2009 Kasm Anneleri

tubik geçmiş olsun canım
çocuğu sıcak soğuk farkı olan ortama çıkarma
bide terlet bare kat kat giydir sar sarmala terden atar
sen kendinde ıhlamur iç

sağol canım doğru diyonda benim evde doğalgaz sobası var bi oda sıcacık içerler buz gibi :sinifsinif: biz gece gündüz sobalı odadayız ama kapıyı bi açınnca içerden fecii soğuk geliyoo :sinifsinif: dün akşamdan beri kapıyı açtım sobanın ayarını açtım hem burası hem içerisi çok sıcakta olmasa ılık olsun dedim. çünkü öbür türlü daha kötü oluyoo mafoldumben

canımmm ıhlamur bebelerde ateş çıkarabiliomuş ona verme sen iç istersennn :teselli:
geçmiş olsun canım yaaa gız arif dışarı gidion ondan hasta oliyi falan diomu Çok üzgünüm çoook

anaaaaaa kafamçokkarıştı benim anam verdiydi kakası yeşil oluncaaa söliyem de bi daaa vermesiin gerçi bi kaç kaşık vermişti sadece

kıyamam ben beyzoşaaa
bişe olmaz kız ateş falan çıkmadıysa korkma o kadar öle öle büyücekler de ah bi yaz geleydi sağ salim

gıııııı benimki arızanın önde gideniiiiiiiii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
damat desen kızdan beter gazman kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karşılıklı pırtlatırlar gaariii
hadi gözün aydın hacı seninki emmeye başlamış heralde
maşallah barekallah allah nazarlardan korusunn

dur bakem hemen öle karamsar olma haciii:jeyyar::jeyyar:
olmadı sana gelirik gııı aklinialirimsmile
canımmm ıhlamur bebelerde ateş çıkarabiliomuş ona verme sen iç istersennn :teselli:
geçmiş olsun canım yaaa gız arif dışarı gidion ondan hasta oliyi falan diomu Çok üzgünüm çoook
deme gıı :1shok: dün annemdeydim mewlüt vardı ordaki karılar dedi ıhlamur ver diyee bide burnuna sütünden damlat dedilerr bende çaresizlikten herşeyi yapıyom hacı ne edem :1no2:

off arifin çenesi zatii beni yiyip bitiriyooguclubacismile bi yere gidiceksen genelde beraber gidyos zatii bi geçen olıvyuma gittıydık yürüyerek onu bahane ediyiiguclubacismile hele kaynanamın kulağına bi gitse waryaaa oooooo işin yoksa onu dinle :bbo:
dubaa pazar ii gibi nan 15 dereceee

ankara nasıl gıı istanbulda acayip kuru bi soğuk war ohaoldumsmile olmadı krispime giderik günün sonunda krispiyi kafayı yimiş bi waziyette bırakır dönerik

delüüü bozulmadımda
sureklı sıkayetlenmıyomkı
bazen azıyo sende onlara denk gelıyon
anlatmıyakmı gııı eccuk nefes almıya gelıyoz dıyekde rahatlıyak
sankım sıkyaet edıpte
kocaaaa adammıkı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımkıde arada ıyı arada dırlıyııı
gecmıse hele bı bak gızzz
bu bebe bazı anneyı hecc üzmüyoo:ecrin_bebek:

bizimde öle bizdede klima var onla ısınıyoruz
sen bence onu terlet iyi et ondan sonra sobanın ayarını açıp ılık yap

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karşılıklı pırtlatırlar gaariii
hadi gözün aydın hacı seninki emmeye başlamış heralde
maşallah barekallah allah nazarlardan korusunn

ee bebeler pırtlaşa pırtlaşa annaşacuklar kaydirigubbakcemile3
he gıı bugun emiyi şukurrr boncuma nazarlar değmiş tizesii ananesi okudu bi sürü şimcik ii :ecrin_bebek:
kucamda melek gibi uyuyi bugun hiç bırakasım gelmio yavrumu koklayıp duruyomm zemuszemus

bıde kanımca yalnız olmak adamı ıyıce delırtıyo ya...eşimlede bugun atıstık ya ondan cok gergınım cocugumada yansıdı halıyle..offfffffffff bıdaha cocukmu allahım olmayanlara wersın bununda canını sag etsın ınsallah ne dıyım
mıgrenım war we azmıs durumda bı ılac alamıyom mınoset ıc dedı dr ama fayda etmeıyo ıstemafoldumben

kıyamam ben beyzoşaaa
bişe olmaz kız ateş falan çıkmadıysa korkma o kadar öle öle büyücekler de ah bi yaz geleydi sağ salim

ateşi yok çok şükür :Saruboceq: ama burun tıkanıklığıda canımı çok sıkmıyo ama o öksürüğü warya içimi parçalıyo yaamafoldumben

ıkı gun once kımdı benım gıbı sımdı ımdaaat dıyecem dıyen gı
aynı o durumda olı ınan bazen
annemde yokkı yanımda arada gele

ankara nasıl gıı istanbulda acayip kuru bi soğuk war ohaoldumsmile olmadı krispime giderik günün sonunda krispiyi kafayı yimiş bi waziyette bırakır dönerik
valla yağmur yağıp duruyo ondan aşırı soğuk değil gerçi evde olduumdan bişe annamıyom
dün çıktık biz de çok soğuk değildi sankimmm
avmye gittik sonundaaa :lepi:
ama seneye kışa heçbişe alamadımmm
çünkü çok kazık bi mekana gittikk

oy maşallah onaaaa

cerin kuzum sende çok pimpiriklisin yaw
bebiki bi kendi haline bırakmıyosun oda atraksiyon yapıo sana
benimkide çok emio azına yapıştır memeyi takılsın
çok sıkılıyorum mesela her yanım tutuluo
çok takma kafaya yaaaaaaaaa etkiliosun çocuğu bak
geçmiş olsun kuzum

o burna süt mevzuunu bende biliim yaptımda bi halta yaramadı :sinifsinif:

ayyy o kaynanalar zatiiiiii akannehir ben dun sinirimden ağlıyom bebe emmio die o hala emzik verion ondan oluyo dio yaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

ateşi yok çok şükür :Saruboceq: ama burun tıkanıklığıda canımı çok sıkmıyo ama o öksürüğü warya içimi parçalıyo yaamafoldumben
burun tıkanıklığı hepsinde oluyo zati dee öksürük olunca insan kötü olur anam benimki az önce öksürmeye başladı uyurken boğazına tükürük kaçmış heraldee
anaaam odasına nasıl koştummm bilemedim aklım çıktıı

ayyy o kaynanalar zatiiiiii akannehir ben dun sinirimden ağlıyom bebe emmio die o hala emzik verion ondan oluyo dio yaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

hay töbe yarebbiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :mymeka: allahım karı taktı emziğeeee delimi neee

oyy yerim ben onuu
ne kadar rahatlamıştır yavruumm opuyorumnanaktan

geçen sabah beyza rahatsızlandıı bölee görsen tükürüğünü yutamıyoo nefesi kesiliyoo
aradım arifi kaynanam çıktıı dedim arif gelsin bebek rahatsızz
ayy açtı ağzını yumdu gözünüü
saat zabahın yedisi ben im elim ayağım dolanmış birbirine bebek nefes alamıyo diyee ağlamak üzereyim karıı bana laf sayıyoo offff şiştimm

ahanda bunlar cerineeklava:klava:klava:
hatun kocasıylan gezmeye gidiyooo Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…