benimki 1 haftadır boyle gece uyumuyor gunduz uyuyorgün boyu uyudu simdide uykusu var aglayip duruyo uyumuyoo yaa cildircam
hepimiz bunaldık canım bende yetişemıyorum işlere kendıme yemek zor yapıyorum valla...isyan edesim geliyo cok yoruluyorum cenem titriyo sinirden boguluyorum artık yaaaaaaaaaa offf moralim cok bozuk yemek utu cocuk ev işi misafir bıktım yemin ederim kimseyle ne konusmak ne oturmak ne varlıgını hşssetmek şstemiyorum
nasılsn tatlımmyok bacım hep böyle
ya alıştım artık idare ediyorum
kimseye ihtiyacım yok artık istemiyom kimseyi hele ailemi
gerçi ailem demeyecem artık hepsini sildim
komşularda kendi aleminde bacım beeeeeee
iyigeceler canım
canım üzülme olur arada
biberonla falan ver
bende verene kadar anam ağlıyo kıyamet koparıyo
ama sonunda mecbur kalıyo
cok guzel ve ucuz sağol dilmuh
3 saatte bir sağ sakın atlama azalmasını engelleyip coğaltacaktır benımki hiç emmdi hep sağarak biberonla veriyorumiyiygeceler arkadaşlar..
nasılsınız herkes iyi mi kızlar ya çok üzülüyorum poyraz mememı almıyo yaa 3 gündür...
üzüntüden sütüm azaldı meme ucu takıyorum gene yok ya sütüm azdı şimdi bomboş göğüslerim napıcam bılmıyorum.mememe yaklaştırdığım an nasıl patlatıyo çığlığı nasıl ağlıyo anlamadım gitti yaa şimdi uyuttum bi bakayım dedim...
isyan edesim geliyo cok yoruluyorum cenem titriyo sinirden boguluyorum artık yaaaaaaaaaa offf moralim cok bozuk yemek utu cocuk ev işi misafir bıktım yemin ederim kimseyle ne konusmak ne oturmak ne varlıgını hşssetmek şstemiyorum
yok bacım hep böyle
ya alıştım artık idare ediyorum
kimseye ihtiyacım yok artık istemiyom kimseyi hele ailemi
gerçi ailem demeyecem artık hepsini sildim
komşularda kendi aleminde bacım beeeeeee
iyigeceler canım
canım üzülme olur arada
biberonla falan ver
bende verene kadar anam ağlıyo kıyamet koparıyo
ama sonunda mecbur kalıyo
hepimiz bunaldık canım bende yetişemıyorum işlere kendıme yemek zor yapıyorum valla...
nasılsn tatlımm
ya anlayamıyorum cnm ya çok üzülüyrum şu 2 hafta içinde huyu suyu nasıl değişti..
ya benım kı nasıl ağlıyo sankı canını yakıyoruz ağlarken kızarıp gidiyo katılıyo ya resmen gözünden yaş gelıyo içim parcalanıyo...
bi kac annene gitsene sen hem hergün neden misafir aliyosunki sen.. cocuk durmuyo deyip baska bi güne at nolcak.. ben bazen telefonu bile acmiyorum eger numara tanidk degilse biliyorumki misafir gelicek aksama dogru tekrar aradiklarinda aciyorum sarji bitmis duymamisim diyorum..
teyzen ariyormu peki daha?
cok zor canim yaa Allah yardimcin olsun valla ama cokta takdir ediyorum seni.. baskasi olsa coktan isyan bayragini tuttuydu.. cok sabirli bi insansin bravo sana.. Allah seni dogru yoldan sasirmasin insallah.. hep dua ediyorum sana yeminle.. keske bizde sen kadar sabirli olabilseydik.oglun cok sansi olcak.. onun icin kizimi sana vercemopuyorumnanaktan:lepi:
buda sana a.s.:hooray:
yok bacım ailemden hiç kimse aramıyo
inanırmısın ne teyze ne dayı ne kuzen ne bişey
arada görümcemle kaynatamla konuşuyom o kadar başkada kimsem yok işte
ayy amiiiiiiin canım allah razı olsun
rabbime şükürler olsun bana verdiği bu güç olmasa yıllar önce göçmüştüm
benim bu adi aile yıllar önce biz annemle aylarca hastanede yattıkta gelmediler
şimdi aramışlar aramamışlar hiç umrumda değil
ki arasalar ben açmam artık
sildim hepsini bitti benim için
oğluşumun kulağına hep annen hep yanında olacak rabbim izin vrdiği sürece
seni ben gibi yapmayacağım sahipsiz bırakmayacağım diye fısıldıyorum
hep duymayı istediğim seni seviyorum diyorum günde 100 kere belki
gelinimede gözün arkada kalmasın kaynanalık hayatta yapmam
benim minik gelinim oyyyyyy yerim haaaaaaaa
ayy kiz hem aglattin hem güldürdün he..opuyorumnanaktan
kiyamam yaa keske yakin olsaydik hee insallah bu bebeler büyüyene kadar kk ayakta durur.. hem sen yarin oglusun resmini koy bakem cici topigine.. özledik bakalim büyümüsmü damadimkaydirigubbakcemile3
canım sağıyorum ama hemen dolmuyor göğüslerim gece 1 de sağdım sabah bile bomboştu hiç dolmamış nasıl üzüldüm Allahım n eyapacağımı saşırdım3 saatte bir sağ sakın atlama azalmasını engelleyip coğaltacaktır benımki hiç emmdi hep sağarak biberonla veriyorum
bende açmıyorum çoğu zaman napayım artık yaabi kac annene gitsene sen hem hergün neden misafir aliyosunki sen.. cocuk durmuyo deyip baska bi güne at nolcak.. ben bazen telefonu bile acmiyorum eger numara tanidk degilse biliyorumki misafir gelicek aksama dogru tekrar aradiklarinda aciyorum sarji bitmis duymamisim diyorum..
