hadi ya süperhihoyyytben ilk ayında denemiştim ağlamıştı ama büyüdü şimdi tabi deneyim bende bugün..şimdi battaniye koyup oturttum bi deneyem dedim. çok sevdi. ay napsam kullansam mıki:uhm:
benimkide bir haftadır filan bi emiyoki elini sormayın şapur şapur..delikafaduldenbilinçli bide memeyi çekince direk elini alıyo yavruş..bizim hastane yapıooo veem aşısıı :lepi:
anamgıı benim kız da başladı iki gündür elini yalamaya eldiven çıkarınca oldu bunnar hepp
gıı dışarı çıktınmı bugün hava nasıll?
ben kafama koyduydum çıkacadum kızımnan arabayla emme hatun durmadı ki giyinem şimdi uyuyo hazırlansammıkiii akannehir
6 ay mıı akannehir nettin kız 6 aylık olunca ona sığarlarmııbenimki 3 aylık ama ende oturtmaya korkuyom hala. daha beklerim ben 6. aya kadar
tek kat giydir bari tatlım sıcakmış baya ben kontrol ediyom sürekli terlemiyo benimkiibenimde 2 gündür hiç yoktu. geldide şimdi çok mutlu oldum.
ya benim oğlum çok terliyo kızlar. sizinkide öylemi. bu arada evin sıcaklığı hep 25 ile 30 derece arası bilmiyorumkismile
ay ben de yapemm irmik helvası veya tatlısıısağol tatlım..cebecideki doğumevinde,zübeyde hanım mıydı ne..tanıdık hemşire vardı orda bide yaşı ilerde biraz 38,burda yap mutlaka özele filan gitme demiş,orası hertürlü riske karşı deneyimlimiş..
hadi ya beni korkuttular dimekbilmiyorumkismile
sütlü irmik tatlısı yapıyom oda süt yapıyo bende..tavsiye ederim ama ulguru dün epey farkettim..
bende 3 ayı bekliyem diyodum:uhm:
kullan kullan yaa bişe olmaazşimdi battaniye koyup oturttum bi deneyem dedim. çok sevdi. ay napsam kullansam mıki:uhm:
ya öyle. merkezi ısıtma bizim doğalgaz değil. oyüzen ben ayarlayamıyom dereceyi. akşam kısakollu giydiriyom bende terlemesin diye. bukezde acaba yanlış mı yapıyorum diyom. off arada kaldı. gecede tüşümesin diye biraz kalın bi battaniye örttüm çook terlemişti yavrum. ama örtmeyincede burnu az tıkanıyo gibi. hava kuruluğundan mı ki acaba bilmiyorumkismile
ahh işin çok zor o zaman o kdar sıcağa alışınca dışarı nasıl uyum sağlıcak 1çıtçıtlı badi giydir üstünede ince 1 kat elbise 1de penye battaniye ört yetmezmi ki ankara zaten soğu dışarı çıkarken ne yapıyosun
kullan battaniyeyle yatar pozisyonda oluyo zaten oturmuyokiiiyaa kızlaaar çoook sevdi bu oto koltuğunu napem kullanayım bari. zaten battaniyeyle taha bi yatar pozisyona geldi :lepi:
aannnaaamm face de mircan oynayan 2 dene küççük kız varr onu seyrediyodum oğluşum da ana kucaanda gülücükler saçarak kımıldanıyyy sevdi zaaarr müziği oynak mı olcek neee gerçi babası yamann horon deperr haaa
heç sorma çıldırdı bu eskilerin aklı hep aynı demeka.samanıın karı çıldırmıııış delikafadulden gerçi beim kayınvalidede 20 günlükken reçel verelim pekmez verelim diye tuttrmuştu:roflol:
bende özele yaptırıyom aşılardanda para almiler sadece rotadan aldılar busenin zamanında alıyolardı şok oldum şimdi almayıncavalla ben hep özelde yaptırıyom hiç sağlık ocağına gitmedim gitmeeye de niyetim yok
ben de tam tersi bi yakınımızın bebeğinin sağlık ocağındaki aşı yüzünden hasta olduunu hastanede yattığını duydum
aynı gün 4 aşıyı aynı yerde olduk biz veremi de
orda da birsürü aşı olan vardı tazeliğinden şüphem yok hem odaya sadee biz girriyoz
anam öle hemen etki edermi nan:uhm:az önce mandalinayla armut yedim . anaaaam sütümü coşturdu bukez de bebe yemek istemiyoobilmiyorumkismile
ooooohoooo doğduğundan beri kullanıyom ben ana kucağını zaten o 6 aydan sonra içine oturmazki bacım altını üstüne getiriler o zaman hiç kullanmadan kalır vallaha boşuna kullanmamazlık etmişsin bence:1no2::1no2:kızlar ana kucağı kullanmaya başlayan varmı?hani şu koltuk şeklindeki olandan..kaynana oturtma küçük demişti 3-4 aya kadar..ablamda kullanmış doğumdan sonra bişey olmaz gazınıda iyi çıkarır diyo..
