2009 Kasm Anneleri

sorma dünürüm yaa yeni uyudu ama benide bitirdi anakucaginda sallayarak uyutabildim arada bir aciyo gene gözünü.. krispi cadisi nazar etti herhalde:)

sen napiyosun hic girmiyosun artik yagiz uslandimi artik`?

ilk dogduklarindada fenaydilar simdi iyce huylari degisti daha neler yapcaklar bakalim..

maskara olduk iyce parmaklarinda oynatiyorlar bizi

esinin isleri haala aynimi bi düzen yok dimi daha?

hep böylemi gidicek peki? keske düzenli gidip gelse sanada yardimi olurdu biraz..
hic dinlenemiyosun az bi cevre edinebilsen yokmu hic komsu filan?

iyiygeceler arkadaşlar..
nasılsınız herkes iyi mi kızlar ya çok üzülüyorum poyraz mememı almıyo yaa 3 gündür...
üzüntüden sütüm azaldı meme ucu takıyorum gene yok ya sütüm azdı şimdi bomboş göğüslerim napıcam bılmıyorum.mememe yaklaştırdığım an nasıl patlatıyo çığlığı nasıl ağlıyo anlamadım gitti yaa şimdi uyuttum bi bakayım dedim...

off kızlar yemin ederim kafayı yicem yaaa
sabahtan beri dogru duzgun uyumadı
simdide kucakta olcakmıs bide ayakta gezcekmisiz yapmayınca basıyo cıglıgı
bu ses beni delirtiyo yaa dovmussun gibi aglıyo
simdi anakucagını sallıyorum sallamanın temposu degissin gene bagırıyo
her yerim agrıyo yaaaaa din len mek is ti yo rum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi geceler melek anne biz iyiyiz ugrasiyoruz yaramazlarla.. Alla allah neden almiyoki agzinda pamukcuk varmi baktinmi?

kenyacim senin kizada nazar ettik herhalde.. bi oku üfle bacim yaa belki göze gelmistir.. uyusalar bizde dinlencez daha iyi ilgilencezde uykularida yarim saat sürmüyoki.. benide ter basti babasina verdim ama onuda istemiyoki illa benim kokum olcak uyuyunca.. cok istedim babasinada alissin diye ama bu ana kokusu nasil biseyse

isyan edesim geliyo cok yoruluyorum cenem titriyo sinirden boguluyorum artık yaaaaaaaaaa offf moralim cok bozuk yemek utu cocuk ev işi misafir bıktım yemin ederim kimseyle ne konusmak ne oturmak ne varlıgını hşssetmek şstemiyorum

hep böylemi gidicek peki? keske düzenli gidip gelse sanada yardimi olurdu biraz..
hic dinlenemiyosun az bi cevre edinebilsen yokmu hic komsu filan?
yok bacım hep böyle
ya alıştım artık idare ediyorum
kimseye ihtiyacım yok artık istemiyom kimseyi hele ailemi
gerçi ailem demeyecem artık hepsini sildim
komşularda kendi aleminde bacım beeeeeee

iyigeceler canım
canım üzülme olur arada
biberonla falan ver
bende verene kadar anam ağlıyo kıyamet koparıyo
ama sonunda mecbur kalıyo

ah ahh hepimiz birgüncük olsa şöyle bi 3-4 saat uyusam bişi istemıcem ama oda yok...Allah yardımcımız olsun buda gececek inşş
iyi geceler melek anne biz iyiyiz ugrasiyoruz yaramazlarla.. Alla allah neden almiyoki agzinda pamukcuk varmi baktinmi?

yok canım pamukcuk ağzında ya anlayamıyorum yaa bakalım p.tesi 2 ayımız doluyo doktora götürcem arayıp...
oturup bende ağlıcam onla bir okadar fena oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…