teyzen ariyormu peki daha?
cok zor canim yaa Allah yardimcin olsun valla ama cokta takdir ediyorum seni.. baskasi olsa coktan isyan bayragini tuttuydu.. cok sabirli bi insansin bravo sana.. Allah seni dogru yoldan sasirmasin insallah.. hep dua ediyorum sana yeminle.. keske bizde sen kadar sabirli olabilseydik.oglun cok sansi olcak.. onun icin kizimi sana vercemopuyorumnanaktan:lepi:
buda sana a.s.:hooray:
evet canım bunlar olacak ama çok üzülüyoru ve korkuyorum elımden geldiğince anne sütü vermek istiyorum yaramazım huysuzluk ediyoüzülme bacım bebek bu ne yapacakları belli olmaz
benimkide bak almıyo memeyi emmiyo uğraşıyom hopluyom zıplıyom zar zor veriyom emziriyom
emzirmekten soğudum
sağıyomda emziriyomda ama zor oluyo
sen üzme kendini olacak bunlar ne yapalım
annembirmelek gecicek canim bu günleride ariycaz daha.. artik uyumalari zorlasiyor kucagima aldigimda etrafa bakmaktan uyumuyoo.. sonra basiyo yaygarayi.. cani istemiyoy belki sen ama ugras yinede.. kasikla vermeye calis yada biberonla.. acikinca illaki alicak birinden birini..
arzu o tulumdan karakiz almis cok iyi diyordu.. hemde gecekten ucuz..
canım sağıyorum ama hemen dolmuyor göğüslerim gece 1 de sağdım sabah bile bomboştu hiç dolmamış nasıl üzüldüm Allahım n eyapacağımı saşırdım
bende açmıyorum çoğu zaman napayım artık yaa
evet canım bunlar olacak ama çok üzülüyoru ve korkuyorum elımden geldiğince anne sütü vermek istiyorum yaramazım huysuzluk ediyo
gecicek demı bacım.büyüdükçe dertleride büyüyo diyolar ama bakalımm sabredicez Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
canım sağıyorum ama hemen dolmuyor göğüslerim gece 1 de sağdım sabah bile bomboştu hiç dolmamış nasıl üzüldüm Allahım n eyapacağımı saşırdım
bende açmıyorum çoğu zaman napayım artık yaa
evet canım bunlar olacak ama çok üzülüyoru ve korkuyorum elımden geldiğince anne sütü vermek istiyorum yaramazım huysuzluk ediyo
gecicek demı bacım.büyüdükçe dertleride büyüyo diyolar ama bakalımm sabredicez Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
anam ekleyemiyom
geçen haftaki resmimizi eklemeye çalışıyom
saçımıda yeni boyamıştım
ama denemeye devam ediyom
canım hiç üzülme emmezlerse vercez mama
hiç bişey olmaz ne olacak yaa
bende emmemişim ne olacak amaaan
rahat ol sen
sen huzursuz olunca poyrazada yansıyodur
gecicek bacim merak etme ne kadar cabuk büyüyorlar sende görmüyomusun?bulgur pilavi.. ayva kompostosu bende ise yariyor denedinmi bunlari..
olmazsa yarin yaparsin canim gece gece ugrasma bosver..
bende hic emmemisim..
evet canım benımde sinirlerim bozuldu Allahım yardım et hep diyorum sıkı sıkı sarılıyorum oğluma konuşuyorum onunla hep...bunlarda gecıcek inşşşcanım hiç üzülme emmezlerse vercez mama
hiç bişey olmaz ne olacak yaa
bende emmemişim ne olacak amaaan
rahat ol sen
sen huzursuz olunca poyrazada yansıyodur
ayva kompostosu içiyorum cnaım sürekli bulgurda 2 defa yedim ama çoğaldı mı anlayamadım yarın gene yapayım bakalım..gecicek bacim merak etme ne kadar cabuk büyüyorlar sende görmüyomusun?bulgur pilavi.. ayva kompostosu bende ise yariyor denedinmi bunlari..
olmazsa yarin yaparsin canim gece gece ugrasma bosver..
bende hic emmemisim..
yok kız galiba oluyo dur bakem
yükleniyo yüklensin yayınlayam
bacım bulgur pilavı gaz yapıo yağıza yaaa
sizde durum ne
millet petibör süt yapıyo diye yedim yedim yedim aldım 1 kilo süt yapıyomu anlamadımda yapmadı galiba değişiklik olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?