2009 Kasm Anneleri

yenicem su olayi demissin ya, daha cok kucukler canim. ortalama hemen hemen ayni saatlerde yapsak yeterli. birkac ay sonra daha belirgin olucak uyanik kaldiklari ve uykularinin geldigi saatler.

Insallah azmaz ya. gece uyuttuktan yarim saat sonra uyanmasi huy haline gelmez insallah.

anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman düzen müzen umrumda değil de şunu ağlamadan bi uyutabilsem çözecem işi
ama kendi kendine sallamadan uyusun diye uğraşıyom o biraz sorluyo sanırsaam

aynen ben çok zırladımı yatırıyom tabi yatay konuma geçtimi daha da çok ağlıyo amaaa altını aç bayılıyo öölece susuyo hemen yaa terrbiyesiiiz :1ninca:

hepsi anliyo kiz. Naz daha 20 gunluk bile degildi, cok agladimi aciyoduk altini oyalaniyodu.kaydirigubbakcemile3

gidem de çamaşır asem barii 10 dk sonra uyanır benim zillii ohaoldumsmile

saat mi verdi senin kiz yine? bu sefer az vermis.kaydirigubbakcemile3

şu an gündüzleri biz öleyiz en fazla yarım saat uyuyor oda ayağımda uyutursam ve sallarsam eğer nennisine koyarsam 10 dakka sonra uyaniii :1no2::1no2:

oda zor ya. bebe uyuyunca sende baglanip kaliyosun. cok yaramazlar ya.

yenicem su olayi demissin ya, daha cok kucukler canim. ortalama hemen hemen ayni saatlerde yapsak yeterli. birkac ay sonra daha belirgin olucak uyanik kaldiklari ve uykularinin geldigi saatler.

evet ben de onu yapmaya çalışıyom saatlere göre yani de bazen ipin ucu kaçıyo o da benim suçum aslındaa :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman düzen müzen umrumda değil de şunu ağlamadan bi uyutabilsem çözecem işi
ama kendi kendine sallamadan uyusun diye uğraşıyom o biraz sorluyo sanırsaam

canim moralini bozmak gibi olmasin ama uyurken aglama her yasta oluyo maalesef. benim oglan 9 yasinda o bile agliycak nerdeyse yat deyince.kaydirigubbakcemile3

keske kizim bana cekse. ben 3-4 yasindayken her gece saat 10da kimse demeden gider yatarmisim. hemde eskiden ayri yatak odasi nerde, salonun ortasindaki yatagima o kadar kalabaligin icinde.ohaoldumsmile

hade seninki kız bacak gösterisi yapcekl diyelim benimki neynn o kaaa hoşlanii o durumdan annamadım:roflol::roflol:
evet şu an pc ekranında bağlanmış vaziyetteyim ev işi duruyoe yemek geceden yaptım vallaha böle olcanı bildiğim için aç kalmayam dedim gece 12 de yaptım yemek

şimdi yerine koyam ama hemen uyancak bilim ve 1,5yada 2 saat anca dayanabilcek tekrar ayamda o zaman görüşürük şimcşik çıkam

ayyy bayılıyom o hallerine yaaa :kedi:
ya çok mu şey istioz bu bebelerden bazen duşunuyomda akşama kadar tek derdim özgeyi uyutmaya çalışmışım arada beslenme alt üst değişimi falan o kaa :bbo:

aynı şeyi bende düşünüyom yaaa kafamçokkarıştı

Bizimkide gece lambası var onun aşkı ona ses çıkarıyor görünce bizi sallamıyor gittik işe yarar diye 150 lira verip dönence aldık korkuyor ondan benim kız teknoloji özürlü

:roflol: :roflol: :roflol:
kıs bende o pahalı dönenecelerden alacadım sonra tesadüf 25 tl ye bı dukkanda gördum onu aldım dedim bakalım beğencekmi ona bayılıyo bayılıyo resmen ya ucuza kapattım yane ben kaydirigubbakcemile3

anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3

benim anamda uyku saatini biliy beslenme saatini biliy uyuma şeklini biliy valla bazen korkuyom bu bebe beni sevmeyecek diye uyutamadığım zaman hemen annem devreye giriyo karı nası uyutuyo anlamıyom

gidem de çamaşır asem barii 10 dk sonra uyanır benim zillii ohaoldumsmile

gene saat verdi nası anlın sen bacım ne zaman uyancanı

benım oglanın zaafını buldum ya laaaaayynn
muzeyyen senarı cok sewerım ben
benzemez kımse sana sarkısını
onu acınca bı sakınlıyo we uyuyo deluuuu

anam herşey gittikçe zorlaşıyooo akannehir
olan anama olcak 7sinde işe başlıyom ben kaydirigubbakcemile3

olmaz gı ananda bi sorun merak etme bide ustune ustelik sen bu bebede mi zorlanıyon melek benim yavrum melek ananesini heç uzmedi dicek bak gör olan senin duzenine olcak kaydirigubbakcemile3

Bizimkide gece lambası var onun aşkı ona ses çıkarıyor görünce bizi sallamıyor gittik işe yarar diye 150 lira verip dönence aldık korkuyor ondan benim kız teknoloji özürlü

ay allah iyiliini versin gıı
bak hiç duşunmemiştim dönenceden korkabileceni abuu onu alcadım bide o da elimde patlarsa kafayı yirim valla daha oyun halsının acısı çıkmadı içimden lülülülülülü

sunweycim canım yeni okudum senın oğlanı canım moralini bozma sütün kaçmasın allahın izni ile hiç amliyata falan gerek kalmayacak tatlım.

ay bunların hepsi aynı halt beeeeeeeee :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…