tubik geçmiş olsun canım
çocuğu sıcak soğuk farkı olan ortama çıkarma
bide terlet bare kat kat giydir sar sarmala terden atar
sen kendinde ıhlamur iç
canımmm ıhlamur bebelerde ateş çıkarabiliomuş ona verme sen iç istersennn :teselli:
geçmiş olsun canım yaaa gız arif dışarı gidion ondan hasta oliyi falan diomu Çok üzgünüm çoook
ceriiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn delikafadulden
milletin bebesine fena diceene kendi kızına bak gıı
gıııııı benimki arızanın önde gideniiiiiiiii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
damat desen kızdan beter gazman kaydirigubbakcemile3
olmadı sana gelirik gııı aklinialirimsmiledur bakem hemen öle karamsar olma haciii:jeyyar::jeyyar:
deme gıı :1shok: dün annemdeydim mewlüt vardı ordaki karılar dedi ıhlamur ver diyee bide burnuna sütünden damlat dedilerr bende çaresizlikten herşeyi yapıyom hacı ne edem :1no2:canımmm ıhlamur bebelerde ateş çıkarabiliomuş ona verme sen iç istersennn :teselli:
geçmiş olsun canım yaaa gız arif dışarı gidion ondan hasta oliyi falan diomu Çok üzgünüm çoook
dubaa pazar ii gibi nan 15 dereceee
ben bi fenalığını görmedim hacı sen gece gündüz şikayetleniyon ya sana yazık dedim o bakımdan yaneeeeeeeeeee
bizimkiler arada iyi oliyi arada tırliyi ne bilem sen 7/24 ağlıyon sızlanıyon bişe deyincede bozulma hacı yauw seni duşundumde dedim aklinialirimsmile
sağol canım doğru diyonda benim evde doğalgaz sobası var bi oda sıcacık içerler buz gibi :sinifsinif: biz gece gündüz sobalı odadayız ama kapıyı bi açınnca içerden fecii soğuk geliyoo :sinifsinif: dün akşamdan beri kapıyı açtım sobanın ayarını açtım hem burası hem içerisi çok sıcakta olmasa ılık olsun dedim. çünkü öbür türlü daha kötü oluyoo mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karşılıklı pırtlatırlar gaariii
hadi gözün aydın hacı seninki emmeye başlamış heralde
maşallah barekallah allah nazarlardan korusunn
kıyamam ben beyzoşaaa
bişe olmaz kız ateş falan çıkmadıysa korkma o kadar öle öle büyücekler de ah bi yaz geleydi sağ salim
valla yağmur yağıp duruyo ondan aşırı soğuk değil gerçi evde olduumdan bişe annamıyomankara nasıl gıı istanbulda acayip kuru bi soğuk war ohaoldumsmile olmadı krispime giderikgünün sonunda krispiyi kafayı yimiş bi waziyette bırakır dönerik
ee bebeler pırtlaşa pırtlaşa annaşacuklar kaydirigubbakcemile3
he gıı bugun emiyi şukurrr boncuma nazarlar değmiş tizesii ananesi okudu bi sürü şimcik ii :ecrin_bebek:
kucamda melek gibi uyuyi bugun hiç bırakasım gelmio yavrumu koklayıp duruyomm zemuszemus
deme gıı :1shok: dün annemdeydim mewlüt vardı ordaki karılar dedi ıhlamur ver diyee bide burnuna sütünden damlat dedilerr bende çaresizlikten herşeyi yapıyom hacı ne edem :1no2:
off arifin çenesi zatii beni yiyip bitiriyooguclubacismile bi yere gidiceksen genelde beraber gidyos zatii bi geçen olıvyuma gittıydık yürüyerek onu bahane ediyiiguclubacismile hele kaynanamın kulağına bi gitse waryaaa oooooo işin yoksa onu dinle :bbo:
burun tıkanıklığı hepsinde oluyo zati dee öksürük olunca insan kötü olur anam benimki az önce öksürmeye başladı uyurken boğazına tükürük kaçmış heraldeeateşi yok çok şükür :Saruboceq: ama burun tıkanıklığıda canımı çok sıkmıyo ama o öksürüğü warya içimi parçalıyo yaamafoldumben
o burna süt mevzuunu bende biliim yaptımda bi halta yaramadı :sinifsinif:
ayyy o kaynanalar zatiiiiii akannehir ben dun sinirimden ağlıyom bebe emmio die o hala emzik verion ondan oluyo dio yaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
oyy yerim ben onuuee bebeler pırtlaşa pırtlaşa annaşacuklar kaydirigubbakcemile3
he gıı bugun emiyi şukurrr boncuma nazarlar değmiş tizesii ananesi okudu bi sürü şimcik ii :ecrin_bebek:
kucamda melek gibi uyuyi bugun hiç bırakasım gelmio yavrumu koklayıp duruyomm zemuszemus
o burna süt mevzuunu bende biliim yaptımda bi halta yaramadı :sinifsinif:
ayyy o kaynanalar zatiiiiii akannehir ben dun sinirimden ağlıyom bebe emmio die o hala emzik verion ondan oluyo dio yaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
ıkı gun once kımdı benım gıbı sımdı ımdaaat dıyecem dıyen gı
aynı o durumda olı ınan bazen
annemde yokkı yanımda arada gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?