2009 Kasm Anneleri

yapıorum canım yaaa
en çok istediğim şey zamanın su gibi akıp geçmesi

tontonum aşı oldu teyzeleri.ilk aşıda ağlamadı.ikinci yakarmış onda kıyamet koptu.az daha bende ağlıyacaktım.yaşlandımmı ne gözlerim doldu.verem aşısı pazartesiye kaldı.sabah gitcekmişiz.özelde yapılmıyomuş.veremlesavaşda yapılıyomuş.neyse bari ondan yırttık.bidaha ağlıycakdı.
acaip huysuzlaştı evde.saatlrce zırladı .zarzor uyuttuk.şimdi uyandı ayağıma aldım gene ağlamaya hazır.kilosuda acaip artmış.kızdı doktor.mamayı azalt dedi.önce 15dk tek memenle emzir.sonra az mama içsin.3-4 saat sonra 4 olursa daha iyi ded.gene aynını yap.dedi.ama durmuyoki anacım doymuyo ağlıyo.ufff netcem yaa

geçmiş olaun benim kızda dündendir uyumuyor gecede uyumadı

ay kızlar napıyonuz deli olcem ben
benim bebe memede uyuyo yatırıyom ağlıyo saat 9 dan beri kene gibi yapıştı ayrılmıyo
kocişte yok evde yanlızım iyice sıkıldım

edaaaaa sen egeyi nasıl uyutuyoon

uykusu gelince alıyom sol koluma oğlumu yaslıyom gögüsüme veriyom yalacı memeyi kaydirigubbakcemile3 popsuna vuruyom hemen sızıyoo :lepi:

hadi hayılısı bakalım
ne diye sattınız nan vergilerdenmi kaçtınızkaydirigubbakcemile3
ne etcenüz paraccıkları bakem

yok gıı ne vergisi aldımıdan daha çok para veren olmuş kocişte sattı kaydirigubbakcemile3
paralar hemen yeni arabayaaaaaaa :lepi:

edoş sizede araba dayanmıyo cicim yaaa

hee gıı valla öle olduu akannehir bu kezz dizel alcaz hacııı :1ninca:

ebişiimm senlen özel ilgilencemm canımın içii opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnmmm inşallah gecede güzel geçerrr :Saruboceq:

ay kızlar napıyonuz deli olcem ben
benim bebe memede uyuyo yatırıyom ağlıyo saat 9 dan beri kene gibi yapıştı ayrılmıyo
kocişte yok evde yanlızım iyice sıkıldım

ahhh cnmmm opuyorumnanaktan sıkılma annesi pes ederrr olumunekankayizsmile

aaaaa yıne bı tek ben warım yawww
nıhayet uyudu benımkıe
walla sıpa geceyı gunduzu ayırıyo haaa
mınıcıktı karanlıkta uyutuyodum aksamları
al sana karanlık
adam 12 bucuk 1 olmadan uyumuyo
barı gıdemde uyuyam

ayyyy

benim sıpada şimcik daldı galiba galiba diyom zira her an uyanabilir mahvetti beni 1,5 saattir dalmasını bekliyom ayamda ööfff inşallah dalmıştır kodum yerine emme inşallah uyanmaz öldüm yaaa

ay kızlar hel uyudu ya
garibim koca gece memede durunca sonunda sütte kalmadı yalancı meme niyetine çekti çekti durdu
ben bu çocuğu nasıl doyurucam ya

ay kızlar hel uyudu ya
garibim koca gece memede durunca sonunda sütte kalmadı yalancı meme niyetine çekti çekti durdu
ben bu çocuğu nasıl doyurucam ya

bende doyuramim baıcm ama sütüm yetmiyor diye mama vermiyom zira kilo alımı güzel olduğu için şimdilişk mama vermiycem bakalım 3. ayın sonunda kilo alımından belli olur yetip yetmemesi ona göre hareket edicem

günaydın kızlar bugün açık artırma var
kayganam acil satılıktır onu alana görümcem bedava kaydirigubbakcemile3
ürün özellikleri:biri 1950 model evli diğeri 1973 model bekar
çok güzel huzur bozarlar
daha çokkkk özellikleri var alın ve görün anlatmakla bitmez

günaydın kızlar
nagieymen hayırdır dertlisin galba

ben de iyyim kızlar oğlan uyuyor
bazen bu çocuk benim mi diye düşünürken yakalıyorum kendimi durup durup ağlayasım geliyor neden böyle hissediyorum kızlar ben?
göğsüm hala çatlak ama artık krem filan sürmüyorum emzirirken ağlamıyorum ya boşverdim gitti sadce sütümden sürüyorum krem sürsem silecek kadr beklemeye sabrı olmuyor oğlanın krem de bepanten toparlıyor ya beni silmek şart

sizde ne var yok kızlarr

bu arada ben ikinci siftahı hala yapamadım herif etrafımda dönüyor korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…