günaydınnnnnnnnn a.s.
günaydın dünüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.
gördünmü nan çiftimizi:roflol:
ay gece berbat bi rüya gördüm felaket bişeydi hatırlamak istemiom ama görüntü aklımdan gitmio rabbim hayırlara getirsin mafoldumben
günaydın dünürrrr opuyorumnanaktan
görmedim gıı nettin aklinialirimsmile
hayırlara gitsin bebem kötü rüya gördünmü sol omuzuna 3 kere tükürecekmişsin o rüyayı kimseyede annatmıycakmışın öle okudum rüya kitabındaa.sa.s
artık çok geçç zira bağırarak ağlayınca kociş uyandırdı o halde ağlayıp annattım ona :kedi:
valla ben rüyamda kafamı duvarlara vurup ağlıyodum artık yatakta nası debelendiysem benim herif bile uyandı ki uykusu çok ağırdır ayy berbat bi rüyaydı gitsin gelmesin diyorum o kadar yavrum için hemen bi sadaka vermem lazım :sinifsinif:
dün yine formundaydı ağladı ağladı emmedi bende artık oturdum hüngür hüngür ağladım sinirlerim boşaldı annemle konuştum bırakcam ben bunu memeden dedim vercem biberonla napıyosa yapsın deyu ayy dur dellenme sakin ol dedi dur ben ona okicam dedi mübin yasin bilirmisin bilmem yasin suresini okuyosun her mubin de duası var onu okuyosun öyle bitiriyosun bu şekilde 7 tane yasin okuyosun tefriciye hesabı buda çok mubarek makbul biişi annem hemen okumuş o okuduğundan beri emiyo şükür uyudu gece nazarlar değmesin aman dilimi ısırayım da işallah yine arıza çıkarmaz emme konusunda hala tereddütlüyüm çünkü sabah uyandı biraz oynaştılar babasıynan altını değiş üstünü giydir falan sora emdi güneş doğmuştu sora biz kahvaltı ederken salıncakta takıldı şimdi ayamda uyui uyanınca göreces emmeye devam mı inşallah emer canım
abbaaaaooowwww nazarmı değmiş gelinimedurum bele dünür yavruma nazarlar değmişte ondan ememiyo demek bilion mu o emzik bile ememiyo demiştim ya onu bile emdi sabah ula ne nazarmış bebem yalancıyı bilene ememiydi akannehir uyuturken bi deniyem bakim bunu alcak mı dedim bi baktım aldı ohaoldumsmile
at nalı kadar bi nazar poncuu mu assam şunun boynuna napsam hacı :uhm:
abbaaaaooowwww nazarmı değmiş gelinime
gözü olanların gözü çıksın emi alllah allah yaaaaaaaaaaaa
bağa bak eltin nazar etmiş olmasınaklinialirimsmileaklinialirimsmile
beşiğinde nazar boncuğu yokmu hacı tak şöle accuk büyüğünden nazar boncuğu nazarı engellemez ama en azından boncuğu gören nazar değdirmemesi gerektiğini maşallah demesi gerktiğini anlar demi bacım tak sen benimkinde vara.sa.s
slm kızlar benimkide öle bazen emmiyo mesela gece 2 memeyide emiyo gündüz memeden çok mama istiyo ben aventin anne memesiyle uyumlu biberonunu aldım ayır edemiyo o yüzden biberonla memeyi tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?