cerıncım bak
bebegın emmemesı onemlı bı durum
dr mutlaka gorun benım dr hep emmesı nasıl dıye sorar
genelde ıdrar yolunda soun olan bebekler yada agzında pamukcuk olan bebekler emmezmıs
canım ya gittik doktora idrar tahlili kan tahlili yapıldı temiz
ağzındaki pamukçuk çok yoğun deil dedi ilaç bile kullanma arada karbonatlı su ile sil yeter dedi
kulaklarına baktı boğazına baktı ciğerleri dinledi ay ne varsa baktı annican emmeye sorun olcak bi durum yok dedi hadi bi emzir dedi kadının yanında verdim yapıştı emdi akannehir
ya özgüş doğduğundan beri böle mız mız meme düşkünü deil malesef ama dün resmen rekor kırdı sabah 7 den akşam 6 ya kadar ağladı ve emmedi yaa mafoldumben
geçmiş olsun canım dilleri yokki anlayalımcanım ya gittik doktora idrar tahlili kan tahlili yapıldı temiz
ağzındaki pamukçuk çok yoğun deil dedi ilaç bile kullanma arada karbonatlı su ile sil yeter dedi
kulaklarına baktı boğazına baktı ciğerleri dinledi ay ne varsa baktı annican emmeye sorun olcak bi durum yok dedi hadi bi emzir dedi kadının yanında verdim yapıştı emdi akannehir
ya özgüş doğduğundan beri böle mız mız meme düşkünü deil malesef ama dün resmen rekor kırdı sabah 7 den akşam 6 ya kadar ağladı ve emmedi yaa mafoldumben
ayy canım benim ne zoru var acaba pamukcuk falan olabilirmi agzı baktınızmı
canım tek şey kalıyo geriye gaz sancısı :sinifsinif:
çünkü ayaklarını karnına çekiyo feryad ederken zort ses gelio ama rahatlayamıyo bidaha bidaha derken saatlerce çekti termofor koyduk çörek otu yağıylan ovduk sıcak havlular odayı iice sıcak yaptık sardık nurse harveys rezene allam ne varsa yaptık deli olduk resmen rabbim hepimize şifalar versin tez zamanda ya ağzı var dili yok yavrum derdini söleyemio o ağlıyo ben ağlıyom offfff :gitme:
aynen ya dün geceden sonra yaptığına bak uyumuyo zilli
bende krispi cadısının yaptıklarını yapıyom da bazen hiç biri işe yaramıyakannehir
şuan hala uyutmakla meşgulümeyvahedigeldismile
bilmiyom wanna nası dayandı ama nasıl ağlıyodu bi görsen mafoldumben gözlerden yaş gelio uykusuzluktan kıpkırmızı şişti ağlıyo feryat figan yapmadımız şey kalmadı çok kötüydü ya düzelio derken bi tuhaf oluyo bu kız ama ben şunu farkettim banyo yaptının ertesi gununu çok kötü geçiriyoz yani her seferinde dikkat ediyom bi alakası var mı bilmem yoksa tesadüf mü
bir işin ucundan tutmuyosun gadi dagıtma bari eskiden boyle degildi simdi iyice her iş bana bakıyo cok yoruldum en basitinden bişey içtiğin bardagı kaldır yada kıyafetlerini cıkardıktan sonra dolaba askıya as dolabın kapısını esyalarını aldıktan sonra kapat bari bunları yap karsıdan alıp cocugu sevmekte ne var agladında bir iki tutup bırakma azıcık ugras ben tek basıma yapmadım bu cocugu azıcık destek ol en azından dagıtma etrafı cok sinirliyim o gelince evim dagılıyo
ben nasıl mı uyutuyoom ohaoldumsmilesen nasıl uyutuyodunki selcen bebeyi
direkman beşiğemi koyuyon
ben emzirirken zati accık mayışii sonra kucamda piş piş liyom eyice mayışii sonra ayama alim hacı kaç evreden geçi görinmi:1no2::1no2:
