napalım canım oğlanı uyutmaya çalışıyomözlemcim iyiyiz şükür
siz nasılsınız
selam karılarbugun kuafore gıttım 5000 bakımımı yaptırdım..ordan ewe geldık kocısle kayınpederın yanına gıttık yemek yemeye ewlerı buz gıbıydı..ben bıle usudum oglum un burnu ellerı buz gıbı oldu
ewe gelmek ıstedım ama daha yenı yemekten kalkmıstıkkııııı
oglum kaka yaptı bıraz durdular kayınpederın kucagındaydı..
aldım atlını acıcaktımkı
belıne kadar bokkkaaaa bulanmıstıkaydirigubbakcemile3
yanıma yedek bılerek almamıstım
warıdda yok dıdım
ewe gelene kadar cocugum dondu heryanı buz gıbıydı...
heryerını yıkadım gelınce makıneye attım camasırları
kaka lekesı cıkmıyo gercı warmı bıldıgınız bı formul ya...sımdıde babasında ama oglum bı tuhaflastı ya
durgun oyle bos bos bakıyo
orda oturmak ıstemıyodum oglum sayesınde kactık ewe ohhh eyı oldu[/QUO
bu sorunu çok yaşadım.
ama bez almamak hiç aklıma gelmemişti.
ama kaynanam bi kopuş markete gidip alırdı bez...
sabun dozuna bastır sıcak suda öyle geçiyor
kenyacim senin kizada nazar ettik herhalde.. bi oku üfle bacim yaa belki göze gelmistir.. uyusalar bizde dinlencez daha iyi ilgilencezde uykularida yarim saat sürmüyoki.. benide ter basti babasina verdim ama onuda istemiyoki illa benim kokum olcak uyuyunca.. cok istedim babasinada alissin diye ama bu ana kokusu nasil biseyse
yok bacım hep böylehep böylemi gidicek peki? keske düzenli gidip gelse sanada yardimi olurdu biraz..
hic dinlenemiyosun az bi cevre edinebilsen yokmu hic komsu filan?
iyiygeceler arkadaşlar..
nasılsınız herkes iyi mi kızlar ya çok üzülüyorum poyraz mememı almıyo yaa 3 gündür...
üzüntüden sütüm azaldı meme ucu takıyorum gene yok ya sütüm azdı şimdi bomboş göğüslerim napıcam bılmıyorum.mememe yaklaştırdığım an nasıl patlatıyo çığlığı nasıl ağlıyo anlamadım gitti yaa şimdi uyuttum bi bakayım dedim...
ah ahh hepimiz birgüncük olsa şöyle bi 3-4 saat uyusam bişi istemıcem ama oda yok...Allah yardımcımız olsun buda gececek inşşoff kızlar yemin ederim kafayı yicem yaaa
sabahtan beri dogru duzgun uyumadı
simdide kucakta olcakmıs bide ayakta gezcekmisiz yapmayınca basıyo cıglıgı
bu ses beni delirtiyo yaa dovmussun gibi aglıyo
simdi anakucagını sallıyorum sallamanın temposu degissin gene bagırıyo
her yerim agrıyo yaaaaa din len mek is ti yo rum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi geceler melek anne biz iyiyiz ugrasiyoruz yaramazlarla.. Alla allah neden almiyoki agzinda pamukcuk varmi baktinmi?
pştttttttt millet civilbebede polar tulum çok ucuz ihtiyacı olan baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?