anam ben hep çeviriodum tvden dün baktım ona bakarken sustu aman be dedim nalet olsun bak sanki biz küçükken bakmadıkmıı kafamçokkarıştı
gezdiriyoz illa ışık olan yerleri istii
odasına götürdüm uyutcam gece lambasına bakıyo arkamı dönüyom ağlıyo kaydirigubbakcemile3
ama azmettim yenecem şu olayı da geç kalıyom bazen geç kalmazsam ii hoş biraz dirense de uyuyo
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Insallah azmaz ya. gece uyuttuktan yarim saat sonra uyanmasi huy haline gelmez insallah.
anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3
ay furkandaa öle heç giyinmek istemi bu değiştirmek için yatırıyom daha patilerini çıkarırken hemen gülmeye başlıyo anlıyorki altımı açacak ne zamanki işlem bitiyo çoraplarını giydiriyom bu seferde altım kapanacak diye başliii ağlamaya şuncacık şey nasıll anlliii:uhm:
ay furkandaa öle heç giyinmek istemi bu değiştirmek için yatırıyom daha patilerini çıkarırken hemen gülmeye başlıyo anlıyorki altımı açacak ne zamanki işlem bitiyo çoraplarını giydiriyom bu seferde altım kapanacak diye başliii ağlamaya şuncacık şey nasıll anlliii:uhm:
gidem de çamaşır asem barii 10 dk sonra uyanır benim zillii ohaoldumsmile
şu an gündüzleri biz öleyiz en fazla yarım saat uyuyor oda ayağımda uyutursam ve sallarsam eğer nennisine koyarsam 10 dakka sonra uyaniii :1no2::1no2:
yenicem su olayi demissin ya, daha cok kucukler canim. ortalama hemen hemen ayni saatlerde yapsak yeterli. birkac ay sonra daha belirgin olucak uyanik kaldiklari ve uykularinin geldigi saatler.
saat mi verdi senin kiz yine? bu sefer az vermis.kaydirigubbakcemile3
.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman düzen müzen umrumda değil de şunu ağlamadan bi uyutabilsem çözecem işi
ama kendi kendine sallamadan uyusun diye uğraşıyom o biraz sorluyo sanırsaam
yok az vermedi de ben kafaltı ederken harcadım saatleri kaydirigubbakcemile3
hade seninki kız bacak gösterisi yapcekl diyelim benimki neynn o kaaa hoşlanii o durumdan annamadım:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman düzen müzen umrumda değil de şunu ağlamadan bi uyutabilsem çözecem işi
ama kendi kendine sallamadan uyusun diye uğraşıyom o biraz sorluyo sanırsaam
aynen ben çok zırladımı yatırıyom tabi yatay konuma geçtimi daha da çok ağlıyo amaaa altını aç bayılıyo öölece susuyo hemen yaa terrbiyesiiiz :1ninca:
evet şu an pc ekranında bağlanmış vaziyetteyim ev işi duruyoe yemek geceden yaptım vallaha böle olcanı bildiğim için aç kalmayam dedim gece 12 de yaptım yemekhepsi anliyo kiz. Naz daha 20 gunluk bile degildi, cok agladimi aciyoduk altini oyalaniyodu.kaydirigubbakcemile3
saat mi verdi senin kiz yine? bu sefer az vermis.kaydirigubbakcemile3
oda zor ya. bebe uyuyunca sende baglanip kaliyosun. cok yaramazlar ya.
evet şu an pc ekranında bağlanmış vaziyetteyim ev işi duruyoe yemek geceden yaptım vallaha böle olcanı bildiğim için aç kalmayam dedim gece 12 de yaptım yemek
ayyy bayılıyom o hallerine yaaa :kedi:
ya çok mu şey istioz bu bebelerden bazen duşunuyomda akşama kadar tek derdim özgeyi uyutmaya çalışmışım arada beslenme alt üst değişimi falan o kaa :bbo:
Bizimkide gece lambası var onun aşkı ona ses çıkarıyor görünce bizi sallamıyor gittik işe yarar diye 150 lira verip dönence aldık korkuyor ondan benim kız teknoloji özürlü
anana bisey olmaz merak etme. o senin gibi duzenle ugrasicam derken kendini strese sokmaz. uykusu gelince sallar uyutuverir gider.kaydirigubbakcemile3
gidem de çamaşır asem barii 10 dk sonra uyanır benim zillii ohaoldumsmile
ahaa, 5 dk olmadi uyuyali, kipirdamaya basladi bile.mafoldumben
benım oglanın zaafını buldum ya laaaaayynn
muzeyyen senarı cok sewerım ben
benzemez kımse sana sarkısını
onu acınca bı sakınlıyo we uyuyo deluuuu
anam herşey gittikçe zorlaşıyooo akannehir
olan anama olcak 7sinde işe başlıyom ben kaydirigubbakcemile3
Bizimkide gece lambası var onun aşkı ona ses çıkarıyor görünce bizi sallamıyor gittik işe yarar diye 150 lira verip dönence aldık korkuyor ondan benim kız teknoloji özürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?