi uykusu var ama kıyameti kopartıyodu uyutana kadar canımız öıktı kocişle gene de uyumadı rezene verdim o bile fayda etmedi sakinleşince artık ne bende ne kocişte derman kalmadı bızde bıraktık beşiğine sakin sakin etrafı incelerkene artık kendiliğinden uyuya kaldı bıraz emziği tuttum eimle emsin çıkarmasın diye emzikte sevmiy ya bendemi şu fatoş emzikinden alsam acep.

zaten sakinleşse yatırıyom uyuyo emziği de tıkıyom ama sakinleşene kadar ne emzikk alıyo ne meme yatay konuma kucamda bile geçiremiyom kafamçokkarıştı

abooooooo sanırsam şimdiye kadar uslu olan bebe şimdiden sonra huysuzlaştı
benimkide biliyosun şimdiye kadar huysuz şurda bir haftadır düzene girdi çok şükür gazımız azaldı :Saruboceq::Saruboceq:

benimkide biliyosun şimdiye kadar huysuz şurda bir haftadır düzene girdi çok şükür gazımız azaldı :Saruboceq::Saruboceq:

anam buraya kaa bi kandırmacaymış benim kız gerçek yüzünü gösteriyo artık eyvahedigeldismile

hadi iyi gelir insallah. benimkide guya uyku sinyalleri vermisti, emerken uyudu ama yerinde uyandi. bide altini doldurdu, simdi kucagimda bana sirinlik yapiyo.

anam ebişimm nolsun gıı bu beray cadısı uykusu gelince çok sinirli olii eyvahedigeldismile
netcem ben bunla yaaa bilmiyorumkismile

kartanem, gece rahat yatirabildin mi berayi? benim kiz dun rekor kirdi, yattiktan 20dk sonra uyandi. tam 2 saat sonra uyudu tekrar.mafoldumben gece 12iydi uyudugunda. gerci sonra 6da kalkti emip yatti ama gece mahvetti beni ya.mafoldumben

aglarken ayaklarini karnina cekiyodu ama bence benim kiz bunu huy edindi.:sinifsinif: geceleri kabusum oluyo ya.eyvahedigeldismile

hadi gozun aydin. gece uyumaya basladimi bari.

anam buraya kaa bi kandırmacaymış benim kız gerçek yüzünü gösteriyo artık eyvahedigeldismile

al bizdende o kadar. bu kadar sevimlilik yeter diyo herhalde benim kizda. eyvahedigeldismile

zaten gaz sancıları azalıyo yavaş yavaş harbidende gerçek yuzleri piyasaya çıkıy yavaş yavaş eyvahedigeldismile
ben kenyalan sana üzüliim ha iyiyken bozulması sinir bozucu akannehir biz baştan beri istikrarla arıza modundayıs zate battı balık hesabıı kaydirigubbakcemile3

aman canım maşallah bundan sonra dahada düzelir merak etme sen

fitili yedi bakalım belki toparlar uyusa bari yaa :sinifsinif:

hadi inşallah uyur canım .

seninkide mi uyumuyo kiz? benimki kucagimda pc ekranini seyrediyo, yazdiklarima bakiyo. sanki anliyo.kaydirigubbakcemile3

kıs ne dedikodusunu yapıyon bebenin bizim yazdıklarımı okuyo şimdi aman dikkatli konuşalım bare kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…