kenyaa öle biz de gözler cin gibi açıık demekki uykusu yok diyoduk ama işaret veriomuş meğer bizim zilliiigercekten yaa eşim beni baska bi sehire gonderseler falan diyoda ben ozaman ne calısabilirim cünkü bebegimi kimseye bırakamam evde korelir giderim iyiki uzaklara evlenmemişim benim herseyime annem kosar bi derdim oldumu alo derim yanımdadır yada canım sıkılsa ona gideirm gercekten uzaga evlenmek zor iş yada bi akraban falan olsa bir nebze daha iyi ama seninde bursada kimsen yok galiba kayınvaldenin en iyisi bile olsa ne kadar ilgilenebilir ki senle canım sen kocanla iyi gecinde gerisini bosver birbirinize en iyi destek olacak kişiler sizsiniz bi yerden sonra ailen yanında bile olsa eşinle anlasmak cok daha onemli oluyor
ayy haklısın uyku vakti geliyo ozellikle aksamları bizim problemimiz
babası sevşcem dşyo aa uyuyomu diyo zaten en fazla yarım saate uyanıyo
uyandımı deli ediyo cocugu sürekli oynuyo heycanlandırıyo bu sefer gozleri bi acıyo mubarek cocuk uyut uyutabilirsen sonra hep kocamın yuzundenklava:
bide deemezmi zorla ne uyutuyosun uyamk istemediği için aglıyo diye git paralaklava:
sonra onunlada tartısıyoruz bu erkekler kadınları asla anlamıyolar cok dertliyim cocuk haricinde bide koca adamla ugrasıyorum bigun isyan bayraklarını cekicem
bende bugun deneyeyim bakim esim gene işime karısmazsa yasakkelime
oyyy sana da geçmiş olsun kuzu da anlıyo demek ha mafoldumbenkızlar merhaba herkese
ya ben cok kötüyüm doğumdan sonra sevınmıştım bel ağrılarım gıttı diye ama 2 gundur yine belim tuttu cok fenayım sabahlara kadar uyuyamıyorum ağrıdan bide işe geliyorum Duru da sanırım artık bizim yokluğumuzu daha cok anlamaya başladı bütün gün hiç uyumuyomuş dün sabah 7 de bızımle bırlıkte uyandı akşam eve gıttık hala uyanık gece 2 ye kadar uğraştık uyumadı rezene bile fayda etmedi neden böyle oldu anlamadımki.
kıyamam ben yaaa kuşumaa alla allaa neen öle olduki yaameraba kızlarrr
dün bütün ve şu ana kadar özgeylen uğraştık durduk annem geldi saolsun çocuğa bişi oldu dün bütün gün hiç emmedi sabah 7 de başladı ağlamaya susturamadık bi türlü sadece akşam 6 da emdi düşünebiliomusunuz sağdık kaşıkla falan verelim dedik onu da almadı koca insan gibi saatlerce aç nası durdu annamadım berbat bi gündü gece biraz emdi iyice sardık sarmaladık lahana gibi terledi değiştik şimdi yine sıcak tutuyom düne göre daha iyi ama ben bittim resmen akşama kadar hiç emmemesi beni çok üzdü mafoldumben
bilmiyom wanna nası dayandı ama nasıl ağlıyodu bi görsen mafoldumben gözlerden yaş gelio uykusuzluktan kıpkırmızı şişti ağlıyo feryat figan yapmadımız şey kalmadı çok kötüydü ya düzelio derken bi tuhaf oluyo bu kız ama ben şunu farkettim banyo yaptının ertesi gununu çok kötü geçiriyoz yani her seferinde dikkat ediyom bi alakası var mı bilmem yoksa tesadüf mü
bu arada benim saadet baslamadan bitti.ohaoldumsmile
valla aynen cersucummmkartanesi senin uyku yöntemi güselde
benim kız hep esnio devamlı ama saatlercede uyumuyo
bi amuda kalkmadığım kalıo uyutmak için akannehir
BİLMİİM NAANN GURU YAPTIMYAA TÜKÜRÜÜMÜ YALİİMİ NE DİONUSS??yaniiiii istanbula gidiyomusun şimdik
ne bilim gııı gidiiimmiiikenya gıı aynı dertten ben de muzdaribim hacı noldu bizim bebelere yaaaa
