2009 Kasm Anneleri

bizde 1.ayda özelde kendi doktoru yaptı aşıyı..2.ayda sağlık ocağında yaptırdık,gerçi 2 gün sonra doktoruna muayeneye gittik:1no2:bianlamı kalmadı sağlık ocağında yaptırmaya..ama sağlık ocağından eve geldiklerinde bize getirin aşıya filan dediler,daha önce de bikez gitmiştim hastaneden yanlış bilgi verdiler gidin s.ocağına diye,epey ilgilienip çağırıyolar..tabi kalabalık,ama bebeğin herşeyine bakıyolar..

az önce mandalinayla armut yedim . anaaaam sütümü coşturdu bukez de bebe yemek istemiyoobilmiyorumkismile

kızlar ana kucağı kullanmaya başlayan varmı?hani şu koltuk şeklindeki olandan..kaynana oturtma küçük demişti 3-4 aya kadar..ablamda kullanmış doğumdan sonra bişey olmaz gazınıda iyi çıkarır diyo..
buarada dua edin kızlar ablam ankarada doğuma girdi bugün,normal olacak,suni sancı vermeye başlamışlar..yeğenim de erkek,benim oğlanla aynı yaşıt olceklerallah tüm doğuranların ve ablamın yardımcısı olsun..

bizim sağlık ocağı öle diil yaa hiç dr falan bakmadı ilk aşı zaten hastanede olmuştu sonra eşimii arayıp çağırmışlar 15 günlük falanken gittik işte ebeler ölçtü tarttı 1. ayda gelin aşıya dediler dr falan da bakmadı hatta orda çocuklar falan vardı odaya girdiler bebeğin başına üşüştüler falan hemşireler çıkardı sonra ama gene de yolgeçen hanı gibi
biz zaten o zaman dr kontrolüne gidecektik o yüzden gitmedik sağlık ocağına
bi daha da aramadılar şimdi diğer aşı 2 ay sonra dr kontrolü de var ikisini birden gene hastanede yaptırırız

allah kurtarsın canım. sağlıakla alsın babağini kucağına

kıss bize kimse öğretmedi ama şapır şupur elimizi emiosss
cnm vrem aşısını başka yer yapmii die biliom o yüzden önce sağlık ocaanda verem karma pnomokok aşılarını oldık soona hastaneye dr. kontrolüne gitik kalça usg valan çektirdik ayrıca rotavirus aşısını da olduk çok şükür ateş neen olmadı atlattık 15 gün önce

az önce mandalinayla armut yedim . anaaaam sütümü coşturdu bukez de bebe yemek istemiyoobilmiyorumkismile

canım sağ mutlaka kalmasın göğsünde..
bende akşam bulgur pilavı yedim..gece uykuda göğsümün aşırı sütten koltuk altına doğru ağrılarını hissettim..keşke sağsaydım,sabah sağdım ama hala ağrı var,geçmezse sıcak havluyla masaj yapıcammafoldumben

Allah hayırlısı ile kurtarsın inş
ben doğduğundan beri araçta kullanıyorum hatta artık daralmaya başladı oğlum acık iride
18 kg olmadan kullanamamaya başlıcaz galiba :sinifsinif:

cnmm allah yardımcısı olsun hangi hast.de doğum yapio

ben de şu anda mandalinayla ayva yiyomm nolur benim de çoştursun sütümüü galiba kızım aç kalıyoo mafoldumben

ben ilk günden beri kullanıyom altına battaniye katlayıp koydum
gazıyla ne ilgisi var bilmiyom ama sıcacık oluyo uyuyo benim kız
allah ablanın yardımcısı olsun canım hemen açılır inşallahh

ha öyleyse gitme tabi canım..bende bundan sonra gidermiyim karar vermedim bakalım..
allah kurtarsın canım. sağlıakla alsın babağini kucağına
sağol tatlım inşallah..

ya bize rotavirüsünü ayın sonunda yapalım dedi doktoru hatta ben tereddütlüyüm yaptırmakta ama herkes yaptırıyo sanırım..araştırdım bi doktor gereksiz virüs veriliyo bu aşıyla demişbilmiyorumkismilehastalığa yakalanma oranı çok yüksek değil filan diye:uhm:
ama herkes yaptırıyosa yaptırırım bende..

benimde 2 gündür hiç yoktu. geldide şimdi çok mutlu oldum.
ya benim oğlum çok terliyo kızlar. sizinkide öylemi. bu arada evin sıcaklığı hep 25 ile 30 derece arası bilmiyorumkismile

ben doğduğundan beri araçta kullanıyorum hatta artık daralmaya başladı oğlum acık iride

cnmm allah yardımcısı olsun hangi hast.de doğum yapio
sağol tatlım..cebecideki doğumevinde,zübeyde hanım mıydı ne..tanıdık hemşire vardı orda bide yaşı ilerde biraz 38,burda yap mutlaka özele filan gitme demiş,orası hertürlü riske karşı deneyimlimiş..
hadi ya beni korkuttular dimekbilmiyorumkismile
sütlü irmik tatlısı yapıyom oda süt yapıyo bende..tavsiye ederim ama ulguru dün epey farkettim..
benimki 3 aylık ama ende oturtmaya korkuyom hala. daha beklerim ben 6. aya kadar
bende 3 ayı bekliyem diyodum:uhm:

çok değilmi cnm ya bizim ev 22-23 arası onda bile terliyo çocuk

ya öyle. merkezi ısıtma bizim doğalgaz değil. oyüzen ben ayarlayamıyom dereceyi. akşam kısakollu giydiriyom bende terlemesin diye. bukezde acaba yanlış mı yapıyorum diyom. off arada kaldı. gecede tüşümesin diye biraz kalın bi battaniye örttüm çook terlemişti yavrum. ama örtmeyincede burnu az tıkanıyo gibi. hava kuruluğundan mı ki acaba bilmiyorumkismile

şimdi battaniye koyup oturttum bi deneyem dedim. çok sevdi. ay napsam kullansam mıki:uhm:

bizim hastane yapıooo veem aşısıı :lepi:
anamgıı benim kız da başladı iki gündür elini yalamaya eldiven çıkarınca oldu bunnar hepp
gıı dışarı çıktınmı bugün hava nasıll?
ben kafama koyduydum çıkacadum kızımnan arabayla emme hatun durmadı ki giyinem şimdi uyuyo hazırlansammıkiii akannehir

bende kullanmaya başlıcam,herkes kullanıyomuş ya..
benimde 2 gündür hiç yoktu. geldide şimdi çok mutlu oldum.
ya benim oğlum çok terliyo kızlar. sizinkide öylemi. bu arada evin sıcaklığı hep 25 ile 30 derece arası bilmiyorumkismile
evin sıcakmış canım ya..terler bencede..
çok değilmi cnm ya bizim ev 22-23 arası onda bile terliyo çocuk

bizim evde 22-23 derece hep..ama bizimki kafadan terliyo bazen..ama vücuduna bakıyorum sürekli soğuk oluyo o yüzden ince bi battaniyeyle dolaştırıyom..

ahh işin çok zor o zaman o kdar sıcağa alışınca dışarı nasıl uyum sağlıcak 1çıtçıtlı badi giydir üstünede ince 1 kat elbise 1de penye battaniye ört yetmezmi ki ankara zaten soğu dışarı çıkarken ne yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…