cnm bence onun gazı var sürekli emme isteği gaz olayında çok oluyoo karnına torba koy yüzüsti yatır sırtını sıvazla karnını falan ovala iyi gelirr bizimde öle oluyodu sona annadım ki gaz 2 ay dolunca düzeldi
tontonum aşı oldu teyzeleri.ilk aşıda ağlamadı.ikinci yakarmış onda kıyamet koptu.az daha bende ağlıyacaktım.yaşlandımmı ne gözlerim doldu.verem aşısı pazartesiye kaldı.sabah gitcekmişiz.özelde yapılmıyomuş.veremlesavaşda yapılıyomuş.neyse bari ondan yırttık.bidaha ağlıycakdı.
acaip huysuzlaştı evde.saatlrce zırladı .zarzor uyuttuk.şimdi uyandı ayağıma aldım gene ağlamaya hazır.kilosuda acaip artmış.kızdı doktor.mamayı azalt dedi.önce 15dk tek memenle emzir.sonra az mama içsin.3-4 saat sonra 4 olursa daha iyi ded.gene aynını yap.dedi.ama durmuyoki anacım doymuyo ağlıyo.ufff netcem yaa
ay kızım bugün okadar huysuzki niye anlamadım
kolay gelsin canım. uff dilleri yokki desinler. ama bazen öyle çok huysuz oluyolarbilmiyorumkismile
ay kızlar napıyonuz deli olcem ben
benim bebe memede uyuyo yatırıyom ağlıyo saat 9 dan beri kene gibi yapıştı ayrılmıyo
kocişte yok evde yanlızım iyice sıkıldım
edaaaaa sen egeyi nasıl uyutuyoon
hadi hayılısı bakalım
ne diye sattınız nan vergilerdenmi kaçtınızkaydirigubbakcemile3
ne etcenüz paraccıkları bakem
edoş sizede araba dayanmıyo cicim yaaa
selam kızlarr,
istanbul a gelemiyorm çünkü eşimin ist.dan teysesi gelio bebek görmee e bu durumda onları bırakıp gitmek olmazzz onnar gittikten sonrada tek gidemem aslında yarın kardeşim gelip beni alcaktı eskişehirde okii yarın sınavları da bitio uğrayıp bnei alıp ist.devam edecektik ama olmadı işin kötüsü eşimde ptesi şehir dışına gidii 1 hafta 10 gün yok tekim yanii çok canım sıkkınnn onunla da küsüm annıycaanız hiç ii deeelimm
tontonum aşı oldu teyzeleri.ilk aşıda ağlamadı.ikinci yakarmış onda kıyamet koptu.az daha bende ağlıyacaktım.yaşlandımmı ne gözlerim doldu.verem aşısı pazartesiye kaldı.sabah gitcekmişiz.özelde yapılmıyomuş.veremlesavaşda yapılıyomuş.neyse bari ondan yırttık.bidaha ağlıycakdı.
acaip huysuzlaştı evde.saatlrce zırladı .zarzor uyuttuk.şimdi uyandı ayağıma aldım gene ağlamaya hazır.kilosuda acaip artmış.kızdı doktor.mamayı azalt dedi.önce 15dk tek memenle emzir.sonra az mama içsin.3-4 saat sonra 4 olursa daha iyi ded.gene aynını yap.dedi.ama durmuyoki anacım doymuyo ağlıyo.ufff netcem yaa
ay kızlar napıyonuz deli olcem ben
benim bebe memede uyuyo yatırıyom ağlıyo saat 9 dan beri kene gibi yapıştı ayrılmıyo
kocişte yok evde yanlızım iyice sıkıldım
ay kızlar hel uyudu ya
garibim koca gece memede durunca sonunda sütte kalmadı yalancı meme niyetine çekti çekti durdu
ben bu çocuğu nasıl doyurucam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?