ben bişeyler yazmıştım onu okudunmu biz uyku saatini geçiriyoz heralde ondan oluyo kucakta bile durmuyo evi gezip duruyoz baya sonra uyuyo
ilk esnemeye başladıında odasına gidip kundaklayıp kucamızda 5 dk durcakmışız sonra şşş şşş diyip sırtına pat pat vurcakmışız iice sakinleşince yatana yatırıp şş patlara devam etcekmişiz öle uyucakmış gerçi ben hala başarabilmiş diilim ama bu şş patlar işe yaramış kızlarda azimle denicem bakalımmm daha erken uyutmaya götürcem olcak mı yoksa çok ağliii yaaa
ebiiişş anam madem misafrler gelmiyo tavır mavır yapma git kardeşinle anam olan sana olur sen sıkılırsın kimse senin tavır yaptıının farkında bile olmaz taammı hacı ooh açılırsın ne güzel
ooohh ii demişinnben gıtmedımde ne oldu kayınwaldemlere onlar geldı
uyuz oldum
bebegımı salyaları akarak optuler
ıgrenc
aksama yıkıycam
yuzune dedım kaynanamın
hamıleyken arayan olmadı sımdı torun dıyonuz dedım
ew alak aynı bınada dedı
yokkkk dedım ne kaa uzak o kadar tatlı ıstemem yakın dedım
walla nası dedım bılmımmm
eşimin tiizesiihangi misafirler kızım
sana gelcekler akraban delmiydi
teyzegiller mi neydi
yoğsam buramı gelcen gı:lepi:
ay kıyamamm ösgeme geçmişler olsunmeraba kızlarrr
dün bütün ve şu ana kadar özgeylen uğraştık durduk annem geldi saolsun çocuğa bişi oldu dün bütün gün hiç emmedi sabah 7 de başladı ağlamaya susturamadık bi türlü sadece akşam 6 da emdi düşünebiliomusunuz sağdık kaşıkla falan verelim dedik onu da almadı koca insan gibi saatlerce aç nası durdu annamadım berbat bi gündü gece biraz emdi iyice sardık sarmaladık lahana gibi terledi değiştik şimdi yine sıcak tutuyom düne göre daha iyi ama ben bittim resmen akşama kadar hiç emmemesi beni çok üzdü mafoldumben
filede mi yıkıonn?bilmiyom wanna nası dayandı ama nasıl ağlıyodu bi görsen mafoldumben gözlerden yaş gelio uykusuzluktan kıpkırmızı şişti ağlıyo feryat figan yapmadımız şey kalmadı çok kötüydü ya düzelio derken bi tuhaf oluyo bu kız ama ben şunu farkettim banyo yaptının ertesi gununu çok kötü geçiriyoz yani her seferinde dikkat ediyom bi alakası var mı bilmem yoksa tesadüf mü
ebiiş git kıız gurur murur yapmaaa
ya onnar annamaz gurur yaptıını kendine olan olur
hem kötü düşünmemişlerdir zateen
bazen olur ölee
pişt ben filede yıkıyom gıı
küvete su doldurup mu yıkasam böle üşür mü yaa sen nasıl yapıon su mu koyuyon dibine
valla aynen cersucummm
tracy öle diyo ama ben hala başarılı olmadım bi yerde yannış yaptım ama nerde bilmiim
bi de heralde benim kızın gazı vardı ya bikaç gündür iki gün hiç uyumadı nerdeyse akşam zinco verdim geç de olsa uyudu bugün sabah da verdim
filede yıkamayın zira suyu üzerine döküp aşa iniyo su bebek üşür bence suyun içinde olsa daha iyi olur sıcak su nede olsa ben öle yapim haci
sen b,ile banyı yaparken suyu üzerine döksen öle kalsan üşümezmisin ben çok şürüm a.sa.sa.s
filede yıkamayın zira suyu üzerine döküp aşa iniyo su bebek üşür bence suyun içinde olsa daha iyi olur sıcak su nede olsa ben öle yapim haci
sen b,ile banyı yaparken suyu üzerine döksen öle kalsan üşümezmisin ben çok şürüm a.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?