ekledim bacımevet canım benımde sinirlerim bozuldu Allahım yardım et hep diyorum sıkı sıkı sarılıyorum oğluma konuşuyorum onunla hep...bunlarda gecıcek inşşş
ayva kompostosu içiyorum cnaım sürekli bulgurda 2 defa yedim ama çoğaldı mı anlayamadım yarın gene yapayım bakalım..
valla şiştim ayva kompostosu incir kompostosu dereotunu yıyemıyorum pek haşlayıp suyunu içiyorum.3 lt s u içiyorum anlayamadım gitti bacım yaa
dılmuhum eklede görelım bacım fotoları
faceı acayım bende şimd iütü yapıp size bakıcam.eşimöde gelır işten birazdan
bende yapmiyo canim.. icine bol kimyon koydum belki ondan yapmadi.. ama ben lahanada yedim noht yemegide.. belkide nilos cok gazli bi bebek degil ondan dokunmadi.. denemek lazim..
petibör bende dün aldim ama yemedim daha duruyo dolapta.. hem bi kerede fayda edermi bilmiyom.. pismis soganda süt yapmiyomus duydunuzmu?
kizlar benim kocis kiziyo yeter diyoo.. okan bayülgen takiliyodu bende firsat bu firsat bu saatte girdim yoksa coktan odaya gecmistim ben..
kendinize cok iyi bakin.. yarin bugünden daha güzel bi gün olsun insallah.. bütün bebisler uyusunlar..
gazli furkan uyuyo bugün masallah anasi damlamadi daha
valla yediğim sayılı yemek var ya bıktım aynı şeyleri yemekten dön dolaş aynı şey bende her yemeğe kımyon koyuyorum...bende yapmiyo canim.. icine bol kimyon koydum belki ondan yapmadi.. ama ben lahanada yedim noht yemegide.. belkide nilos cok gazli bi bebek degil ondan dokunmadi.. denemek lazim..
petibör bende dün aldim ama yemedim daha duruyo dolapta.. hem bi kerede fayda edermi bilmiyom.. pismis soganda süt yapmiyomus duydunuzmu?
oğluşumun resimini face e yüklediiiiiiim
bide bol soganli deneyim bakalim.. üff yarin misafir var napicam bilmiyom.. bi kek bi cay ayip olurmuki?
baktim canim damadima.. masallah pek bi büyümüs.. cenesine bayildim tam isirmalik olmus:) senin saclarinda cok yakismis..güle güle kullan..
hadi kactim ben.. yarin görüsürüz insallah hem belki güzel giydirmisken resim ceker eklerim nilosun:)
valla yediğim sayılı yemek var ya bıktım aynı şeyleri yemekten dön dolaş aynı şey bende her yemeğe kımyon koyuyorum...
şimd igördüm çok tatlı yahu maşallahh...saçların da çok güsel olmuş canım maşallah....
kizlar benim kocis kiziyo yeter diyoo.. okan bayülgen takiliyodu bende firsat bu firsat bu saatte girdim yoksa coktan odaya gecmistim ben..
kendinize cok iyi bakin.. yarin bugünden daha güzel bi gün olsun insallah.. bütün bebisler uyusunlar..
gazli furkan uyuyo bugün masallah anasi damlamadi daha
bide bol soganli deneyim bakalim.. üff yarin misafir var napicam bilmiyom.. bi kek bi cay ayip olurmuki?
baktim canim damadima.. masallah pek bi büyümüs.. cenesine bayildim tam isirmalik olmus:) senin saclarinda cok yakismis..güle güle kullan..
hadi kactim ben.. yarin görüsürüz insallah hem belki güzel giydirmisken resim ceker eklerim nilosun:)
hepiciğinize günayadıııııınnnnnnnnnnna.s.
bugün pazar herkesin kocacığı ewde benim koca yine yok boshayallersmile
kız benim koca börekçi yaa zabahın dördünde gitti :sinifsinif: gidip börekleri pişiriyoo millet pazar pazar aç kalmasın diyee sırnaşık şeynerde nan pazar pazar kocacığın heeee:jeyyar::jeyyar:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
oğlan 3 30 gibi uyandı
6 gibi uyudu anlamıyom zaten geç yatmıştık delikafadulden
babasıyla uğraştık durduk
abisinin izinden gidiyo gamyoncuiremsu
bilmiyom ki ilk başlarda iyiydi uyurdu açıkınca uyanır, tekrar uyurdukız benim koca börekçi yaa zabahın dördünde gitti :sinifsinif: gidip börekleri pişiriyoo millet pazar pazar aç kalmasın diyee sırnaşık şey
günaydın özlemcim opuyorumnanaktan bu erkek bibekler daha mı uğraştırıyo sanki annelerinii CADIARZU
günaydın canım Şenizgünaydın kızlar opuyorumnanaktan
oğlan 3 30 gibi uyandı
6 gibi uyudu anlamıyom zaten geç yatmıştık delikafadulden
babasıyla uğraştık durduk
abisinin izinden gidiyo gamyoncuiremsu
eeee kocişin milleti doyurii ama seni aç bıraki bacımkız benim koca börekçi yaa zabahın dördünde gitti :sinifsinif: gidip börekleri pişiriyoo millet pazar pazar aç kalmasın diyee sırnaşık şey
günaydın özlemcim opuyorumnanaktan bu erkek bibekler daha mı uğraştırıyo sanki annelerinii CADIARZU
bilmiyom ki ilk başlarda iyiydi uyurdu açıkınca uyanır, tekrar uyurdu
şimdi her gece aynı 3 sularında uyanıyor, ezan okuduktan sonra ancak uyuyor
ağlamasa neyse bi de ağlıyo, cırlıyo delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?