wannacım çok mükemmel değeliz ama en azından gece uyumaya başladı gündüzse toplasan 3 saat uyumuyo yani arım saat yarım saat osun bunada razıyıma.sa.shadi gozun aydin. gece uyumaya basladimi bari.
al bizdende o kadar. bu kadar sevimlilik yeter diyo herhalde benim kizda. eyvahedigeldismile
anası arıza kızı nasıl arıza olmasınki:roflol::roflol:zaten gaz sancıları azalıyo yavaş yavaş harbidende gerçek yuzleri piyasaya çıkıy yavaş yavaş eyvahedigeldismile
ben kenyalan sana üzüliim ha iyiyken bozulması sinir bozucu akannehir biz baştan beri istikrarla arıza modundayıs zate battı balık hesabıı kaydirigubbakcemile3
aman canım maşallah bundan sonra dahada düzelir merak etme sen
seninkide mi uyumuyo kiz? benimki kucagimda pc ekranini seyrediyo, yazdiklarima bakiyo. sanki anliyo.kaydirigubbakcemile3
kıs ne dedikodusunu yapıyon bebenin bizim yazdıklarımı okuyo şimdi aman dikkatli konuşalım bare kaydirigubbakcemile3
wannacım çok mükemmel değeliz ama en azından gece uyumaya başladı gündüzse toplasan 3 saat uyumuyo yani arım saat yarım saat osun bunada razıyıma.sa.s
aman dikkatli olam bari, yoksa iyice canimi okur bu kiz benim.kaydirigubbakcemile3
kiz daha ne olsun, en azindan gece kusu olmaktan kurtulmusun.
kaydirigubbakcemile5
aynennnnn kaydirigubbakcemile3
ya önüm arkam sobe yauww karşımda tv var ona bakıyo deyu kapatıyom artık bu sefer pc yi dikiziyloooo utanmasa yorum yapcak sizlere :ecrin_bebek:
bide ışık manyaaa zaten tepede lambaya bakcam diye telef edio kendini ve odanın neresine alırsan al kendini ışığa bakacak şekilde ayarlıyo akannehir
anası arıza kızı nasıl arıza olmasınki:roflol::roflol:
wannacım akşam 6da uyandı babsını bekledik gayet güzel muhabbet falan ettikkartanem, gece rahat yatirabildin mi berayi? benim kiz dun rekor kirdi, yattiktan 20dk sonra uyandi. tam 2 saat sonra uyudu tekrar.mafoldumben gece 12iydi uyudugunda. gerci sonra 6da kalkti emip yatti ama gece mahvetti beni ya.mafoldumben
aglarken ayaklarini karnina cekiyodu ama bence benim kiz bunu huy edindi.:sinifsinif: geceleri kabusum oluyo ya.eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3zaten gaz sancıları azalıyo yavaş yavaş harbidende gerçek yuzleri piyasaya çıkıy yavaş yavaş eyvahedigeldismile
ben kenyalan sana üzüliim ha iyiyken bozulması sinir bozucu akannehir biz baştan beri istikrarla arıza modundayıs zate battı balık hesabıı kaydirigubbakcemile3
ay evet sorma ama çok çektim gııı 2 aydır uykusuz gecelerle arkadaş oldum senağlama
furkan öle kucağımda durmuyo işte kerata illa tur atacaz oda her zaman durmuyo yinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide kucagimda yuzume bakip bakip siritiyo uyuyacagina.kaydirigubbakcemile3
hahahaaaaaaaaa diyene bakkkkkkkkkkk lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
slm arkadaşlar nasılsınız rota virüsünü sordum dr umuza 3.ve 5. aylarda yaparız dedi.2 doz vuruluyomuş.kızım 3 4 gündür deli ediyo beni memeyi kesik kesik emiyo mamasınıda almıyo dr mamadan sıkılmıştır dedi ve bebelac verdi onuda zorla içti ama bebelac besleyicimidir ki ya...milıpa veriyodum...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide kucagimda yuzume bakip bakip siritiyo uyuyacagina.kaydirigubbakcemile3
sabrin sonu selamet. bak geciyo yavas yavas. ama bugun 2. ayimizi doldurduk bu seferde benim kiz azmaya basladi.mafoldumben
anam ben hep çeviriodum tvden dün baktım ona bakarken sustu aman be dedim nalet olsun bak sanki biz küçükken bakmadıkmıı kafamçokkarıştıaynennnnn kaydirigubbakcemile3
ya önüm arkam sobe yauww karşımda tv var ona bakıyo deyu kapatıyom artık bu sefer pc yi dikiziyloooo utanmasa yorum yapcak sizlere :ecrin_bebek:
bide ışık manyaaa zaten tepede lambaya bakcam diye telef edio kendini ve odanın neresine alırsan al kendini ışığa bakacak şekilde ayarlıyo akannehir
sabrin sonu selamet. bak geciyo yavas yavas. ama bugun 2. ayimizi doldurduk bu seferde benim kiz azmaya basladi.mafoldumben
wannacım akşam 6da uyandı babsını bekledik gayet güzel muhabbet falan ettik
sonra bu gene esnemeye falan başladı 45 dk sonra
amma çok uykusu geliyo yaa
ama banyo yapacaktı babası geldi yemek falan yedik biz salak gibi boğazımız durmadı önce şu bebeyi yıkada uyut demii
anam başladı tabi çünkü 2 saat gemişti ve artık tahammül edemiyoduu akannehir
neyse yıkadık yıkarken herşey güzel tabi giydirmeye başlayınca olan oldu anam ilk kaı giydirdim ikinciyi giydiremedim bile neyse zorla emzirdim falan da mayıştı kucamda uyudu kaldı
ana kucana yatıram dedim saat 8.30 bu arada
o da nesi açtı gözleri
bi de zilli sanki tüm o cadılıkları yapan o değilmiş gibi gülücükler saçmasınmıı akannehir
neyse sonra anakucağında sakin sakin 1 saat falan durup daldı gitti gece de 11de ben alıp emzirdim yoksa daha uyuyodu sabaha kadar da uyudu arada kalkıp emdi tabii kaydirigubbakcemile2
ya uyuduktan sonra sorunumuz yok ta şu uyuma evresii
anam uyandığında stres oluyom artık yaa ha esneddi ha esnicek haha artık uyutmam lazım falan diyee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen öle hacııı
inşallah azmaz gııııı:Saruboceq:
anam ben hep çeviriodum tvden dün baktım ona bakarken sustu aman be dedim nalet olsun bak sanki biz küçükken bakmadıkmıı kafamçokkarıştı
gezdiriyoz illa ışık olan yerleri istii
odasına götürdüm uyutcam gece lambasına bakıyo arkamı dönüyom ağlıyo kaydirigubbakcemile3
ama azmettim yenecem şu olayı da geç kalıyom bazen geç kalmazsam ii hoş biraz dirense de uyuyo
anam herşey gittikçe zorlaşıyooo akannehir
olan anama olcak 7sinde işe başlıyom ben kaydirigubbakcemile3
bende uyuttuktan sonra stres olmaya basladim, acaba kac dakka sonra uyanicak diye.eyvahedigeldismile
banyo sonrasi giyinirken aglama bizdede var. canim cikiyo giydirene kadar.mafoldumben
Insallah azmaz ya. gece uyuttuktan yarim saat sonra uyanmasi huy haline gelmez insallah.
anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?