buarada dua edin kızlar ablam ankarada doğuma girdi bugün,normal olacak,suni sancı vermeye başlamışlar..yeğenim de erkek,benim oğlanla aynı yaşıt olceklerallah tüm doğuranların ve ablamın yardımcısı olsun..
arkadaşımın kızları yakalndaı rota virüsüne çokk çektiler ve zayıfladılar bencede yaptır canıma.sa.sha öyleyse gitme tabi canım..bende bundan sonra gidermiyim karar vermedim bakalım..
sağol tatlım inşallah..
ya bize rotavirüsünü ayın sonunda yapalım dedi doktoru hatta ben tereddütlüyüm yaptırmakta ama herkes yaptırıyo sanırım..araştırdım bi doktor gereksiz virüs veriliyo bu aşıyla demişbilmiyorumkismilehastalığa yakalanma oranı çok yüksek değil filan diye:uhm:
ama herkes yaptırıyosa yaptırırım bende..
nasılsın dilmuh bebenin uykuları düzene girdimi yavrumCADIARZUoıyyyyyyy aynı şey bendede var
bigün ince giydiriyom ya üşürse diyom
bigün kalın giydirişyom
ne yapcam bilemediim
nbr kızlar bu arada
heç sorma çıldırdı bu eskilerin aklı hep aynı demeka.s
anam öle hemen etki edermi nan
ha öyleyse gitme tabi canım..bende bundan sonra gidermiyim karar vermedim bakalım..
sağol tatlım inşallah..
ya bize rotavirüsünü ayın sonunda yapalım dedi doktoru hatta ben tereddütlüyüm yaptırmakta ama herkes yaptırıyo sanırım..araştırdım bi doktor gereksiz virüs veriliyo bu aşıyla demişbilmiyorumkismilehastalığa yakalanma oranı çok yüksek değil filan diye:uhm:
ama herkes yaptırıyosa yaptırırım bende..
slm hatunlar işimi bitirdim çok şükür hanım dün hiç yatmadı sabah banyosunu yaptırdım uyudu şükür perdelerimi yıkadaım camlarımı sildim mutfak tek kaldı
bende nette uzman tv de dinledim.bu aşı lk yapılmaya başandığında bağırsak düğümlenmesi yapmış yan etks olunca kaldırılmış.şimdi başka frma üretimi yapıyomuş ama nederece güvenilir bilinmez
ooh. güle güle kirlet. benimde bakıca başlayınca o bebeye bakar ben yaparım büyük temizliği diye düşünüyom
bende rotavirüsüne sıcak bakmayanlardanım etrafımızdaki kimse yaptırmamış kafam karışık :uhm:
ooh. güle güle kirlet. benimde bakıca başlayınca o bebeye bakar ben yaparım büyük temizliği diye düşünüyom
hee ben çok da oynadım dıı tokat sarması oynadımm vurdum gözüne oyunun fallaa herkes korktu 7 aylıksın doorursun dedilerdi :)kullan battaniyeyle yatar pozisyonda oluyo zaten oturmuyokiii
ee hamişken o kaa türkü dinlersen olcaa buyduuu ben kulaklıkla işyerinde virgin radio dinledim tabi hatın pek duyamadı kaydirigubbakcemile3
cnm face de şu karaciğer nakli olcek 3 aylık bebe die yayınnamışınya bu tür şeylere kanma gülüm numeroları arıınca telekız çıkıomuşş kontör hırsızlıı için yapiiler yoosa 32 aylık bebeye karacier kimden alıp nakletcekler gııslm hatunlar işimi bitirdim çok şükür hanım dün hiç yatmadı sabah banyosunu yaptırdım uyudu şükür perdelerimi yıkadaım camlarımı sildim mutfak tek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?