2009 Kasm Anneleri

şimdi battaniye koyup oturttum bi deneyem dedim. çok sevdi. ay napsam kullansam mıki:uhm:
hadi ya süperhihoyyytben ilk ayında denemiştim ağlamıştı ama büyüdü şimdi tabi deneyim bende bugün..
benimkide bir haftadır filan bi emiyoki elini sormayın şapur şapur..delikafaduldenbilinçli bide memeyi çekince direk elini alıyo yavruş..

benimki 3 aylık ama ende oturtmaya korkuyom hala. daha beklerim ben 6. aya kadar
6 ay mıı akannehir nettin kız 6 aylık olunca ona sığarlarmıı
benimde 2 gündür hiç yoktu. geldide şimdi çok mutlu oldum.
ya benim oğlum çok terliyo kızlar. sizinkide öylemi. bu arada evin sıcaklığı hep 25 ile 30 derece arası bilmiyorumkismile
tek kat giydir bari tatlım sıcakmış baya ben kontrol ediyom sürekli terlemiyo benimkii

ay ben de yapemm irmik helvası veya tatlısıı
şimdi battaniye koyup oturttum bi deneyem dedim. çok sevdi. ay napsam kullansam mıki:uhm:
kullan kullan yaa bişe olmaaz

oıyyyyyyy aynı şey bendede var
bigün ince giydiriyom ya üşürse diyom
bigün kalın giydirişyom
ne yapcam bilemediim

nbr kızlar bu arada

gideceğimiz yere arabayla gidiyoz pek dışarda kalmamaya çalışıyom. sıkıca giydiriyom tabi battaniyede kullanıyom

yaa kızlaaar çoook sevdi bu oto koltuğunu napem kullanayım bari. zaten battaniyeyle taha bi yatar pozisyona geldi :lepi:

aannnaaamm face de mircan oynayan 2 dene küççük kız varr onu seyrediyodum oğluşum da ana kucaanda gülücükler saçarak kımıldanıyyy sevdi zaaarr müziği oynak mı olcek neee gerçi babası yamann horon deperr haaa

yaa kızlaaar çoook sevdi bu oto koltuğunu napem kullanayım bari. zaten battaniyeyle taha bi yatar pozisyona geldi :lepi:
kullan battaniyeyle yatar pozisyonda oluyo zaten oturmuyokiii

ee hamişken o kaa türkü dinlersen olcaa buyduuu ben kulaklıkla işyerinde virgin radio dinledim tabi hatın pek duyamadı kaydirigubbakcemile3

amanıın karı çıldırmıııış delikafadulden gerçi beim kayınvalidede 20 günlükken reçel verelim pekmez verelim diye tuttrmuştu:roflol:
heç sorma çıldırdı bu eskilerin aklı hep aynı demeka.s
bende özele yaptırıyom aşılardanda para almiler sadece rotadan aldılar busenin zamanında alıyolardı şok oldum şimdi almayınca
bizi,m hastanede verem aşısını yapıyo sağlık ocaklar çok kalabalık oluyo heç hoşlaşmıyom ben yaaa
az önce mandalinayla armut yedim . anaaaam sütümü coşturdu bukez de bebe yemek istemiyoobilmiyorumkismile
anam öle hemen etki edermi nan:uhm:
ooooohoooo doğduğundan beri kullanıyom ben ana kucağını zaten o 6 aydan sonra içine oturmazki bacım altını üstüne getiriler o zaman hiç kullanmadan kalır vallaha boşuna kullanmamazlık etmişsin bence:1no2::1no2:
arkadaşımın kızları yakalndaı rota virüsüne çokk çektiler ve zayıfladılar bencede yaptır canıma.sa.s
oıyyyyyyy aynı şey bendede var
bigün ince giydiriyom ya üşürse diyom
bigün kalın giydirişyom
ne yapcam bilemediim

nbr kızlar bu arada
nasılsın dilmuh bebenin uykuları düzene girdimi yavrumCADIARZU

slm hatunlar işimi bitirdim çok şükür hanım dün hiç yatmadı sabah banyosunu yaptırdım uyudu şükür perdelerimi yıkadaım camlarımı sildim mutfak tek kaldı

bende nette uzman tv de dinledim.bu aşı lk yapılmaya başandığında bağırsak düğümlenmesi yapmış yan etks olunca kaldırılmış.şimdi başka frma üretimi yapıyomuş ama nederece güvenilir bilinmez

slm hatunlar işimi bitirdim çok şükür hanım dün hiç yatmadı sabah banyosunu yaptırdım uyudu şükür perdelerimi yıkadaım camlarımı sildim mutfak tek kaldı

ooh. güle güle kirlet. benimde bakıca başlayınca o bebeye bakar ben yaparım büyük temizliği diye düşünüyom

bende rotavirüsüne sıcak bakmayanlardanım etrafımızdaki kimse yaptırmamış kafam karışık :uhm:

ooh. güle güle kirlet. benimde bakıca başlayınca o bebeye bakar ben yaparım büyük temizliği diye düşünüyom

ay kızlar kış günü bebişle falan ne camı siliyosunuz habire yağıyo ne gerek varki kaydirigubbakcemile3 ben yapmıyom ya savunmama bakın kaydirigubbakcemile3

saol canım çok kirlenmiş perdelerim bizim burda kolorifer yanıyor haliyle hep kömür kokuyordu ama ne zorluklarla iş yaptım bebek olunca yapıl mi

kullan battaniyeyle yatar pozisyonda oluyo zaten oturmuyokiii

ee hamişken o kaa türkü dinlersen olcaa buyduuu ben kulaklıkla işyerinde virgin radio dinledim tabi hatın pek duyamadı kaydirigubbakcemile3
hee ben çok da oynadım dıı tokat sarması oynadımm vurdum gözüne oyunun fallaa herkes korktu 7 aylıksın doorursun dedilerdi :)
cnm face de şu karaciğer nakli olcek 3 aylık bebe die yayınnamışınya bu tür şeylere kanma gülüm numeroları arıınca telekız çıkıomuşş kontör hırsızlıı için yapiiler yoosa 32 aylık bebeye karacier kimden alıp nakletcekler gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…