2009 Kasm Anneleri

kızlar biz bu rotavirüsün ilk dozuna 140 erdik. 2. de 140 dimi. kocam bayılmadan cevap verin
bişi sorcam kendiniz mi alıyonuz aşıyı hastanemi vuruyo..bizim hastanede vuruyolar ama tazelik ve güvenilirlik açısından kendimiz temin etmek daha mı doğru yoksam?

aa banada yakın sayılır kızlar...amma küççük bebeylen hava çok soğuk yaa..:1shok:

kızlar ben mama vermeye başladım yatmadan önce verecem yoksam uyumuyor iki gün beni deli etti uyumuyordu

aa sen nerdesin gııı hadi falla buluşak çok zewkli oliyiii kaydirigubbakcemile2
ben ankaraya gittimde angaralı hatınlala buluştuyduk şimdi angaradan ebiş geliyi bizde buluşmazsak zayıp olarr demi amaaa aklinialirimsmile

banyo yaptıııı
iki memeyıde emdııııı
haalaaaa uyumiiiiiiii
acıktım ya

aayyy çok zevkliydi hakkat yaaa
ben ebişime gitcektim pts ama o sizin yanınıza geliyooo
işe başlamadan sönmüş olursa giderunn
zaten ebişim acaip pozitif enerji saçıyo yaa mutlaka buluşun hacıı :lepi:

ya bana bişey oldu 2gün öncesine kadar fışkıran süt şimdi yok bebem deli gibi emzik emiyo
karnı aç süt yok senağlama
hep kaynanamın yüzünden sütüm gelsin bi daha hiçbişeye üzülmicem söz

hiç bir şey üzülmeye değmez hele kaynanalara ah canım benimkide azalmıştı herhalde çarşamba günü kuzum deli gibi olmuştu uyuyamıyordu bu gün mama verdim artık akşamları verecem

hiç bir şey üzülmeye değmez hele kaynanalara ah canım benimkide azalmıştı herhalde çarşamba günü kuzum deli gibi olmuştu uyuyamıyordu bu gün mama verdim artık akşamları verecem

ya evde mamada bulundurmak mı lazım acaba
ne hassas ya azıcıkta mı moralimiz bozulmıcak anlamadım ki :sinifsinif:

ay bendede ya iki gün önce fışkırdı hatta çok ağrıdı göğüslerim..iki gündür çok azmafoldumben
ama bugün pek bişey yemedim hatta yemek yapamadım fastfood yedik malesefakannehirbide hava çok soğuk,deli gibi su içen ben içemedim canım istemiyo soğuk soğuk bırrrlmaz:

sefaköydeyim ben şeker..
gelmek isterim amma hava bu hafta çok soğuk olcekmiş..bugün çıkmak zorunda kaldım arabayla gittik geldik ama ben kendim bile dondum ya..bebeler üşür be..en azından bahar gelse biya rahatçana çıksakkaydirigubbakcemile2

selam
ay ne yoruldum annatamam haa
bebeği yıka buseyi yıka dağılan evi topla belim koptu ayol allahtan kociş yardım edii yoksam bittiydim ben
mutfağı ona yapturdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam
ay ne yoruldum annatamam haa
bebeği yıka buseyi yıka dağılan evi topla belim koptu ayol allahtan kociş yardım edii yoksam bittiydim ben
mutfağı ona yapturdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah bacım senin işin bizimkinin 2 katı ya..biz bitane bebeye bakamıyoz..takdireşayen bravo nediyemalkisalkisalkis

iyi geceler ben kapattım galibam..takılayım dedim bugece biraz uykum geldi aslında..boshayallersmile

günaydınnn tükanı ben açıyom gabaa
hofff felaket uykusuzum yorgunum açım ay daha ne sayıyımm mafoldumben

günaydınnn tükanı ben açıyom gabaa
hofff felaket uykusuzum yorgunum açım ay daha ne sayıyımm mafoldumben

günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
bugün anneme didiyooomm:sm_cool:
inş benim herif izin werirde gecede orda kalırım :Saruboceq:
bu aradada bebeğimin burnu tıkandı yinesenağlama üşütüyom galiba ben bu çocuğu yaaa mafoldumben

oohhhh sefaan olsun işallah kalırsın hacı
ulaaa sen kesinn kadir hasa gidersin haa demi adi düdük kaydirigubbakcemile3

ya özgeninde heç geçmiyo hemide heççç hep burnu tıkalıı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…