2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızzzz dünürrrrrrrrrrrrrr
benim kız nişan kıyafetlerini giymiş gözler fıldır fıldır açık senin behlül picamalarnan uyuyiii ne ayaakkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızzzz dünürrrrrrrrrrrrrr
benim kız nişan kıyafetlerini giymiş gözler fıldır fıldır açık senin behlül picamalarnan uyuyiii ne ayaakkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

he gııı sorma anam onnar pijama değel bi kerem kadife kaopşonlu takım dünür onnar eski resimdi yeni resimde koyaruk nan derdimiz bu olsun gönüller bir olsunŞenizŞeniz

bug gece saat 5 de oglumun belıne kadar sırılsıklamdı
degıstırdım userını ama ewde sogukdu gece
ustu de kalmadı anacım yıka yıka kurumuyo
utuleneceklerde ayrıydı
delırdım cocuk hasta olmasa barı

battanıyeye sardım bızımkını
basınada actım telefondan muzık nasıl olduysa uyudu
muzeyyen sanar hastası oglumda ben gıbı

benimkide gece 4te nemliydi kakalıydı
annmin çaamaşır kurutma makinası vardı
bana verdi bazen onda kurutuyorum
yoksa yetişmio ben 24 saat ufo açıyorum
amaaa elektrik faturasını merak ediyorum
geçen ay 250 gelmişti bu ay fazla bekliorum

primamı bugün 3 nomero alacam ama prima almasammı acep molfix de güzel ne zamandır busede onu kullanim

bende prima lacaktım vazgeçtimsizler sızdırıyo deyince tubişi dinledim can bebe aldım hugiss kulanıyordum sızdırmıyor ama biraz kalın

günaydın canım Şeniz

eeee kocişin milleti doyurii ama seni aç bıraki bacım

ben son olaydan sonra artık börek almim dışardan:1no2::1no2:
son olay ne ki kıı:uhm:
tubiiiişşş gelin adayımı gördünmü anacım
gitte bak bir iki sayfa geride

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/335516-2009-kasim-bebisleri-bugun-giydii.html
ooo hayırlı olsun hacıı vereliniortak kapmışın topiğin boncuğunu :jeyyar:
günaydınnnnnnnnn a.s.

ay gece berbat bi rüya gördüm felaket bişeydi hatırlamak istemiom ama görüntü aklımdan gitmio rabbim hayırlara getirsin mafoldumben

ayy cerenimom kıyamam sana benn :teselli: Allahım hayırlara çıkarsın inşallah :Saruboceq: kötü rüya gördüğün zaman euzu besmele çek 3 kere sol yanına tükür a.s bu batıl inanç falan değil yusuf tavaslının kitabında yazıyodu

Son düzenleme:

sırsıklamdı...
pipisi yukarı gelmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bezde sızdırıyo zaten buz gubu olurdu fark etmesem

bu bebe bı kaka yaptı sımdı
altını acınca
tam 3 kere
belıne geldı zor temızledım yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

son olay ne ki kıı:uhm:

he gıı nolduki bu hatın börek almiyi

ooo hayırlı olsun hacıı vereliniortak kapmışın topiğin boncuğunu :jeyyar:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayyy çok kötüdü tuba valla kafamı duvarlara vura vura ağlidim uyandırdı herif etkisinden çıkamadım ağladım başım ağrıdı :gitme:
o tukurme işini bilmidim ya :uhm:

hee bu aradaa diloşla konuştum iyiim dedi giremio deyu merak edenler olmuştu iyiymiş
ebiscede gelmiş şükür sağ salim yolculuk ii geçmiş arda paşaynan :ecrin_bebek: akıllı karuuuu anason vermiş yola çıkmadan önce aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…