2009 Kasm Anneleri

hadi gozun aydin. gece uyumaya basladimi bari.

al bizdende o kadar. bu kadar sevimlilik yeter diyo herhalde benim kizda. eyvahedigeldismile
wannacım çok mükemmel değeliz ama en azından gece uyumaya başladı gündüzse toplasan 3 saat uyumuyo yani arım saat yarım saat osun bunada razıyıma.sa.s
anası arıza kızı nasıl arıza olmasınki:roflol::roflol:
aman canım maşallah bundan sonra dahada düzelir merak etme sen

inşallah bunada razıyım ben çok uykusuz geceler geçirdim anam öldüm resmen:1no2::1no2:

seninkide mi uyumuyo kiz? benimki kucagimda pc ekranini seyrediyo, yazdiklarima bakiyo. sanki anliyo.kaydirigubbakcemile3

aynennnnn kaydirigubbakcemile3
ya önüm arkam sobe yauww karşımda tv var ona bakıyo deyu kapatıyom artık bu sefer pc yi dikiziyloooo utanmasa yorum yapcak sizlere :ecrin_bebek:
bide ışık manyaaa zaten tepede lambaya bakcam diye telef edio kendini ve odanın neresine alırsan al kendini ışığa bakacak şekilde ayarlıyo akannehir

kıs ne dedikodusunu yapıyon bebenin bizim yazdıklarımı okuyo şimdi aman dikkatli konuşalım bare kaydirigubbakcemile3

aman dikkatli olam bari, yoksa iyice canimi okur bu kiz benim.kaydirigubbakcemile3

wannacım çok mükemmel değeliz ama en azından gece uyumaya başladı gündüzse toplasan 3 saat uyumuyo yani arım saat yarım saat osun bunada razıyıma.sa.s

kiz daha ne olsun, en azindan gece kusu olmaktan kurtulmusun.
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkide kucagimda yuzume bakip bakip siritiyo uyuyacagina.kaydirigubbakcemile3

wannacım akşam 6da uyandı babsını bekledik gayet güzel muhabbet falan ettik
sonra bu gene esnemeye falan başladı 45 dk sonra
amma çok uykusu geliyo yaa
ama banyo yapacaktı babası geldi yemek falan yedik biz salak gibi boğazımız durmadı önce şu bebeyi yıkada uyut demii
anam başladı tabi çünkü 2 saat gemişti ve artık tahammül edemiyoduu akannehir
neyse yıkadık yıkarken herşey güzel tabi giydirmeye başlayınca olan oldu anam ilk kaı giydirdim ikinciyi giydiremedim bile neyse zorla emzirdim falan da mayıştı kucamda uyudu kaldı
ana kucana yatıram dedim saat 8.30 bu arada
o da nesi açtı gözleri
bi de zilli sanki tüm o cadılıkları yapan o değilmiş gibi gülücükler saçmasınmıı akannehir
neyse sonra anakucağında sakin sakin 1 saat falan durup daldı gitti gece de 11de ben alıp emzirdim yoksa daha uyuyodu sabaha kadar da uyudu arada kalkıp emdi tabii kaydirigubbakcemile2
ya uyuduktan sonra sorunumuz yok ta şu uyuma evresii
anam uyandığında stres oluyom artık yaa ha esneddi ha esnicek haha artık uyutmam lazım falan diyee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen öle hacııı

benimkide kucagimda yuzume bakip bakip siritiyo uyuyacagina.kaydirigubbakcemile3
furkan öle kucağımda durmuyo işte kerata illa tur atacaz oda her zaman durmuyo yine
hahahaaaaaaaaa diyene bakkkkkkkkkkk lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ben aksini iddia etmedimki bebem:roflol::roflol:

Canım benimkide ikidir açlıktan ölüyo mememe dalışından anlıyom sütüm kalmayınca almıyo milupayı ama emmek istiyo demek mamadan sıkılmış ha bende bebelac alıcaktım bunu deneyeyim yoksa zor durumlarda ne yapıcam

ayyy bayılıyom o hallerine yaaa :kedi:
ya çok mu şey istioz bu bebelerden bazen duşunuyomda akşama kadar tek derdim özgeyi uyutmaya çalışmışım arada beslenme alt üst değişimi falan o kaa :bbo:

anam ben hep çeviriodum tvden dün baktım ona bakarken sustu aman be dedim nalet olsun bak sanki biz küçükken bakmadıkmıı kafamçokkarıştı
gezdiriyoz illa ışık olan yerleri istii
odasına götürdüm uyutcam gece lambasına bakıyo arkamı dönüyom ağlıyo kaydirigubbakcemile3
ama azmettim yenecem şu olayı da geç kalıyom bazen geç kalmazsam ii hoş biraz dirense de uyuyo
sabrin sonu selamet. bak geciyo yavas yavas. ama bugun 2. ayimizi doldurduk bu seferde benim kiz azmaya basladi.mafoldumben

anam herşey gittikçe zorlaşıyooo akannehir
olan anama olcak 7sinde işe başlıyom ben kaydirigubbakcemile3

bende uyuttuktan sonra stres olmaya basladim, acaba kac dakka sonra uyanicak diye.eyvahedigeldismile

banyo sonrasi giyinirken aglama bizdede var. canim cikiyo giydirene kadar.mafoldumben

kıs benım Duru da öyle ışık nerde gözler orda zaten ya tavana bakıyyy ya lambalara ışıklara kaydirigubbakcemile3

Bizimkide gece lambası var onun aşkı ona ses çıkarıyor görünce bizi sallamıyor gittik işe yarar diye 150 lira verip dönence aldık korkuyor ondan benim kız teknoloji özürlü

inşallah azmaz gııııı:Saruboceq:

Insallah azmaz ya. gece uyuttuktan yarim saat sonra uyanmasi huy haline gelmez insallah.

anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3

bende uyuttuktan sonra stres olmaya basladim, acaba kac dakka sonra uyanicak diye.eyvahedigeldismile

banyo sonrasi giyinirken aglama bizdede var. canim cikiyo giydirene kadar.mafoldumben

ay furkandaa öle heç giyinmek istemi bu değiştirmek için yatırıyom daha patilerini çıkarırken hemen gülmeye başlıyo anlıyorki altımı açacak ne zamanki işlem bitiyo çoraplarını giydiriyom bu seferde altım kapanacak diye başliii ağlamaya şuncacık şey nasıll anlliii:uhm:

gidem de çamaşır asem barii 10 dk sonra uyanır benim zillii ohaoldumsmile

Insallah azmaz ya. gece uyuttuktan yarim saat sonra uyanmasi huy haline gelmez insallah.

anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3

şu an gündüzleri biz öleyiz en fazla yarım saat uyuyor oda ayağımda uyutursam ve sallarsam eğer nennisine koyarsam 10 dakka sonra uyaniii :1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…