2009 Kasm Anneleri

hepimiz bunaldık canım bende yetişemıyorum işlere kendıme yemek zor yapıyorum valla...
nasılsn tatlımm
ya anlayamıyorum cnm ya çok üzülüyrum şu 2 hafta içinde huyu suyu nasıl değişti..
ya benım kı nasıl ağlıyo sankı canını yakıyoruz ağlarken kızarıp gidiyo katılıyo ya resmen gözünden yaş gelıyo içim parcalanıyo...

3 saatte bir sağ sakın atlama azalmasını engelleyip coğaltacaktır benımki hiç emmdi hep sağarak biberonla veriyorum

bi kac annene gitsene sen hem hergün neden misafir aliyosunki sen.. cocuk durmuyo deyip baska bi güne at nolcak.. ben bazen telefonu bile acmiyorum eger numara tanidk degilse biliyorumki misafir gelicek aksama dogru tekrar aradiklarinda aciyorum sarji bitmis duymamisim diyorum..

teyzen ariyormu peki daha?
cok zor canim yaa Allah yardimcin olsun valla ama cokta takdir ediyorum seni.. baskasi olsa coktan isyan bayragini tuttuydu.. cok sabirli bi insansin bravo sana.. Allah seni dogru yoldan sasirmasin insallah.. hep dua ediyorum sana yeminle.. keske bizde sen kadar sabirli olabilseydik.oglun cok sansi olcak.. onun icin kizimi sana vercemopuyorumnanaktan:lepi:
buda sana a.s.:hooray:

üzülme bacım bebek bu ne yapacakları belli olmaz
benimkide bak almıyo memeyi emmiyo uğraşıyom hopluyom zıplıyom zar zor veriyom emziriyom
emzirmekten soğudum
sağıyomda emziriyomda ama zor oluyo
sen üzme kendini olacak bunlar ne yapalım

annembirmelek gecicek canim bu günleride ariycaz daha.. artik uyumalari zorlasiyor kucagima aldigimda etrafa bakmaktan uyumuyoo.. sonra basiyo yaygarayi.. cani istemiyoy belki sen ama ugras yinede.. kasikla vermeye calis yada biberonla.. acikinca illaki alicak birinden birini..

arzu o tulumdan karakiz almis cok iyi diyordu.. hemde gecekten ucuz..

yok bacım ailemden hiç kimse aramıyo
inanırmısın ne teyze ne dayı ne kuzen ne bişey
arada görümcemle kaynatamla konuşuyom o kadar başkada kimsem yok işte

ayy amiiiiiiin canım allah razı olsun
rabbime şükürler olsun bana verdiği bu güç olmasa yıllar önce göçmüştüm
benim bu adi aile yıllar önce biz annemle aylarca hastanede yattıkta gelmediler
şimdi aramışlar aramamışlar hiç umrumda değil
ki arasalar ben açmam artık
sildim hepsini bitti benim için

oğluşumun kulağına hep annen hep yanında olacak rabbim izin vrdiği sürece
seni ben gibi yapmayacağım sahipsiz bırakmayacağım diye fısıldıyorum
hep duymayı istediğim seni seviyorum diyorum günde 100 kere belki
gelinimede gözün arkada kalmasın kaynanalık hayatta yapmam
benim minik gelinim oyyyyyy yerim haaaaaaaa

ayy kiz hem aglattin hem güldürdün he..opuyorumnanaktan
kiyamam yaa keske yakin olsaydik hee insallah bu bebeler büyüyene kadar kk ayakta durur.. hem sen yarin oglusun resmini koy bakem cici topigine.. özledik bakalim büyümüsmü damadimkaydirigubbakcemile3

sağol bacım
kız kk durur durmasa face mace halleder başgöz ederiz bu yaramazları
dur ben face e koyam yavrumun fotosunu şimdi

3 saatte bir sağ sakın atlama azalmasını engelleyip coğaltacaktır benımki hiç emmdi hep sağarak biberonla veriyorum
canım sağıyorum ama hemen dolmuyor göğüslerim gece 1 de sağdım sabah bile bomboştu hiç dolmamış nasıl üzüldüm Allahım n eyapacağımı saşırdım
bende açmıyorum çoğu zaman napayım artık yaa
evet canım bunlar olacak ama çok üzülüyoru ve korkuyorum elımden geldiğince anne sütü vermek istiyorum yaramazım huysuzluk ediyo

gecicek demı bacım.büyüdükçe dertleride büyüyo diyolar ama bakalımm sabredicez Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

anam ekleyemiyom
geçen haftaki resmimizi eklemeye çalışıyom
saçımıda yeni boyamıştım
ama denemeye devam ediyom

canım hiç üzülme emmezlerse vercez mama
hiç bişey olmaz ne olacak yaa
bende emmemişim ne olacak amaaan
rahat ol sen
sen huzursuz olunca poyrazada yansıyodur

gecicek bacim merak etme ne kadar cabuk büyüyorlar sende görmüyomusun?bulgur pilavi.. ayva kompostosu bende ise yariyor denedinmi bunlari..

anam ekleyemiyom
geçen haftaki resmimizi eklemeye çalışıyom
saçımıda yeni boyamıştım
ama denemeye devam ediyom

olmazsa yarin yaparsin canim gece gece ugrasma bosver..

rahat ol sen

bende hic emmemisim..

gecicek bacim merak etme ne kadar cabuk büyüyorlar sende görmüyomusun?bulgur pilavi.. ayva kompostosu bende ise yariyor denedinmi bunlari..

bende hic emmemisim..

yok kız galiba oluyo dur bakem
yükleniyo yüklensin yayınlayam

bacım bulgur pilavı gaz yapıo yağıza yaaa
sizde durum ne

millet petibör süt yapıyo diye yedim yedim yedim aldım 1 kilo süt yapıyomu anlamadımda yapmadı galiba değişiklik olmadı yani

rahat ol sen
evet canım benımde sinirlerim bozuldu Allahım yardım et hep diyorum sıkı sıkı sarılıyorum oğluma konuşuyorum onunla hep...bunlarda gecıcek inşşş

bende hic emmemisim..
ayva kompostosu içiyorum cnaım sürekli bulgurda 2 defa yedim ama çoğaldı mı anlayamadım yarın gene yapayım bakalım..
valla şiştim ayva kompostosu incir kompostosu dereotunu yıyemıyorum pek haşlayıp suyunu içiyorum.3 lt s u içiyorum anlayamadım gitti bacım yaa
dılmuhum eklede görelım bacım fotoları
faceı acayım bende şimd iütü yapıp size bakıcam.eşimöde gelır işten birazdan

yok kız galiba oluyo dur bakem
yükleniyo yüklensin yayınlayam

bacım bulgur pilavı gaz yapıo yağıza yaaa
sizde durum ne

bende yapmiyo canim.. icine bol kimyon koydum belki ondan yapmadi.. ama ben lahanada yedim noht yemegide.. belkide nilos cok gazli bi bebek degil ondan dokunmadi.. denemek lazim..

millet petibör süt yapıyo diye yedim yedim yedim aldım 1 kilo süt yapıyomu anlamadımda yapmadı galiba değişiklik olmadı yani

petibör bende dün aldim ama yemedim daha duruyo dolapta.. hem bi kerede fayda edermi bilmiyom.. pismis soganda süt yapmiyomus duydunuzmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…