2009 Kasm Anneleri

bende rotavirüsüne sıcak bakmayanlardanım etrafımızdaki kimse yaptırmamış kafam karışık :uhm:
valla napsam bilmiyorum bende.yarın doktora sorucam.
canım ben doktra sordum illa gerekli bişeymi. avat kanlı ishali önlüyo dedi. yaptırın bence

hııım demek kanlı ishali önlüyo.gerçi önemli bu tabiide.ne bileyim genede kararsızım.sağol söylediğin için.

ah canıımmm :1hug::1hug:
bende en ufak bi fırsat buldum buseye yemek yediriyom onu yedirene kaaa uyani yaaaö ööff ben açıkta kaliiimmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

busenin yediğinden ye sendelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
üçünüzde doymuş olursunuzkaydirigubbakcemile3

busenin yediğinden ye sendelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
üçünüzde doymuş olursunuzkaydirigubbakcemile3

dalga geçii benle çatlak:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
senide görecem hanfendüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar ben buse durmadığı zaman bebek arabasını tekerlerini yıkayıp eve alırdım evin içinde gezinti ypzrdık öle oyalanırdı ama oğlan durmii içinde belki sizin kızlar durur

dalga geçii benle çatlak:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
senide görecem hanfendüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben ikincide götürcem yanıma fato emziğini bi de ana kucağını
küves yerine koycam ana kucana tıkıycam emziği ilk günden
sonra keyfimi sürcemzemuszemuszemuszemuszemuszemus
:mymeka: hep senin yüzüünden zettünn uyumuyo işteee :sinifsinif: küstü saaa çok uyuyo didin diyeee

kıs nazarımmı deydisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hemen okuyum berayımı :Saruboceq:
şuan okuyom
benim okuyum sende ordan üfleyiver:kedi:
yok berayım üzmez annesini bi sıkıntısı vardır elbet

bende netten siparişimi verdim heps:kedi:i burada comdan
kipatlan büyütecem artık:lepi:

:mymeka: hep senin yüzüünden zettünn uyumuyo işteee :sinifsinif: küstü saaa çok uyuyo didin diyeee

benimki bugün ilk kez bu kadar erken saate uyudu,12 de uyudu 2 de kalktı:lepi:
zaten burda olduğumdan belli yoksam imkansız girmem

ablam doğurdu kızlar,sabahtan beri huzursuzdum,dua ediyodum,kurtuldu çok şükür konuşamadım henüz dikişleri yapılıyodu yarım saat önce..7.yeğenim bu,kalabalık aile bizimkisi benim oğlanla 8 torun ediyi:lepi:

bende öle didim ikincide böle böle yapacam diye emme hepsii booooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün
bizimde benim oğlan 9. torun:lepi::lepi::lepi:

kızlar ben buse durmadığı zaman bebek arabasını tekerlerini yıkayıp eve alırdım evin içinde gezinti ypzrdık öle oyalanırdı ama oğlan durmii içinde belki sizin kızlar durur

ben ilk arabaylan dışarı çıkaracağım zaman
evin içinde deneme yapacam duracakmı diyeeyvahedigeldismile
bebek arabasına koyunca bile ağlayacağını düşünüyom
ana kucağında hep ağlıy çünküakannehir

ŞenizŞenizŞeniz
kızımız ne yapıyo cnm düzene girdimibilmiyorumkismile

yok be kuşum ne düzene girmesi...hiç sağı solu belli diil... 2 gün iyi gidiyo aha diyom tamam artık kurduk düzeni ertesi gün bi bakıyorum başa dönmüşüz...

bu ara hiç uyumuyo... 2 saat uğraşıyorum kucağımda tutuyorum iyice daldı diyorum yerine yatırıyorum 5 dk sonra kalkıyo !
biraz önce banyo yaptırdım ona rağmen kaç saat cebelleşti uyumucam diye :)

bazen de bi vuruyo kafayı kalkmak bilmiyo aç kaldı diye panik oluyorum... kısaca daha bi düzen yok :)))

bi de kaç gündür burnu tıkalı sinir oldumm sabaha karşı iyice tıkanıyo nefes alamıyo (( serum fizyolojik de fayda etmiyo...zaten onu sıkana kadar canıma okuyo...

siz rotavirüs yaptırdınız mı ???

zettün anakucanı benimkide sevmiy ama şu ana kaaa arabada seyahati sevmeyen bebe heeçç görmedimmm :lepi:

sen daha araba almadınmı haci hayretler içerisindeyim:1shok::1shok::1shok::1shok:
ana kucağından sıkıldı artık bacım yaaa araba ilginç gelir belki evin içinde gezmek hoşuna gider bakalımCADIARZUCADIARZU
sağol canımopuyorumnanaktan
sizde kalabalıkmışınız biizm gibihihoyyyt

evet kalabalığız emme yanımda kimsem yok o başka:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…