2009 Kasm Anneleri

cerıncım bak
bebegın emmemesı onemlı bı durum
dr mutlaka gorun benım dr hep emmesı nasıl dıye sorar
genelde ıdrar yolunda soun olan bebekler yada agzında pamukcuk olan bebekler emmezmıs

canım ya gittik doktora idrar tahlili kan tahlili yapıldı temiz
ağzındaki pamukçuk çok yoğun deil dedi ilaç bile kullanma arada karbonatlı su ile sil yeter dedi
kulaklarına baktı boğazına baktı ciğerleri dinledi ay ne varsa baktı annican emmeye sorun olcak bi durum yok dedi hadi bi emzir dedi kadının yanında verdim yapıştı emdi akannehir
ya özgüş doğduğundan beri böle mız mız meme düşkünü deil malesef ama dün resmen rekor kırdı sabah 7 den akşam 6 ya kadar ağladı ve emmedi yaa mafoldumben

canım ya kıyamam ona acaba mama yı bir denesen en azından ne bilim çocuk aç kalmas belki tutar içer mamyı belli olmaz

geçmiş olsun canım dilleri yokki anlayalım
benimkide dün saatlerce emmek istedi ve gece 4e kadar uyumadı çıldırmış gibi
hareketler yaptı sabaha kadar kaka yaptı gaz çıkardı uykusuda derin deildi sürekli savaştı
uykuda kıpır kıpırdı

ayy canım benim ne zoru var acaba pamukcuk falan olabilirmi agzı baktınızmı

canım tek şey kalıyo geriye gaz sancısı :sinifsinif:
çünkü ayaklarını karnına çekiyo feryad ederken zort ses gelio ama rahatlayamıyo bidaha bidaha derken saatlerce çekti termofor koyduk çörek otu yağıylan ovduk sıcak havlular odayı iice sıcak yaptık sardık nurse harveys rezene allam ne varsa yaptık deli olduk resmen rabbim hepimize şifalar versin tez zamanda ya ağzı var dili yok yavrum derdini söleyemio o ağlıyo ben ağlıyom offfff :gitme:

gecmıs olsun cerıncım
du bakalım
acıkınca ılla emıcek
sen onu sakınlestır
muzık ac
sakınken emzırmeyı deneolumunekankayizsmile

kartanesi senin uyku yöntemi güselde
benim kız hep esnio devamlı ama saatlercede uyumuyo
bi amuda kalkmadığım kalıo uyutmak için akannehir

ya bu nurse harveys kızımın bağırsaklarını bozdu sanırsam
yahu sabaha kdar kaka yaptı gaz çıkardı deli gibi sabah bi poşet kakalı bez attık

aynen ya dün geceden sonra yaptığına bak uyumuyo zilli
bende krispi cadısının yaptıklarını yapıyom da bazen hiç biri işe yaramıyakannehir
şuan hala uyutmakla meşgulümeyvahedigeldismile

ben ana kucağınla birlikte koyuyom hacı yani ana kucağını arabanın içine koyuyom da öle geziyoz a.sa.s

kiyamam kuzuma ya. gecse su pis gazlarda rahatlasa yavrular.:sinifsinif:

bende hep derim babamin evinden getirmedim bunlari diye ama anlayan yok. benimki gerci yapiyo elinden geleni ama demek ki ben daha fazlasini istiyorum.kaydirigubbakcemile3

sen nasıl uyutuyodunki selcen bebeyi
direkman beşiğemi koyuyon
ben emzirirken zati accık mayışii sonra kucamda piş piş liyom eyice mayışii sonra ayama alim hacı kaç evreden geçi görinmi:1no2::1no2:
ben nasıl mı uyutuyoom ohaoldumsmile
uyutamıyoooooooooom akannehir
ağlıyo evin içinde dört dönüyoz akannehir mememi versem diyom yatay konuma geçiremiyom bile hacı yatmaz gibi aynı artık baya bi dolandıktan sonra memeyi vermeyi başarırsam mayışıyoo sonra emziği tıkabilirsem oh ne alaaa
kenyaa öle biz de gözler cin gibi açıık demekki uykusu yok diyoduk ama işaret veriomuş meğer bizim zilliii
esniyo ilk başta
sonra bi yere bakarken kafayı diğer yöne çeviriyorsa
gözleri oğuşturuyosa
bi de kolunu bacağını delii gibi sallıyosa bu uykularının geldiine işaretmiş

oyyy sana da geçmiş olsun kuzu da anlıyo demek ha mafoldumben
kıyamam ben yaaa kuşumaa alla allaa neen öle olduki yaa

aaa üşüyyomu acaba cerenimom yaaa belki o zaman gaz doluyodur gazı varken benimki de pek emmek istemiyo sanki
yıkarken elektrikli ısıtıcı falan kullanyonuz demi

kartanesi senin uyku yöntemi güselde
benim kız hep esnio devamlı ama saatlercede uyumuyo
bi amuda kalkmadığım kalıo uyutmak için akannehir
valla aynen cersucummm
tracy öle diyo ama ben hala başarılı olmadım bi yerde yannış yaptım ama nerde bilmiim
bi de heralde benim kızın gazı vardı ya bikaç gündür iki gün hiç uyumadı nerdeyse akşam zinco verdim geç de olsa uyudu bugün sabah da verdim

yaniiiii istanbula gidiyomusun şimdik
BİLMİİM NAANN GURU YAPTIMYAA TÜKÜRÜÜMÜ YALİİMİ NE DİONUSS??
ne bilim gııı gidiiimmiii
ooohh ii demişinn
hangi misafirler kızım
sana gelcekler akraban delmiydi
teyzegiller mi neydi
yoğsam buramı gelcen gı:lepi:
eşimin tiizesii
ay kıyamamm ösgeme geçmişler olsun
filede mi yıkıonn?

ebiiş git kıız gurur murur yapmaaa
ya onnar annamaz gurur yaptıını kendine olan olur
hem kötü düşünmemişlerdir zateen
bazen olur ölee
pişt ben filede yıkıyom gıı
küvete su doldurup mu yıkasam böle üşür mü yaa sen nasıl yapıon su mu koyuyon dibine

filede yıkamayın zira suyu üzerine döküp aşa iniyo su bebek üşür bence suyun içinde olsa daha iyi olur sıcak su nede olsa ben öle yapim haci
sen b,ile banyı yaparken suyu üzerine döksen öle kalsan üşümezmisin ben çok şürüm a.sa.sa.s

tracy abla kac cocuk buyutmus acaba?:uhm:

evet ya ben de onu düşünmeye başladım diyom kendim banyo yaparken su tutmazsam hemen üşüyom bebe napsın ıstıcı açsan bile üşür dimi
peki başının altına kıyafet falan mı koyuyonuz benim süngerim yok

bende filede yikiyorum, yatirip cabuk cabuk yikiyorum iste napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…