2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

güğüm boru gibim ya patlayan misir icind ekalir deye yapmistir
hahahahahah kiz sizin neneyle bizim apartmandaki dedeyi basgöz edekvereliniortak
bizim bunakta gecen cattle da su kayntacam diye ocagin üstüne koymustu bizde yaniydik onun yüzünden
akannehir

he vallah doğru diiin gııı baş göz etsekte birbirinimi yakacaklar ne edeceklerse etsinner yasaaa ööffff
anam tencerede yapaydıda kapağını kapataydı delü karu yaaa yaşlılar ne hallere düşiler yaaa
güğümde patlatılan mısır yiyilirmi ayol:1no2::1no2::1no2:

ahanda bunlar cerineeklava:klava:klava:
hatun kocasıylan gezmeye gidiyooo Çok üzgünüm çoook

ne var gıı çok mu gördün herifimnen hafta bir çıkmışım haaa lmaz:
gittik bebe arabamızı aldık sonundaa kaydirigubbakcemile2

işte aldığım model bu kırmızı rengini aldık
minikbaby | Sunny Baby Star Çift Yönlü Bebek Arabası

almayı duşunen varsa gezdiğinizde bu modele bakın derim yerimseniben
sunny baby snow modeli var bide onda sadece ön tekerler 360 derece dönuo bu star modeline bakın bunda tum tekerler dönuo
valla ben çok beğendim sadece daha hafif bişi olsa güzel olurdu ama üç kuruşada beş köfte olmiyiii bi sürü özeliği var bide hafif olsa bu fiyat olmazdı zatin dee mieyvahedigeldismile

güğümmüüü :roflol:
ii fikirmiş ben de alem de öle yapem barriii :roflol:

ooo güle güle kullanın hacıııı
amaa ben bunu almam paraya kıyıp quinny maxy cozy falan alcam kafamçokkarıştı derrmişiiiimmm
dün çıktık ama salak panorada sadece o markalar vardı bilmiyorumkismile

anaaam gıı emzirme odan var mı fato bebek bakım odası kaydirigubbakcemile3
anaaam gı biz hep barabar bebelernen gelsek nene bu sefer güğümde deelde neresinde mısır patlatır bilmem kafayı yer fallaaaaaaaaa laelaelaelaelae

gıı gelinini hasta etmedim hacıı güzelcene giydirdim üstünü başını sora tulumunu giydirdim fermuarlı battaniyesine attım hemen arabaya zıpladık arabayı aldığmız bebe çocuk tükanıda sıcaktı zati orda dolandık sora yimek yedik gezindik geldikk içeri girer girmez bebeye kontrol yaptım suratı kafası vucudu bacakları ayakları herbiyerleri sıcaktı ama terli diildi :lepi:

ben geldim nediyniz bakem karular pazar pazarzemuszemuszemuszemuszemuszemus

cerin o emzigi al kaynananin agzina tik diyo seytan haaaklava:
kari takti emzigeÇok üzgünüm çoook acaba kendisi emmek istiyoda kiskaniyo mu ne :roflol:

vereliniortak olabülüüüüüüüüüüüü :roflol:

lan onnarı alana kaa üstüne ecük daha koyda bebeye bi tane şahin yada ne bilem hacı muro falan al nann :roflol::roflol:

güğümmüüü :roflol:
ii fikirmiş ben de alem de öle yapem barriii :roflol:
he hacı hemen bu gece yap sende mısır yak evi timammmuuuuu
olmamı gıııı sen getir gelinimi ben elimin üstünde tutar değiştiririm
vallaha bi dene değiştirme yeri var artık sıraya girersünüz napem ama önce benim geli,nim ondan sonra diğerleri

o bi, hasta olsunda ben sağa yapacamı bilirim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ayy iyi yere tezgah açtık heee bele kaynanaya can guban yauwwww hihoyyyt
bende damadımın üstüne titrerun gıı opuyorumnanaktan

ayyy bu aradaaaaaaaa bebişime emziğinden buldum sonundaaaaaaa
kızım resmen nukun ortodontic emziğini seviyi silikon olanını :ecrin_bebek:
ya aldım baktım hemen bebe dorun 3 çeşidini aldıydım abuu nuk la o kadar farklı kii bebedor un memesi hayvan kadar len nukun ki minnacık kibar kızım benimmm bayanssulusmile
damadımda kibarcık o da nuk seviyii zemuszemus

heee furkanda nuk sevdi
anam bunnarın çok ortak yanı var

bi günde doğdular
aynı emziği emiler
ikiside maviş
ikiside bodur
:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimki de aventin ortodontic silikon olanını emiyo ilk günden beri ama dr bu emzik büyük nukunkini alın daa küçük dediydiii arada ağzından düşürüyo daa ben de bi daa avent aldımdı dün gıı bi de nuk mu alsamışııımmm bilmiyorumkismile

valla hacı ben ilk emziğini öyle rastgele nuk almıştım sadece ortodontik deyu ilgimi çekmişti dimek ki doğru karar vermiişim :jeyyar:
ama harbidende meme kısmı pek bi kibarcık aventi görmedim ama bebedorunkiynen resmen boğuşidi lo akannehir

cerenimoo bak slingin fotosunu koydumm diğer topice anam ben bebek arabası alamadn slingle büyütecem heralde bu zilliyi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…