bişi sorcam kendiniz mi alıyonuz aşıyı hastanemi vuruyo..bizim hastanede vuruyolar ama tazelik ve güvenilirlik açısından kendimiz temin etmek daha mı doğru yoksam?kızlar biz bu rotavirüsün ilk dozuna 140 erdik. 2. de 140 dimi. kocam bayılmadan cevap verin
amaaan boşver hacıı miss gibi çıtır çıtır simidimizi alırız yanına sıcacık çay ohhhh cokacimcoook
şaka bi yana hacıı b.evlerde kadir has varya orda buluşuruk diye düşündüydük CADIARZU
bişi sorcam kendiniz mi alıyonuz aşıyı hastanemi vuruyo..bizim hastanede vuruyolar ama tazelik ve güvenilirlik açısından kendimiz temin etmek daha mı doğru yoksam?
aa banada yakın sayılır kızlar...amma küççük bebeylen hava çok soğuk yaa..:1shok:
aa sen nerdesin gııı hadi falla buluşak çok zewkli oliyiii kaydirigubbakcemile2
ben ankaraya gittimde angaralı hatınlala buluştuyduk şimdi angaradan ebiş geliyi bizde buluşmazsak zayıp olarr demi amaaa aklinialirimsmile
ya bana bişey oldu 2gün öncesine kadar fışkıran süt şimdi yok bebem deli gibi emzik emiyo
karnı aç süt yok senağlama
hep kaynanamın yüzünden sütüm gelsin bi daha hiçbişeye üzülmicem söz
hiç bir şey üzülmeye değmez hele kaynanalara ah canım benimkide azalmıştı herhalde çarşamba günü kuzum deli gibi olmuştu uyuyamıyordu bu gün mama verdim artık akşamları verecem
ben ankaraya gittimde angaralı hatınlala buluştuyduk şimdi angaradan ebiş geliyi bizde buluşmazsak zayıp olarr demi amaaa aklinialirimsmile
ya bana bişey oldu 2gün öncesine kadar fışkıran süt şimdi yok bebem deli gibi emzik emiyo
karnı aç süt yok senağlama
hep kaynanamın yüzünden sütüm gelsin bi daha hiçbişeye üzülmicem söz
selam
ay ne yoruldum annatamam haa
bebeği yıka buseyi yıka dağılan evi topla belim koptu ayol allahtan kociş yardım edii yoksam bittiydim ben
mutfağı ona yapturdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınnn tükanı ben açıyom gabaa
hofff felaket uykusuzum yorgunum açım ay daha ne sayıyımm mafoldumben
günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
bugün anneme didiyooomm:sm_cool:
inş benim herif izin werirde gecede orda kalırım :Saruboceq:
bu aradada bebeğimin burnu tıkandı yinesenağlama üşütüyom galiba ben bu çocuğu yaaa mafoldumben
günaydın gııı böön geliim hacı 14,30 da pineceemmm inşallahhgünaydınnn tükanı ben açıyom gabaa
hofff felaket uykusuzum yorgunum açım ay daha ne sayıyımm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?