beniiiim :lepi:
ben diim zati o soğukta avm lere gidilmez anacım siz en iyisimi bağa gelin sıcak sıcak otururk ne güzel ayağımızda uyuturuk herkese bi yastık ne komik olur demi nan haaa haaaayyyyy:roflol::roflol:olmadı sana gelirik gııı aklinialirimsmile
deme gıı :1shok: dün annemdeydim mewlüt vardı ordaki karılar dedi ıhlamur ver diyee bide burnuna sütünden damlat dedilerr bende çaresizlikten herşeyi yapıyom hacı ne edem :1no2:
off arifin çenesi zatii beni yiyip bitiriyooguclubacismile bi yere gidiceksen genelde beraber gidyos zatii bi geçen olıvyuma gittıydık yürüyerek onu bahane ediyiiguclubacismile hele kaynanamın kulağına bi gitse waryaaa oooooo işin yoksa onu dinle :bbo:
ankara nasıl gıı istanbulda acayip kuru bi soğuk war ohaoldumsmile olmadı krispime giderikgünün sonunda krispiyi kafayı yimiş bi waziyette bırakır dönerik
he gııı damadın gazı gelinden çok yawgıııııı benimki arızanın önde gideniiiiiiiii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
damat desen kızdan beter gazman kaydirigubbakcemile3
ahanda bunlar cerineeklava: klava: klava:
hatun kocasıylan gezmeye gidiyooo Çok üzgünüm çoook
o burna süt mevzuunu bende biliim yaptımda bi halta yaramadı :sinifsinif:
ayyy o kaynanalar zatiiiiii akannehir ben dun sinirimden ağlıyom bebe emmio die o hala emzik verion ondan oluyo dio yaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
ben geldim nediyniz bakem karular pazar pazarzemuszemuszemuszemuszemuszemus
cerin o emzigi al kaynananin agzina tik diyo seytan haaaklava:
kari takti emzigeÇok üzgünüm çoook acaba kendisi emmek istiyoda kiskaniyo mu ne :roflol:
kizcem dün kaka yapmadisenağlama bugünde ikinip duruyo karninda bombalar patliyo ama yapamiyo:çok üzgünüm: o yüzden uyuyamiyo yavrum karni gürr ediyo korkup aciyo gözlerini:sinifsinif:
kizcem dün kaka yapmadisenağlama bugünde ikinip duruyo karninda bombalar patliyo ama yapamiyo:çok üzgünüm: o yüzden uyuyamiyo yavrum karni gürr ediyo korkup aciyo gözlerini:sinifsinif:
geçmiş olsunslm kızlar ben geldim
ya bizim gazımız gün geçtikçe azalacağına artıyo
bebem ıkınmaktan bir hal oldu kaka sorunumuzda var dün 1 çay kaşığı zeytin yağı verdim azıcık yaptı
bkocişte sen üşütüyosun ondan diyo
beni sinir ediyo çok biliyo herşeyi
içim gidiyo oğluma ya alımoruna karışıyo offffffffff
geçmiş olsun
nurse harveys ver canım ii gelio
eeee kocalar çok bilir aklinialirimsmile
krispi elif test yaptımı merak edimm ne olmuş
yaptı negatif çıktı
Arkadaşım ıhlamur veriyormusun bilmiyorum ama ben bebeğime fazla sıkıntısı olduğunda 30cc kadar ılık ıhlamur veriyorum,poposuna ve göbeğine biraz zeytinyağ sürüyorum 15 dk'ya kalmadan yapıyor,umarım sıkıntısından biran önce kurtulur:teselli:...
yaptim kizz negatif cok sükürzemuszemuskrispi elif test yaptımı merak edimm ne olmuş
iii madem sevindim ya sizin bebelerde yapıyomu
benim oğlan yüzünü gözünü ovuştururken yırtıyo heryerini
tırnakları kısacık tekrardan eldiven takıyom uyurkenn ve uykudan uyanırken yapıyo
iii madem sevindim ya sizin bebelerde yapıyomu
benim oğlan yüzünü gözünü ovuştururken yırtıyo heryerini
tırnakları kısacık tekrardan eldiven takıyom uyurkenn ve uykudan uyanırken yapıyo
yapti yaptiiii:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
öyle bir doldurdu ki bezini sirtindan cikicakti nerdeysesırnaşık şey
pok görünce bukaa sevinicem aklima gelmezdi:roflol:
ihlamur hic vermedim daha ben rezene veriyorum günde 200 cc hepsini iciyo kaka sorunumuz olmadi bugüne kadar ilk defa dün yapamadi ama simdi birikmislerinle bereber hepsini cikardi:sm_cool:
yaptim kizz negatif cok sükürzemuszemus
biri bana deseydi ki test yaptiginda negatif cikicak ve seviniceksin hayatta inanmazdimkaydirigubbakcemile3, ben ki nisa ya 4 senenin sonunda zorlu bir sürecten gecip kavustum, gerci olsaydi eger yine aldirmazdim dogururdum ama allah hayirlisini verdi
aynı fikirdeyim olsa bende doğururdum bende oğluma zor kavuştum
canım ne rezenesi ve nasıl veriyosun bizim kaka sorunumuz varda anlatsana bende yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?